Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביני קיבלה את הצבע החדש ופוליש (הוקס בדרך).

אפשר כבר להריח את הסוף.

n506546942_676426_8412.jpg

n506546942_676427_8976.jpg

n506546942_676428_9521.jpg

n506546942_676429_79.jpg

n506546942_676430_2496.jpg

n506546942_676431_2823.jpg

n506546942_676434_3777.jpg

n506546942_676435_4269.jpg

הפלסטיקים, צבועים ומחכים להרכבה:

n506546942_676436_4585.jpg

n506546942_676437_4887.jpg

n506546942_676438_5294.jpg

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצבע נראה נהדר, ומאוד מחמיא לה.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מדוע לא הורידו את נייר המיסוך בתהליך הייבוש?

כעת על הצבעי להוריד את המיסוך ממש בעדינות עדיף לעבור עם סכין חיתוך לגרפיקה לפני משיכת נייר הדבק בחיבור בין גומי החלון לצבע ,אחרת הצבע יתקלף

אגב יצא תאווה לעיניים תתחדשו!

פורסם

מייד אחרי שסיימתי לצלם הוא הוריד כמה מהמיסוכים בקלות ולא נגרם שום נזק לצבע.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

אגב לרכב הזה תמיד תהיה אצלי פינה חמה בלב לרכב הזה.

כנ"ל.

היו לי כבר 2 כאלו בחנייה, בתקופה שהתוצרת האיטלקית הייתה המועדפת בבית שלנו.

היום כבר התפלגנו - חלק עברו לצרפת, חלק נשארו באיטליה, וחלק... ביפן !! :-o

שטוטית, את ואלעד חייבים לקפוץ לביקור אחרי שהכל יסתיים (כולל המבחנים),

אני בטוח שנצליח להפריח כמה רגשות נוסטלגיים בבית... :D

כבר הכנתי לך חנייה שמורה (ליד צמד היפניות), את הצרפתיות נחנה בחוץ באותו יום :p

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יום חמישי, אני בעבודה. הנייד מצלצל, ועל הצג מופיע המספר של אלברט.

"מתי אתם באים לקחת אותה? היא מוכנה". אלא שהעניין הוא שלא זאת בלבד שאלברט ואני מסיימים לעבוד באותה השעה, לי יש גם איזו הפגנה של נהגי משאיות לצלוח בדרך הביתה. קבענו שהיום נבוא להוציא אותה.

נכנסנו למוסך, ושי (הבן של...) עשה את הפינישים האחרונים. היא היתה יפה באופן שאני אפילו לא מצליח למצוא לו דימוי הולם.

סגרנו את החשבון ביננו, אלברט העביר תדרוך כיצד לעשות לה וקס, ועשינו את דרכנו לרפד, אשר פירק את הגג והתקין בו ריפוד חדש. באותו זמן, מתקין המערכות מהחנות הסמוכה ניצל את העובדה שהגג מפורק כדי להתקין אנטנת רדיו חדשה וקומפקטית (לאלה שאינם מכירים את הרכב, אספר כי האנטנה הקודמת היתה יותר גבוהה מהרכב עצמו, משהו בסגנון מכוניות מתנגשות בלונה-פארק. שימו לב לתמונות מהיום הראשון).

התכנון היה לקיים היום את ההשקה במפגש של מועדון אלפא רומיאו בהרצליה, אולם לצערנו הדבר לא יתבצע כיון שהזגג טרם סיים את העבודה על הסאנרוף, ולכן כרגע היא בבית, מכוסה היטב וממתינה לסאנרוף שיגיע.

תמונות של התוצר המוגמר לפני קיום ההשקה לא יועלו לכאן, אולם בכל זאת אי אפשר לסיים בלי טעם של עוד, ולכן אני מעלה כמה תמונות מהעבודות שהתבצעו היום.

שאר התמונות - כאמור, לאחר ההשקה.

DSC04848.jpg

DSC04849.jpg

DSC04852.jpg

DSC04851.jpg

DSC04850.jpg

DSC04839.jpg

DSC04840.jpg

DSC04841.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למה לא להתקין את האנטנה מאחורה? ניראה יותר יפה. ואפשר גם להחליף לסנפיר אם רוצים :wink:

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

1. כי אנטנת סנפיר על כל רכב שאינו BMW זה מכוער וערסי ברמות מטורפות.
  2. כי במקור יש בגג חור עבור אנטנה מקדימה, ואין צורך ליצור עוד נקודת תורפה לחלודה ע"י קדיחת חור חדש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

1. כי אנטנת סנפיר על כל רכב שאינו BMW זה מכוער וערסי ברמות מטורפות.
  2. כי במקור יש בגג חור עבור אנטנה מקדימה, ואין צורך ליצור עוד נקודת תורפה לחלודה ע"י קדיחת חור חדש.

