Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן על אודי A4 קואטרו 3.2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה אני חושב שבמכוניות המיועדות לנסיעות ארוכות דווקא מעדיפים לוותר על העור.

כשיש לך איוורור במושבים כמו ב- IS, תאמין לי שגם בנסיעות ארוכות החוויה עם העור מצויינת.

אגב, באודי מבקשים כ- 15K עבור האופציה הזו (איוורור במושבים)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשיש לך איוורור במושבים כמו ב- IS, תאמין לי שגם בנסיעות ארוכות החוויה עם העור מצויינת.

אגב, באודי מבקשים כ- 15K עבור האופציה הזו (איוורור במושבים)

אני מסכים, אחד הדברים שממש ממש נהנתי מהם ב IS היה האיוורור למושבים, מעולם לא היה לי נעים ככה, ממש התמכרתי לזה.

ההעברת הילוכים ב IS גם היא מדהימה, הגיר שם באמת ברמה אחרת.

מה שממש ממש דפוק בגיר אבל זה שאם הוא במצב D המשוטים על ההגה ל-א מתפקדים, דבילי לגמרי.

חלק מהפלסטיקה של ה IS נראת כאילו נשפלה מקורולה, למשל המחזיק משקפיים מעל המראה המרכזית

אבל בגדול, ה IS איכותית מאוד ונהנתי ממה כרכב שמטרתו העיקרית לפנק.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מה זה איוורור מושבים?:shock:

זה אוויר קר / חם (לפי עונות השנה ורצון הנהג) שיוצא מתוך המושב ועושה נעים במקומות הנכונים.

חלק מהפלסטיקה של ה IS נראת כאילו נשפלה מקורולה, למשל המחזיק משקפיים מעל המראה המרכזית

תראה, אני לא יודע למה אפשר לצפות מחלק פלסטיק שמחזיק את המשקפיים. לדעתי גם אם תכנס למרצדס מסדרה S תמצא מחזיק משקפיים דומה, כי ככול הנראה שאין הרבה אפשרויות לייצר חלק כזה.

פורסם

אותו דבר תגיד על השעון זמן שנלקח מסובארו DL מודל 89 ?

לשני החלקים האלה (ולעוד כמה) יש תחליף הולם למכונית בסדר גודל כזה.

כמו שאמרתי בגדול המכונית איכותית מאוד, אבל גם לה, כמו לאודי למרצדס ולבמוו יש אפשרות לשפר דברים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לי דווקא הפריעו כמה פלסטיקים במקומות בולטים - למשל ידית ההילוכים והפלסטיקה שסביבה מאוד פשוטות. תחושה חלולה בנקישה ובכלל - לא באיכות שמצפים מרכב כזה. מצד שני יש שם המון דברים איכותיים ויתרון גדול של הרכב הוא שהוא מציע הרבה מאוד אבזור במחיר לא גבוה במיוחד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...