Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אולי מישהו פה יכול לעזור לי עם האייפוד שלי

יש לי אייפוד 60GB לבן ועבה ניראה לי קוראים לו קלאסיק מסך צבעוני אבל איי אפשר ליראות בו סרטים משנת 2005.

בזמן עבודה האייפוד פיתאום ניתקע והפסיק לעבוד ומראה מסך שחור עם הלוגו של אפל ואחרי כמה שניות מראה המכשיר תמונה של איייפוד עצוב עם סימן קריאה וכותב www.apple.com/support/ipod ראיתי קצת באתר ואומרים שהלך המכשיר.

האם זה נכון? באמת הלך האיפוד ואם כן איפה אפשר לתקן דבר כזה?

אגב ניסיתי ריסט וזה לא עוזר.

תודה לעוזרים.

פורסם

2 עצות.

קודם כל, ניסית לחבר לITUNES?

הוא מזהה בכלל את המכשיר?

אופציה מספר 2 - נסה לרסט את המכשיר כשהוא מחובר למחשב והITUNES דלוק , אם התקלה היא ברמת התוכנה ולא החומרה - הITUNES יקלוט אותה ויתן לך לעשות RESTORE למכשיר לרמת ההתחלה ואז כל מה שנשאר זה לסנכרן אותו כדי להחזיר את המוסיקה.

אם 2 הדברים האלו מעלים חרס - פנה למעבדה של IDIGITAL - יבואני אפל בישראל לקבל הצעת מכיר על התיקון של המכשיר, היא נמצאת בת"א למיטב זכרוני , אני בטוח שיש עוד פרטים באתר שלהם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

IT'S A LIVE!!:shock::shock:

חיברתי פשוט את האיפוד לטעינה יותר מהירה(לפי המדריך ברשת אפל) דרך החשמל בבית והוא נידלק והיסתדר..:-D

חשבתי כבר הלך המכשיר בגלל האייפוד העצוב:-P

תודה לכול העוזרים.

פורסם

להבא שתדע , אם זה המצב - חבר לחשמל , תעזוב את האייפוד בשקט לכמה דקות , ואז תנסה את הRESTORE.

זה שהוא הגיע לכזה מצב פריקה אבל אומר שיכול ליהיות שהסוללה שלו בסוף חייה (או שלא השתמשת בו הרבה זמן)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...