Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר אוטומט יש אפשרות להעביר 1-2-3(לא טיפטרוניק)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי רכב אופל אסטרה שנת 97

יש בגיר יש P R N D 3 2 1

עכש בין N לD לא צריך אפילו לילחוץ על הכפתור זה זז אם טיפה דחיפה אבל לR זה לא עובר

עכשו השאלה אם אפשר לעשות דבר כזה

להתחיל מ1 ואז ליחוף ל 2 ואז ל 3 ואז לD

אני חייב לציין שבישביל להעביר מ 1-D לא צריך לילחוץ על הכפתור אלה רק דחיפה קלה וזה עובר ביגלל זה אני שואל

אז מה אומרים זה יכול להרוס תגיר? או שזה בסדר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך זה קשור לפורום שיפורים?

1,2,3,D אומרות לגיר אוטומטי עד איזה הילוך "מותר" לו להגיע.

זה לא הורס גיר, הוא מוריד הילוך רק כשיכול, בטח בגירים אלקטרוניים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מיותר לחלוטין והגיר לא בנוי לזה וזה יגרם לו ללא מעט בלאי, אתה גם רוב הסיכויים תרגיש קפיצות בכל העברה, בנוסף זאת גם לא תנועה טבעית של הגוף ואתה עלול להוציא לניוטראל בכביש המהיר ואז להתבלבל, ואז גם להוריד את העיניים לידית...ולמצוא את עצמך בתעלה... לא משנה.

ההילוכים נועדו למטרות מסויימות - זאת לא אחת מהן.

1=התקדמות איטית בכביש משובש מאד, בשביל, בתוך קהל או למשל עליות קשות.

2=עליות פחות קשות, בלימת מנוע בירידות תלולות, התקדמות במדרחובים וכו'.

3=בלימת מנוע בירידות מתונות בכביש המהיר, אני לפעמים משתמש בזה גם בעיר כשיש תנועה ואני לא רוצה לנסוע גז-ברקס-גז.

D=סע לשלום.

אם אתה רוצה ידני - תקנה רכב ידני אל תנסה להפוך את האוטומטית שלך לכזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...