Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באפלאוז 93 אוטומט, יש לי בעיה עם בורר האיוורור הפנימי, כאשר מעבירים אותו למצב "1" (המהירות הנמוכה ביותר) הוא לא עובד, בשאר המצבים הוא עובד תקין, איוורור עם מזגן או ללא מזגן לא משפיע על המצב, האם יש למישהו מושג איפה הבעיה ? או ניתקל בעבר בבעיה זו באפלאוז ?

פורסם

לא יודע אם זה תקין או לא אבל אצלי באפלאוז 97 הבוחן כתב בבדיקה שהמזגן לא תקין ואני והמוכר צחקנו כשיצאנו ממכון הבדיקה.

מסתבר שבמצב 1 וגם 2 המזגן לא עובד אבל ב-3 ו-4 הוא מקפיא את הצורה.

אני רוצה להיות זהיר ולא יכול לדעת אם כך זה צריך להיות אבל לפחות אצלי זה כך,המתן לבעלי אפלאוזים נוספים-יש עוד כמה מחברי הפורום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי תחושה שזה לא קשור למנוע המאוורר אלא אולי לנגד לא תקין, אני יודע שהמהירות ניקבעת בדרך כלל לפי מיתוג נגדים, האם יש למישהו מושג היכן נימצאים הנגדים האילו ? (אם יש) ואיך ניתן לשלוף אותם החוצה ?

פורסם

היום ניסיתי לחפש את היחידה ששולטת על מהירות האיוורור, מה שמצאתי זה את הממסר ששולט על המאוורר וצבעו ירוק והוא נימצא ליד רגלי הנהג וממנו יוצאים 3 חוטים, לא נראה שיחד עם הממסר נימצאים הנגדים, אמשיך לחפש ולעדכן.

פורסם

המשכתי לחפש... ומצאתי את יחידת הבקרה ששולטת על המזגן ונימצאת מתחת לתא הכפפות ,ניתקתי את הפלג ליחידה וראיתי שהמזגן מפסיק לעבוד אך האיוורור ממשיך לעבוד - כך שיחידה זאת לא מבקרת את מהירות המנוע.

יש למישהו מושג איפה "הנגדים" ששולטים על מנוע האיוורור ?

איך אני מפרק את תא הכפפות ? לא מצאתי ברגים לשליפת התא כפפות ? (הגישה למאוורר קשה ואני רוצה לפרק כמה שפחות)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

פתרתי את הבעיה - היחידה של סט הנגדים חבויה מאחורי תעלת האיוורור בין תעלת האיוורור לקיר החוצץ בין תא הנוסעים למנוע, היחידה מורכבת בעזרת 2 ברגי פיליפס שלהם הייתי צריך מברג נמוך מאוד, לאחר מאמץ פיזי רב הברגים השתחררו ושיחררתי את פלג המתחים מהנעילה שלו שמורכב על היחידה, לאחר בחינה של היחידה מצאתי שהיחידה בנויה מ-3 חוטי התנגדות המלופפים בצורת סליל כאשר החוט הדק ביותר שהוא בעל ההתנגדות הגבוהה ביותר כ- 1 אוהם היה קרוע, חיברתי חוט נוסף בין שני צידי החוט והלחמתי בבדיל, כמו כן פתחתי קצת את הליפופים על מנת שזרימת האויר בתעלה תקרר את החוט והוא לא ישרף שוב, הרכבתי את היחידה וכל מצבי האיוורור עובדים בצורה נכונה והבעיה ניפתרה.

חשוב לציין שעל מנת לשלוף את היחידה החוצה יש לפרק רק את 2 הברגים המחזיקים את היחידה - ואין צורך לפרק שום חלק אחר (גם לא לפרק תא כפפות).

• תוכן חדש...