Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי מבדיקה B.M.W 318 שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי חגורת טיימינט זה משהו שלא כדי לדחות והעלות של החלפה תיהיה 1000 ומשהו שקל . אבל בסופו של דבר הקוץ הכי גדול באוטו הזה זה החלפת אטם ראש ולפי מה שנאמר לי מדובר בלפחות 5000 ש"ח(?)

מה הסיכון שאני לוקח אם אני קונה את האוטו ודוחה את החלפת האטם בכמה חודשים עד חצי שנה נגיד?

פורסם

קורוזיה במערכת קירור ,התרחק ,האם יש נוזל קירור ומה צבעו?

חלקים שהוחלפו במרכב התרחק

לדעתי הרכב לא טופל באדיקות ,בדוק ואמת את מד הנסועה

האם שם המוכרת מופיע ברשיון הרכב והאם זוהתה ככזו?

לדעתי פשוט התקדם הלאה לרכב הבא

פורסם

ברגע שנורת כריות אויר דוקלת באופן קבוע זה ממש לא עקרוני מה מצב הכריות עצמן, כי ברגע פקודה הן לא יפעלו.

נורית דלוקה = מערכת בOFF. השאלה מה הסיבה שהמחשב של האוטו הכניס את המערכת לOFF.

פורסם

חוץ מזה שבמנוע ברכב המדובר אין רצועת טיימינג - עוד חירטוט מבית מכון הבדיקה.

כפי שכבר נכתב, פנה למוסך של BMW לבדיקת המנוע ומערכת כריות האויר. עלויות התיקון עלולות להיות גבוהות מאוד ולכן יש לברר זאת לפני קניית הרכב.

פורסם

אליעד,

תגיד לנו, אתה רציני?

5000 ש"ח של אטם מנוע זה מה שמפחיד אותך?

אתה עומד כאן לפני הוצאות כבדות הרבה הרבה יותר.........

אם אכן דרוש טיפול כלשהו במע' טיימינג - צפה לעלויות לא פשוטות!!!

1000 ש"ח? אפילו במזדה זה יעלה פי 2.5.

נראה לי עובדים עליך בעיניים.........

מע' הצטה:

- אם תצטרך להחליף מחשב - אתה פשוט תתאבד

- אם תצטרך חיישנים - גם אז אתה תרצה לקבור את עצמך

פנס ראשי פגום? תכין הרב הכסף ! 2,000.... אולי 3.000 ......... אולי אפילו 4.000

מערכת כריות אוויר?

read my lips !!!! תכין 10,000 ש"ח ומעלה.

באופן כללי - אטם ראש דפוק, קורוזיה במע' קירור, נזילות שמן - מה אתה צריך עוד כדי להבין שהרכב הזה מוזנח?

נפלת על בעלת רכב טיפוסית שדאגה לקוסמטיקה ולא טיפלה בכלום שקשור למכניקה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

חבל לקנות רכב עם כ"כ הרבה תקלות.

ואם הגרף של ההספק\ ממונט הוא אמיתי, אז המנוע די גמור, נפילה של 30 כ"ס כנראה יש בעיה גם בראש מנוע, או ברינגים.

בכל מקרה לא חסר בארץ 318I כדאי לך לחפש משהו אחר.

פורסם

זה דפקא כנראה לא נורא - בד"כ מודדים כוח בגלגלים אבל נתון הספק הוא של היצרן במנוע עצמו - לכן מודדים הרבה פחות.....

צריל לוודא כמובן שכאן זה גם המקרה הזה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בבדיקות ברשת קומפיטסט מניחים, שהפסדים בתמסורת הם 20%, והספק שהוא 80% או יותר מההספק המוצהר, נחשב תקין.

פורסם

רכבים מהרמה הזו בשנתון כזה הם לא קלים לאחזקה ודורשים ארנק עמוק ואומץ.

בנוסף בגלל שהחלקים שלהם מאוד יקרים הם גם מאוד גניבים.תחשוב טוב טוב טוב לפני שאתה הולך על זה!!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אכן מדובר בבחירה אמיצה ולדברי כמה אנשים אולי אפילו טיפשית , במיוחד בשביל סטודנט ... בכל מיקרה ידעתי את זה לפני שניכנסתי לחיפושים וראיתי כמה רכבים לפני הרכב הזה שניראו לי פחות שמורים אבל בסופו של דבר הייתה לי הרגשה טובה לגביו ולכן החלטתי לקחת אותו לבדיקה בתקווה לגלות רכב שמור שיצמצם את הסיכונים שאני לוקח עם אוטו מהסוג הזה .מסתבר שאני עדיין משחק באש ורק אחרי שהמוכר יהיה מוכן להיתגמש ולקבל את ההצעה שלי אני רק יתחיל לחשוב אם בכלל זה בישבילי ...

בכל מיקרה גם אם אני בכלל יורד מבמוו אני עדין מחפש משהו מעניין וגרמני והאופציה השנייה שלי הייתה להמשיך לחסוך עוד קצת וללכת על אודי A4 2002 מנוע 2000 בסיסית ביותר בתקציב של לא יותר מ80,000 בלחץ .

מעניין אותי לדעת האם גם הרכב הזה נחשב למשהו מסוכן כמו ה318 ?

פורסם

אל תוותר על BMW, הבחירה שלך מצוינת אולי רק עדיף לבחור אקזמפלר אחר. אם תשקיע בקנית אקזמפלר טוב מאוד תהנה מהאוטו. (אני משוחד - יש לי כזו בדיוק).

תקלות אופייניות בשנת ייצור כזו שגורמות להדלקות נורת כרית אויר הן חיישן במושב נוסע ומותחן חגורת בטיחות בכסא נהג. עלות תיקון כל אחד מהם כ1200 ש"ח, או כ 100$ אם תביא את החלק מארה"ב. צריך לתקן בצורה מסודרת ולא "לכבות את הנורה".

במנוע אין רצועת טיימינג ולכן לא מחליפים אותה.

הדבר היחיד שמדאיג כאן הוא אטם הראש - אבל אי אפשר לסמוך על מכוני הבדיקה. גש למוסך מומחה לסוג הרכב בשביל לקבל הערכה אמיתית על מצבו.

בהצלחה

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...