Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוו"ד על הדקה ה-90

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מייל לגבי זוג שהזמין בדקה ה90 חבילת נופש לטורקיה, אני לא אספר את כל הסיפור אבל העניין הוא שעבדו עליהם ויצרו עליהם לחץ ביום האחרון לעבור למלון אחר בתוספת של 100$ לאדם.

רציתי לשאול פה האם יש אנשים שהזמינו מהדקה ה90 והאם קרו מקרים דומים למה שמתואר לעיל?

פורסם

אף פעם לא שמעתי תלונות עליהם,אבא שלי טס כ-3 פעמים בשנה,תמיד כמעט דרכם,ותמיד מרוצה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

גם אני משתמשת בשירותיהם להזמנת טיסות ומלונות ואף פעם לא הייתה לי איתם בעיה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

את הטיסה האחרונה שלי לחו"ל הזמנתי דרכם. ההתחלה היתה מאוד צורמת: התקשרתי בגלל מחיר שראיתי באתר, והנציגה ענתה לי ביובש שאין מחיר כזה. שאלתי מדוע מתפרסם כזה מחיר אם הוא כלל לא קיים, והיא רק שבה על מה שכבר אמרה.

הבנתי שאין לי עם מי לדבר, וביקשתי ממנה לדבר עם אחראי. האחראי היה עסוק, ונאמר לי שהוא יחזור אלי ביום למחרת. ביום למחרת כמובן שלא התקבלה שיחה כלשהי, ואז לקחתי את העניינים לידיים והתקשרתי. כשענה נציג, ביקשתי ממנו מיד לדבר עם אחראי, והוא מצידו שאל לפשר העניין והאם הוא יוכל לעזור לי במקום אחראי. סיפרתי לו את אשר קרה לי, והוא (לשמחתי ולהפתעתי) נתן לי בו במקום הצעה שהתאימה לי בול. כמובן שעם אחראי כבר לא היה לי מה לדבר, אע"פ שבמבט לאחור אני מצטער שלא עשיתי זאת, כדי לשבח את אותו נציג.

אני מניח שבכל חברה גדולה קרו, קורים ויקרו כאלה מקרים. השאלה היה מהי תדירותם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...