Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות והמלצה 5K-8K

שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

ברשותי לנצ'יה קאפה. בדלתות הקדמיות אין מספיק עומק. המקוריים (5.25) רמקולים צרים.

המוסיקה לה אני מאזין בד"כ, שחורה ורוק - גם עברי. הסאונד שאני אוהב נוטה לפלאט בלי גבוהים צורמים ובלי נמוכים מרעידים. חשובה לי איכות הסאונד ואיכות הרכיבים ואני מוכן לשלם עליהם.

קודם כל האם ניתן ע"י HU איכותי וסט קדמי איכותי להגיע לסאונד איכותי, במינימום עוותים בווליום ובלי מגבר/ים וסאב. כי ההעדפה הראשונה שלי היא בלי. ומה המלצתכם לרכיבים אלו?

במקביל - הייתי רוצה לשמוע מכם הצעה/המלצה שונה שכן תכלול מגבר וסאב.

התקציב - כולל הרכבה - ואולי בניה מקדימה (כי אין עומק בדלתות)

בסטאפ הראשון והמועדף עליי - HU וקומפ' 5K ובסטאפ השני -כולל מגבר וסאב 8K.

תודה רבה מראש לכל המגיבים.

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תקנה סט איכותי ללא מגבר אז תהיה חסרה עוצמה לסט,ולא ישמעו איכותי כבקשתך (מגבר טוב =נותן איכות)

לא כלכך הבנתי מה אתה רוצה ב5K וב8K ?!

13K סה"כ מגבר סט HU וסאב

או הכל ב8K

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רוצה לקנות רמקולים וHU ב8K בלי מגבר ????

א. יד שניה? חדש? מחו"ל ? מהארץ?

ומה זה הדבר הזה בלי מגבר אתה מוכן לבזבז הרבה לבלי מגבר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב כזה, זה אומר שיהיה לך קומפוננט שדורש הרבה כוח אז אתה חייב מגבר.

על סאבוופר אתה יכול לוותר אם אתה כל כך לא רוצה. תמצא קומפוננט שיש לו באס טוב, לא חסר כאלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא שמעתי קומפוננט אחד שיכול להחליף סאב!

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. תודה על התגובות.

2. אני רוצה רכיבים חדשים ומהארץ.

3. אז אני מבין שסט קומפ' איכותי לא ינגן כמו שצריך או לא יהיה אפקטיבי ללא מגבר? (מתנצל על הבורות אך אתם פה כדי לעזור להבין ותודה) כשHU מוציא למשל 53W זה לא מספיק בשביל סט קומפ'? לכן חשבתי שאם אוציא 5K רק על HU ברמה גבוהה וסט איכותי זה יהיה מספיק אך אם אני טועה אז אני יורד מזה ואדאג להגברה וסאב. התקציב כולל הכל יהיה 8K עם יכולת לחרוג קצת במידת הצורך.

4. איך להתקדם?

אגב איך DLS בקומפוננטים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dls ultimate

clarion 776\775

מגבר 2 ערוצים (אני הייתי הולך על הסנדאון, אבל יש עוד אפשרויות כמו נקמיצ'י, אלפיין, בוסטון...)

תוסיף לזה חיווט ראוי, איטום איכותי ( ועשוי כהלכה ! ) והתקנה טובה, והגעת למערכת מעולה במסגרת התקציב שלך, ואם תרצה להוסיף סאב בהמשך עם מונובלוק, זה יתאפשר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...