Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד, עד עכשיו הייתי מעוניין במחשב של HP הזה:

http://zap.co.il/model.asp?model_id=688015

אבל אמרו לי שהשירות ש HP נותנים הוא בלתי אנושי ופשוט בושה לאחר מכן קראתי ביקורות על השרות שלהם וגודל הזלזול שלהם והדעות הרעות על חברה זו פשוט נוראי, ולכן אני לא יודע האם כדאי בכלל להיכנס ולהסתבך היתם.

המחשב מיועד לסרטים תוכנות רבות שפועלות במקביל (לא תוכנות גרפיקה וכו) ולהורדות.

חשוב לי שיעבוד מהר בלי שום עיקובים, מסך 15.4, דיסק קשיח גדול, נוח לעבודה (מקלדת עכבר) ,מסך טוב רמקולים סבירים עד טובים וחזקים ושהמחשב יחזיק מעמד במשך כמה שנים (שנתיים שלוש) של עבודה ממוצעת.

לכן אני מחפש נייד מחברה אחרת שיתן לי את אותו העלות תועלת בעל מפרט דומה ורמה יחסית גבוהה כמו שיש במחשב הזה של HP, פשוט יש שם מפרט וכל מיני דברים מרשימים שקשה לי לחשוב שצריך לוותר עליהם כמו למשל דיסק קשיח 250GB כמו שלט רחוק כמו צורב שיכול "לצייר" על הדיסק וגם רמקולים איכותיים של Altec lansing.

בקיצור איבדתי את הראש ועכשיו אני לא מוצא שום מחשב בעל אותו מפרט "מרשים" באותו המחיר בעל איכות ושירות סביר שמתייחס ללקוח בכבוד גם אחרי שקנית אצלו.

אני אשמח להמלצות ודעות!

תודה.

מיכו.

פורסם

דעות חיוביות ושליליות יש בכל מקום.

אני דווקא מאוד מרוצה מהשירות של HP, הם עשו עבורי מעל ומעבר!

1. רכשתי מצלמה, אשר התברר כי היא תקולה. עוד באותו היום התקשרתי לשירות לקוחות וכבר למחרת התייצב אצלי שליח עם מצלמה חדשה.

2.רכשתי מסך LCD למחשב. לאחר כשמונה חודשים, חשבתי שיש בו בעיה, אך בסוף התברר שהבעיה הייתה בכרטיס מסך (איפה ליביו, שיצחק עלי? :)).

בשירות לקוחות ניסו לעזור לי ולאחר חמש דקות, שלא הצליחו לעזור לי, סיכמו אותי על כך שיביאו לי מסך חדש. יום למחרת, התייצב אצלי נהג מונית ספיישל עד הבית והחליף לי את המסך.

אז הנה, שמעת חוויות חיוביות.

• תוכן חדש...