Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, אני צריך עזרה בערך בהכל!

אני חייל שמעוניין מאוד לרכוש רכב. במחיר זול (עד 5000) שאני אוכל לעמוד בו (עם טיפה עזרה מההורים).

בעיקרון אני מאוד בכיוון של פיאט אונו אז רציתי לדעת איזה בעיות יכולות להיות לי כמה זה יעלה לי, הקנייה עצמה וגם ההוצאות (ההחזקה הדלק הביטוח). (אני לא כל כך מבין בזה וגם אין לי מי שיעזור).

אשמח גם לשמוע אם מישהו מכיר דרכים טובות להשיג אותה. או יכול להמליץ לי על רכב אחר שהוא חושב שיותר מתאים.

תודה מראש.

פורסם

חבר יקר, תעשה חיפוש. יש כבר שרשורים במסגרת תקציב שלך והמלצות למכוניות. על אונו ספציפית נטחנים כל שבוע לפחות כמה שרשורים.

הנה למשל, כמה שרשורים מתחת לשרשור שלך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212626

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חבר שלי מוכר סיאט איביזה שנת 92 ספורט מנוע 1.5 שמורה הכול מקורי אצלה,הוא מוכר אותה ב6500 אלף שקל + מערכת אם אתה מתעניין דבר איתי.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...