Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן , צריך מוסך טוב באזור בית שמש או מודיעין - יש המלצות?

shlomiyan
שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ביום שישי נכנסתי למוסך למלא גז למזגן עם הפונטו ELX 2001 , שם הם בדקו והגיעו למסקנה שיש בעיה במזגן שאין להם בעיה לבדוק לעומק ושאבוא ביום רגיל (מוסך שילת) , הענין הוא שבד"כ טיפלתי ברכב באזור פ"ת (מוסך שמשון - יהוד , מוסך כחול לבן - פ"ת , איטליאנו ב"ב) ואני רוצה לטפל רק במוסך ורשה , אתם מכירים משהו באזור מודיעין או בית שמש (אזור העבודה החדש שלי)?

אשמח להמלצות.

כמו"כ אני מחפש מקום טוב ואמין באזורים הנ"ל בו אני יכול לבדוק מאזדה לאנטיס עליה אני נוהג כרגע ( של ההורים של אשתי) 95 , שיתן לי חוו"ד האם שווה לי לקנות אותה .

אשמח לעזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הלאנטיס, פנה למכון לבדיקת רכב ולא למוסך "רגיל" כדי לבצע בדיקה מקיפה לכל הרכב, אם עבר תאונה, מה תקין ומה לא ואם כדאי.

בדיקה פשוטה במוסך לא תגלה כמעט כלום וזה סיכון רציני.

עדיף "לבזבז" כ600-700ש"ח עבור בדיקה במכון ולא את מחיר הרכב ואחר כך יהיה קשה למכור אותו.

אם אתה שואל לגבי כדאיות רכישת הרכב, אז כן הרכב מצויין אמין מאוד, לא כ"כ חסכוני, מנוע 1.8 הצריכה בעיר 1/9 משולב 1/12 במיקרה הטוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני טיפלתי בהמלצת הפורום אצל יצחק וויס ברח בזל 13 קריית אריה פתח תקוה.

מוסך מורשה פחות חשוב במקרה של מזגן חשוב בעל מקצוע טוב .

עלה על הבעיה בזריזות למרות שלא היה חומר זרחן בגז של המזגן שעוזר באיתור התקלה.

יכל להגיד כמו שאמר לי מזגניסט יום לפני אני ישים לך את הצבע/זרחן בגז ואז נראה ולא טרח לחפש.

בקיצור יצחק עלה על הבעיה. ניסה למצוא צינור חלופי לא היה ,אז הוא סידר אותו בעצמו וממש לא יקר.

מרגישים שבן אדם מחפש את התקלה ולא לסדר אותך..

ממש מומלץ. תגיד לו ששמעת עליו באינטרנט...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הלאנטיס, פנה למכון לבדיקת רכב ולא למוסך "רגיל" כדי לבצע בדיקה מקיפה לכל הרכב, אם עבר תאונה, מה תקין ומה לא ואם כדאי.

בדיקה פשוטה במוסך לא תגלה כמעט כלום וזה סיכון רציני.

עדיף "לבזבז" כ600-700ש"ח עבור בדיקה במכון ולא את מחיר הרכב ואחר כך יהיה קשה למכור אותו.

אם אתה שואל לגבי כדאיות רכישת הרכב, אז כן הרכב מצויין אמין מאוד, לא כ"כ חסכוני, מנוע 1.8 הצריכה בעיר 1/9 משולב 1/12 במיקרה הטוב.

שוב , הלאנטיס של ההורים של אשתי , ההיסטוריה שלה ידועה לי , כל מה שמענין אותי הוא המצב המכני העכשווי , זה לא רכב ששווה מי יודע מה , זה רכב שהוחלף בו מנוע כי גיסי היקר כשהיה נהג חדש נסע עליה בלי שמן והרס מנוע , כרגע הרכב עם 244000 והמנוע הוחלף ב153000 (מנוע משופץ) , אני לא מתכוון לשפוך כסף של בדיקה כשרק המצב המכני מענין אותי , את זה לדעתי מוסכניק שיודע מה הוא עושה יכל לגלות לי ,.

אול אני טועה בחשיבה שלי , במקרה כזה אשמח להערות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני טיפלתי בהמלצת הפורום אצל יצחק וויס ברח בזל 13 קריית אריה פתח תקוה.

מוסך מורשה פחות חשוב במקרה של מזגן חשוב בעל מקצוע טוב .

עלה על הבעיה בזריזות למרות שלא היה חומר זרחן בגז של המזגן שעוזר באיתור התקלה.

יכל להגיד כמו שאמר לי מזגניסט יום לפני אני ישים לך את הצבע/זרחן בגז ואז נראה ולא טרח לחפש.

בקיצור יצחק עלה על הבעיה. ניסה למצוא צינור חלופי לא היה ,אז הוא סידר אותו בעצמו וממש לא יקר.

מרגישים שבן אדם מחפש את התקלה ולא לסדר אותך..

ממש מומלץ. תגיד לו ששמעת עליו באינטרנט...

אני מודה לך על התגובה , אבל אם היית קורא את השאלה היית רואה שאתה לא עונה לי , אני לא מחפש באזור פ"ת - שם יש מספיק מוסכים , אזור פ"ת לא נגיש לי יותר , אא"כ אקח יום חופש מהעבודה , אני מחפש באזור בית שמש ועל כך שאלתי די במפורש , תודה על הכוונות הטובות בכל אופן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צודק קפץ לי המשפט. בכל זאת אם מזדמן לך מומלץ
יכול להיות , אבל אם יש מוסך מורשה אמין , אפילוסופר אמין - למה לזוז מהם?

רק שאין לי יכולת להגיע יותר לרדיוס , עברתי עבודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...