Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Subaru B4 Limited Edition

BURZUM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל - בין כה אין את המנוע (2.5 ליטר) בארץ, אני עדיין לא מבין מדוע "הלכו אחורה" והביאו מנוע פחות חזק.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התוסף מומנט על חשבון הספק.

כמו כן התווסף להיצע המנועים (לא בארץ) מנוע 2.5 ליטר אז כנראה רצו לבדל ביניהם.

+1 לגבי הסאן רוף. ברגע שהיה לך, אתה לא יכול בלי.

כבר 3 רכבים רצופים עם סאן רוף מקורי.

אני לא יודע אם שמעתם או לא אבל בארץ אכן נמכר המנוע 2.5 ליטר ויש גם שלוש רמות גימור

1. 2.5 אוטומטית שמחירה 169,900 ₪

2. Luxury Plus אוטומטית שמחירה 189,900 ₪

3. Luxury אוטומטית שמחירה 179,900 ₪

אלה השלוש שנמצכרות בארץ וגם במוטוקאר תוכלו לראות את היצע של הB4 http://www.motocar.co.il/catalog/products.aspx?zn07s_vq=FKE&Brn4_vq=FHKG&p7446no=E.

וגם באתר סובארו ישראל תוכלו לראות את המנוע 2.5 ליטר http://www.subaru.co.il/internal.asp?modelID=17.

יניב

פורסם
נהגתי על B4 ידנית עם 165 כ"ס.

הרכב הזה פשוט מדהים. והמנוע עוד יותר.

נהגתי עליה. כוח מטורף.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
נהגתי עליה. כוח מטורף.

אל תגזים.

זה אולי רכב מהיר, לא יותר.

סע על האודי A4 3.2 עם 265 כוחות סוס ותראה מה זה כוח מטורף (לדעתי גם לזה מתרגלים מהר מאוד כי ה- 208 כ"ס שיש לי היום ואני רגיל אליהם הם "בסדר").

פורסם
אל תגזים.

אני לא מדבר על מהירות, אני אומר על כוח זמין בהילוך שלישי בעלייה ברכב עמוס 4 אנשים ומזגן.

לגבי האאודי.... אני סך הכל מדבר על רכב חדש במחיר 140.000 שקל עם מנוע צנוע 2,000 סמ''ק אטמוספרי. אני כרגע לא יכול לחשוב על עוד אפציה כזאת, לפי דעתי זאת האופצייה היחידה במחיר הזה לרכב בסגמנט כזה, שיתן תמורה כל כך נדיבה מבחינת זמינות כוח וביצועים.

vitali24, נסעת? איך היה?

פורסם
אל תגזים.

סע על האודי A4 3.2 עם 265 כוחות סוס ותראה מה זה כוח מטורף (לדעתי גם לזה מתרגלים מהר מאוד כי ה- 208 כ"ס שיש לי היום ואני רגיל אליהם הם "בסדר").

עדיין לא הציאו לי סיבוב על האודי A4 3.2 אתה יכול לעזור?

to finish first first you have to finish

פורסם
בדגמים הישנים יותר. אם אני לא טועה, בסביבות שנתון 2001.

המנוע 2.5 שווק בארץ עד לשנת 2003, אז הפסיקו לייבא אותו. זה דגם אמריקאי, ריפודי עור, סאן רוף, פנסי ערפל, כריות אויר מרובות ועוד. בארץ הייתה לו בעיה רצינית של מערכת קירור, היא לא הספיקה לקרר את המנוע. בשנת 2003 האמריקאים פתרו את בעיית מערכת הקירור, אך באותה השנה הפסיקו לייבא את הרכב לארץ, כפי שציינתי.

47224249.jpg

47224250.jpg

פורסם
אייל - בין כה אין את המנוע (2.5 ליטר) בארץ, אני עדיין לא מבין מדוע "הלכו אחורה" והביאו מנוע פחות חזק.

למה הלכו אחורה?

מביאים את המנוע 2,000 סמ''ק אוטומטי וידני, וגם את המנוע 3,000 סמ''ק 265 כ''ס.

איפה "אחורה"? :?:

פורסם
אני לא מדבר על מהירות, אני אומר על כוח זמין בהילוך שלישי בעלייה ברכב עמוס 4 אנשים ומזגן.

לגבי האאודי.... אני סך הכל מדבר על רכב חדש במחיר 140.000 שקל עם מנוע צנוע 2,000 סמ''ק אטמוספרי. אני כרגע לא יכול לחשוב על עוד אפציה כזאת, לפי דעתי זאת האופצייה היחידה במחיר הזה לרכב בסגמנט כזה, שיתן תמורה כל כך נדיבה מבחינת זמינות כוח וביצועים.

אם אנחנו מנהלים דיון על כדאיות הרכישה של ה- B4 - אז אני איתך. הרכב מציע תמורה די טובה למחיר.

העניין הוא שמדובר ברכב עגלתי למדי.

פורסם
העניין הוא שמדובר ברכב עגלתי למדי.

פיספסת... בתגובות האחרונות דיברנו על גרסה ידנית 165 כ''ס, לזה התכוונתי שיש זמינות כוח מדהים. "עגלתי" אולי בגרסה האוטומטית.

• תוכן חדש...