Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על התגובות, אני כבר לא יכול לחכות ורוצה להתקין את המגבר ולשמוע את המידים בפעולה.

לכל מי ששאל והתשובות של אלי לא הספיקו, TRU בעיקרה מייצרת מגברי היי-אנד ברמות הכי גבוהות שקיימות, ניתן לראות באתר שלהם את סדרת הקופר שדיברו עליה קודם והיא הסדרה הכי גבוהה שלהם, המגבר שלי סדרה אחת מתחת, המגברים מכל הסדרות מיוצרים ומורכבים בארה"ב.

איציק.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה משוגע !!?

איך אתה מוציא 2000$ על מגבר, אין שכל !

סתם.......

כל הכבוד, רק שאלה אחת, על מה חשבת בדיוק שחשבת להביא אותו ? מה הציפיות שלך מהמגבר? שאלה רצינית!

תתחדש.

אגב רוצה להחליף :-D?

פורסם

איציק תתחדש הבניות יפות מאוד!

המגבר שלך פשוט מדהים קיבלתי הסבר ממש קצר מאליקו על המגבר ועכשיו בקרתי באתר שלהם זה פשוט חלום מגבר כזה!

תתחדש והכי חשוב שתהנה!!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תתחדש ותהנה , אבל סתם לשם סקרנות , כמה עולים המגברים שלהם והיכן הזמנת אותם ? כי אין להם נציגות בישראל , ועד כמה שאני יודע לא ממש מוצאים חנויות אינטרנטיות שמוכרות אותם

בברכה יהודה

פורסם
מישהו יכול לבהסביר לי מה העיניין של מגבר מנורות?

אוווו

כבר שבועיים שלא סיפקת אקשן .... מדובר על מגברים היברידים כדוגמת TA2 שהפרה אמפ שלהם הוא בטכנולוגייית שפורפרות מה שנותן סאונד עגול וחם ...

וההגברה היא מוספטים שילוב מעניין ומהנה :)

פורסם
מישהו יכול לבהסביר לי מה העיניין של מגבר מנורות?

בקרוב תיראו תרד חדש "המלצה למגבר מנורות תקציב ללא הגבלה"

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מגבר מנורות ללא תקציב זה כבר משכנתא :(

נאדר, 2000$ זה עוד כלום ;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כל הכבוד, רק שאלה אחת, על מה חשבת בדיוק שחשבת להביא אותו ? מה הציפיות שלך מהמגבר? שאלה רצינית!

תתחדש.

אגב רוצה להחליף :-D?

שאלה טובה, אם כי אין לי עליה תשובה ברורה, היה לי את ה-P4, אחרי שהזמנתי את המידים חשבתי לעצמי שאני אצטרך עוד שני ערוצי הגברה ואז חשבתי שעדיף כבר ללכת על 4 ערוצים וככה אני אעביר גם את הטוויטרים למגבר החדש וה-P4 יחזיק את המידבאסים והסאב(לכשיהיה), אז התחלתי בחיפושים, קראתי ביקורות ופתאום נתקלתי ב-TRU, לא שלא הכרתי אותם קודם, הם פשוט לא עניינו אותי/לא היה לי צורך, קצת חיפושים ובירורים והזמנתי לי אחד, אבל באותה מידה יכולתי להיתקל בכל מגבר איכותי אחר ולהזמין, חיפשתי משהו קצת שונה, משהו שלא רואים פה כל יום, כמו שעשיתי אגב עם הסט קומפוננט שלי.

ולא נאדר, אני לא מוכן להחליף :wink:.

תתחדש ותהנה , אבל סתם לשם סקרנות , כמה עולים המגברים שלהם והיכן הזמנת אותם ? כי אין להם נציגות בישראל , ועד כמה שאני יודע לא ממש מוצאים חנויות אינטרנטיות שמוכרות אותם

תודה.

בפרטי.

איציק.

פורסם

תתחדש איש.

אני באופן אישי אוהב יותר את עניין הבנייה המקצועית מאשר את ה"רעש" סביב המגבר - אולי כי אני לא מכיר ולא שמעתי .

אשמח לקבל השמעה .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

איציק,

תודה רבה על ההשמעה אתמול, הרסת לי את הנסיעה בחזרה, פתאום הפוקל לא נשמעו טוב כמו שזכרתי :)

אני חייב לציין שההשמעה היתה ללא כיוונים ובאמצע תהליך המעבר ל-3WAY כך שהפוטנציאל עוד לא ממומש עד הסוף.

התיישבנו אתמול לכשעה ברכב של איציק, אני הבאתי אתי שני דיסקים בסך הכל כי ידעתי שלאיציק בטוח יש גם אוסף משלו.

הדיסק הראשון ששמנו היה הדיסק החדש של אסף אבידן, למי שעדיין לא מכיר (וחבל) בדובר בתגלית העשור ברוק העולמי!

זה נשמע כמו שם של זמר מזרחית אבל הוא מנגן ושר רוק בסגנון ג'ניס ג'ופלין פשוט מדהים!

ועכשיו לעניין, קולות הזמרים נשמעו ברורים וחדים (הזמר עולה לטונים מאד גבוהים בקול נשי) זה הרגיש כאילו הזמר יושב ממש בתוך הדש בורד ממש באמצע, מאד מרשים אבל קצת קרוב מידיי לטעמי, עוד מטר אחורה לכיוון הפרונט של הרכב וזה היה מושלם.