+1.....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

יום חמישי. לאחר שבוע שבו היא ישבה בחניה מכוסה ונטולת סאנרוף, פיניתי קצת זמן ולקחתי אותה לזגג להתקנת הסאנרוף המיוחלת.

כנראה שהגעתי לשם בזמן ממש לא טוב: הזגג היה תקוע עם איזה לקוח שהוזמנה לו שימשה קדמית, אך במקומה הגיעה שימשה אחרת, והספק משום מה לא משתף פעולה. בקיצור, כשקלטתי אילו צרחות הולכות שם, פשוט הנמכתי פרופיל והלכתי לשבת בצד.

בינתיים, ביני חיכתה ברחבת הטיפולים שלו כדי שאחד העובדים יתפנה אליה.

תמיד ידעתי שבמדינה הזאת אין תרבות של מתן כבוד או שמירה על רכוש הזולת, אבל באותו יום אני פשוט החלפתי צבעים מרוב עצבים בגלל מה שהלך בזמן ההמתנה מורטת העצבים.

זה התחיל בכך שלצידי עמד רכב אחר שנזקק לתיקון במנגנון החלון החשמלי. בעוד אחד העובדים עמל על הוצאת המנגנון, חברו לעבודה מתבונן בו... אגב ישיבה על ביני עם מכנסי הג'ינס בעלי הניטים בצידם האחורי. באתי אליו וביקשתי לקום מהרכב. העובד התנצל ומיד קם.

כמה דקות לאחר מכן, בעל הרכב מגיע, ומביט בעניין על מה שמתבצע ברכבו. היה נורא חם וניכר עליו שהתאמץ לעמוד, ומה יותר נוח מאוטוביאנקי שזה עתה יצאה מפחחות וצבע כדי להשען ביום קיץ לוהט? כאילו זה רכב שלו, הניח את כף ידו על חלון הצד והטיל את כל כובד משקלו. בנוהל: אני קופץ מהמקום שלי, מבקש לא להשען, והחצוף עוד שואל אותי מה אני עם הרכב כשאני יוצא לקולנוע (מטומטם, מה זה עסק שלך?! :evil:).

העניינים סודרו ואני חוזר למקומי. לפתע, העובד שעמל עד אותו רגע על הוצאת מנגנון החלון מהרכב הסמוך סיים את מלאכתו, יצא כשהמנגנון בידיו והחל ללכת לכיווני. אני קולט שמהמנגנון משתלשלים חוטי ברזל בדיוק בכיוון של האוטוביאנקי האומללה. אני רץ אליו, תופס בידיים את חוטי הברזל רגע לפני שהמצב נהיה בלתי הפיך (או למעשה: נהיה הפיך רק באמצעות צביעה מחודשת), והולך איתו עד שהתרחקנו מרחק סביר מהרכב.

סלחו לי שאני אומר את זה ככה, אבל לצערי זוהי המציאות שבה אנו חיים: אנשים במדינה הזאת הם חרא, חסרי כבוד ומתנהגים לרוב כבהמות חסרות חינוך. האנשים הם אותם אלה שעושים ברכב המוצג בתצוגה כבשלהם, או גונבים חלקים בזמן תערוכות (מי זוכר את סאגת ידית ההילוכים של ה-EVO באוטומוטור הלפני אחרון?), הם אותם אלה שישימו פס על שיפוץ אינטנסיבי ויקר שנעשה לרכב רק בשביל שיוכלו לתת מנוח לרגליהם ומקום מושב לעכוזם, וכן, הם אותם אנשים שאח"כ נתקעים בנתיב האמצעי, עוברים נתיבים ללא איתות, או חונים בחניה כפולה. גועל נפש.

עכשיו, אחרי שהוצאתי את העצבים, אני אפסיק לקשקש ונעבור לדבר לשמו התכנסנו פה היום.

חיכיתם חיכיתם, אתמול בשעה טובה היתה ההשקה, והנה עכשיו כבר אפשר לפרסם תמונות של התוצר המוגמר!

IMG_01.jpg

Img_03.jpg

Img_04.jpg

Img_05.jpg

Img_06.jpg

צלם: זלמן שניידר

• תוכן חדש...