Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יא ראבאק, למה בזמן האחרון מראים בפורום כל הזמן עבודות חצי גמורות.

הריר יוצא אבל האוכל לא מגיע!

זה כמו לראות סרט כחול ליד ההורים!

נו באמת!

כל הכבוד! כרגיל, עבודה סופר יפה.

למה אני רק תמיד חייב להרוס לעצמי את כל העבודות שאני עושה, למה?!? :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא עיניין של לגלות סודות. יש לי גישה לנגריות. ואני רואה איך הם עושים את על העיבודים והעיצובים וגם את הליטושים של כל סוגי העץ. זו לא מעט עבודה בכלל.

על שני טבעות שעשו לי הישתמשו ב3 מכשירים שונים וגדולים. אז מעניין אותי האם ליוסי יש את המכשירים האלה או גישה לנגרייה.

כל מכשיר עולה לא מעט כסף, מגקסון פשוט לרוטר ידני למסור סרט ומחרטה ממוחשבת ומדוייקת.

ואני ישמח לתשובות מיוסי על השאלות שלי.

עומר

אני לא עובד עם אף נגריה משתדל לא להיות תלוי באף אחד אלא לעשות בעצמי. כלים לא חסרים לי אני לא חושב שתמצא מתקין שיש לו את כמות הכלים שיש לי ואני רציני מאוד בעניין (משקיע הרבה כסף בכלים). לגבי הטבעות אין צורך בשימוש ב-3 כלים שונים בטח לא בגי'קסו אלא רק ברוטר.
פורסם

אני מניח שמדובר ברוטר שולחני ולא ברוטר רגיל.

כזה שמתחבר מתחת לשולחן עבודה ואפשר בעצם להשתמש בו כחוגה במקום רוטר רגיל עם מחוגה מותאמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדרך כלל חותכים את הצורה בגדול בגקסון. מעבירים שיוף בסרט שיוף. ואז את החריטה הפנימית עם רוטר.

ויש רוטר שולחני שהמנוע מתחת לשולחן וראש למעלה ואץ מעבירים את העץ עליו. רואים את המכשיר הזה הרבה בפימפ מי רייד, שעושים טבעות לסאבים.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

יוסי ידי זהב..הוא לא צריך כילים :-P סתאם...........

כל דבר שיוסי מייצר נראה כחלק מקורי של הרכב.

מה שחסר לא זה רק איזו מכונת יציקה ליצור דלתות עצמם...,וזהו:wink:

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם
אז מה אתה אומר על עוד מפגש צפון שנקבל התרשמות מכל הסט?

איך אתה תעבוד איתו? 3WAY של האלפיין? איך תתחום את המידבאס שלך מלמטה? מגבר? מסרס משהו...

פרטים!

אמיר

מסרס מה? אותי? את הסאונד? אני לא רואה בעיה ממשית עם זה, למרות שככה היה גם הסטאפ הראשוני שלי בקורדובה ומהר מאוד קניתי את ה-H700, עד שלא אנסה לא אדע.

אני אגיע בכיף, רק נמתין שהכל יהיה מורכב.

נראה מגניב. זה לא יפריעה לך ברגלים?

בעיקרון זה לוקח לי את המקום מצד שמאל, אבל מכיוון שהגיר אוטומטי ואין דוושת קלאצ' אז יש לי עוד מקום להניח את הרגל, אני לא צופה בעיה.

פורסם
יוסי ידי זהב..הוא לא צריך כילים :-P סתאם...........

כל דבר שיוסי מייצר נראה כחלק מקורי של הרכב.

מה שחסר לא זה רק איזו מכונת יציקה ליצור דלתות עצמם...,וזהו:wink:

מה חשבת? הוא עושה הכל עם השיניים:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מזל טוב יאצק !

מקווה שישמע טוב לפחות כמו שזה נראה ..

8)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עבודה יפה ולא פחות חשוב מהירה מאוד רק לפני יומים ביקרתי אצל יוסי הוא עדיין הדביק את המסקנטיפ על הריפוד קיצור כך אני אוהב עבודה סופר מקצועית וסופר דופר מהירה.

באמת אין מילים אבל רוצי לראות את התוצר הסופי.

תתחדש איציק.

אחריך אני אולי גם יעשה כך.

אולי אני יוריד את הסאב... ואולי לא.:wink:

פורסם
.

בעיקרון זה לוקח לי את המקום מצד שמאל, אבל מכיוון שהגיר אוטומטי ואין דוושת קלאצ' אז יש לי עוד מקום להניח את הרגל, אני לא צופה בעיה.

אם לא קלאצ' ולא מקום להשאן את הרגל, אז מה תעשה איתה ??? :lol:

האמת אני גם עוד לא הקמתי את מידים שלי, ולא סגור ממש, ולאחר שאתה ועופר מקימים את מיד במקום הזה, אני ממש אחשוב על זה.:wink:

המקום הזה לא ממש נותן את מרווח של באמה, רק את העומק :cry:. אני רוצה גם וגם. צריך לנסות שני מידים, אחד למלה ושני למתה.

פורסם
מסרס מה? אותי? את הסאונד? אני לא רואה בעיה ממשית עם זה, למרות שככה היה גם הסטאפ הראשוני שלי בקורדובה ומהר מאוד קניתי את ה-H700, עד שלא אנסה לא אדע.

אני אגיע בכיף, רק נמתין שהכל יהיה מורכב.

מכמה הזטק חותך? נגיד 40?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

להיפך אדגר, זה נותן רוחב, וגם במה, ואפילו גובה.

החסרון של מיקום בגובה הזה הוא הנצילות.

דרייבר עם נצילות נמוכה יתקשה שם.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...