הגיטרות היו די קרובות למציאות וניגנו בצידי הזמר ממש כמו על במה, בהחלט מרשים.

הבאס, טוב פה יש בעיה כי ההגדרה שלי ושל איציק לבאס קצת שונה, בהעדר סאב היה חסר מילוי לחלל הרכב והרגשה של המוזיקה והאווירה הכללית היתה קצת חסרה כמו כן, הוופר מנגן במקום לא אידיאלי כ"כ ולא מצליח לרדת מספיק נמוך, ושלא תבינו אותי לא נכון, אני גם לא קורה למה שיש לאלי ברכב באס, אצל אלי זה בדואי בתא המטען שבועט כי הוא רוצה לצאת החוצה.

סאב זה כמו קונדום, הוא צריך להיות שם אבל אתה לא אמור להרגיש שהוא שם.

בסך הכל ההתרשמות מהדיסק היתה טובה זה הרמקול עם הווקל הכי טוב ששמעתי עד היום רק חבל שהסאונד נשמע קצת מרוחק מהנוסע ולא עוטף (זווית טובה יותר לטוויטרים היתה מועילה)

עברנו לדיסק בדיקה של Autosound פה כבר הכלים נשמעו יותר קרובים הווקל מצויין, הבאס...נו...השיר הזה יודע לרדת ממש נמוך, לא משהו כרמקול 6.5 מסוגל.

עברנו על עוד דיסקים עמו ALine In Chains - Unplugged הסאונד בהחלט "התקרב" ועטף אותנו לעומת הדיסקים הקודמים. קולות הזמרים שוב הדהימו.

לבסוף, איציק ביקש ממני לשמוע קצת אלקטרוני, לא ממש התלהבתי אבל לו לא היה ממש אכפת וטוב שכך. שלא תבינו אותי לא נכון, מוסיקה אלקטרונית זאת אחלה מוסיקה אבל לא כמדד לאיכות סאונד.

במילה אחת WOW, בשניות הראשונות היה הלם שמייד הפך לחיוך גדול על השפתיים.

בקיצור, בחיים שלי לא שמעתי מוזיקה אלקטרונית יוצאת מרמקול 2-way קטן שכזה כ"כ טוב.

זה אולי מראה איזה פוטנציאל יש לרמקול עם קצת כיוונים ומיקום יותר טוב.

לסיכום,

אני חושב שבהחלט מדובר באחד מהסטים הטובים שיש לרכב בייצור סדרתי, אני יכול להשוות אותו ל-Utopia ול-Morel שאני מכיר די טוב ולהגיד שלדעתי הוא רמה אחת מעל בכל מה שקשור לשחזור המקור - כלומר לאיכות.

הטוויטר שלו מצויין, אבל אני חושב שעדיין נופל קצת בתחום התדר העליון מפוקל, שוב, אולי מדובר בבעיית מיקום.

אשמח לתת חוות דעת נוספת על הסט בעוד כחודש, אחרי שאני מתקין את שלי ברכב :)

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

עד כמה שידוע לי, שמדובר במגבר ללא מנורות. המגבר המדובר מגבר מסדרת BILLET, שזו הסידרה ללא מנורות. משה כן לחברה זו יש ניסיון עם מגברי מנורות של סדרה שלהם COPPER. לגבי סידרה זות, המגבר הוא אותו מגבר, רק הוא שונה בכרטיס שמקבל סיגנל, שהם שלוש סוגי כרטיס, ואחד מהם הוא כרטיס עם מנורות, השנה שהם יצרו.

לגבי מגברי מנורות, המגברים אלו בכלל לא ברמה של מגבר רגיל, הם נחשבים למגברים מסוג אחר, ועולים כמו רכב בנוני, ולא סתם, כי גם יש להם ערך תמיד, וגם הם דורשים תיפול בהם, והם גם מאוד רגישים לחום (שלא נדבר על איכות הצליל).

יש יותר מאחד החברות שמיצרים מגברי מנורות כמו GENESIS, BUTLER, AUDISON, SINFONI, ו...........

המגברים אלו הם מגברים כמו BENTLEY, עולים הרבה, ועם שנים עולים בערך :wink:

פורסם
עד כמה שידוע לי, שמדובר במגבר ללא מנורות. המגבר המדובר מגבר מסדרת BILLET, שזו לגבי מגברי מנורות, המגברים אלו בכלל לא ברמה של מגבר רגיל, הם נחשבים למגברים מסוג אחר, ועולים כמו רכב בנוני,לאוו דווקה , יש גם מגברים זולים שעולים מאות דולרים ולא סתם, כי גם יש להם ערך תמיד, וגם הם דורשים תיפול בהם, והם גם מאוד רגישים לחום (שלא נדבר על איכות הצליל).

יש יותר מאחד החברות שמיצרים מגברי מנורות כמו GENESIS, BUTLER, AUDISON, SINFONI, ו...........

המגברים אלו הם מגברים כמו BENTLEY, עולים הרבה, ועם שנים עולים בערך :wink:

לגבי האודיסו לא הייתי קורה לחברה שהוציאה מגבר אחד רק כדי להוכיח שהיא יכולה שיש לה מגבר מנורות

בטלר וסינפוני אכן נחשבות לחברות שמייצרות מגברי מנרות , וגם מילברט (שם זה כבר 2000 דולר אבל זה מנרות מהתחלה ועד הסוף ולא הייבריד )

בברכה יהודה

• תוכן חדש...