Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בירור לגבי כנראה דו"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני קצת לחוץ היה לי היום קטע מוזר, נסעתי באיזה שהו כביש דו סיטרי בין עירוני בלי הפרדה בנויה מהירות מותרת 80.

מרחוק ראיתי רכב שהיה נראה לי כמו שוטר האטתי לאט לאט ואז שהגעתי אליו קרוב מסםיק מתברר שזה באמת שוטר. הוא האט ל60 קמש ואז הוציא יד מהחלון והורה לי לעצור בצד כשאני נוסע אחריו 60 קמש גם כן. (עצרתי) הוא ניגש אלי וביקש רק רישיון נהיגה.

הבאתי לו והוא טען שצולמתי נוהג על מהירות של 136 קמש הוא הוציא איזה מסמך שהיה כתוב למעלה בירור/מעקב/משהו כזה טופס כמו טבלה כזו למלא בא פרטים של אנשים הוא העתיק חלק מהפרטים שלי מהרישיון ושאל מה הפלא שלי נתתי לו את המספר ואמרתי לו שאין מצב שזה אני ושלא עברתי 100 בכלל.

בכל אופן מהירות כזו בכביש כזה זה אומר 56 קמש מעל המותר שזה לא מעט, זה אומר שלילה מינהלתית במקום אבל זה לא קרה.

מה דעתכם הגיוני שהוא שיחרר אותי או שפשוט לא היה שום צילום והוא סתם קלט במראות שלו שנסעתי טיפה מהר מהנורמלי?

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אם הרכב שלו נסע,אין סיכוי שהוא צילם אותך אלא אם כן הוא עשה את זה עם העיניים שלו או מצלמה שיש לו בכיס.

דבר שני אם הוא עצר אותך הוא לא היה נותן לך להמשיך לנסוע בלי הזמנה לבית משפט והזמנה לקצין משטרה לשימוע בנושא הרישיון שלך.

בילף אותך סתם,מה גם לא הייתי נותן לו את הנייד שלי,אבל שיקול שלך

פורסם

מה זה "צולמת"? עם מצלמה נייחת? אז מה קשור השוטר, הדו"ח כבר ישלח אליך הבייתה.

על ידי לייזר? אז היית מקבל במקום שלילה מנהלתית/זימון למשפט.

על ידי דבורה? כנ"ל.

אם לא קיבלת קנס או זימון למשפט או אזהרה או משהו בסגנון סביר להניח שהשוטר ניסה להפחיד אותך/לבלף.. וסתם לקח לך פרטים כמו כל עצירה לביקורת שיגרתית.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

יכול להיות שצילמו אותי עם מצלמה יוצאת מהפגוש כזה יש לחלק מהניידות שעומדות בשוליים ומצלמות ואז צילמו אותי ושוטר שהיה בדיוק על הכביש קיבל את הדיווח והוא עצר אותי צד?? אבל שוב אם הוא ידע על המהירות (56 קמש מעל) למה לא הזמין לי קצין שיטור לשלילה מינהלתית במקום??

אז אפשר לישון בשקט הלילה או לא ?!

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

אם מצלמים אותך עם מצלמה ניידת המורכבת על ניידת שחונה בצד הדרך,לא יעצרו אותך,פשוט ישלחו לך הזמנה לדין הביתה.

ככה המשטרה עובד לצערינו,ההיגיון אומר שאם באמת אתה נוסע 56 מעל רצוי להפסיק את העבירה,אבל בשבילם המצלמות האלה זה לא משהו בשביל לדאוג לבטיחות שלנו אלא לא יותר מכספומט משוכלל

פורסם

ההיגיון אומר שהוא היה צריך להוריד אותי מהכביש באותו רגע עם קצין.

או שאין היגיון במשטרה כמו בצבא למשל או שפשוט הוא לא צילם כלום. אני מאמין שהזמן יגיד ואני מקווה שהוא יגיד דברים טובים.

מוכר את המערכת רמה גבוהה

פורסם

אני מאמין שזה הכל בלוף אחד גדול,סתם עצר אותך לבדיקה שיגרתית וראה שאתה צעיר אז החליט להפחיד אותך

סע בזהירות הכי חשוב

• תוכן חדש...