Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכס בדיוטי פרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-10.06 אני טס עם חבר לחו"ל אני מעוניין לקנות מוצרי אלכוהול וטבק.

השאלה היא כמה חבילות טבק ניתן לקנות וכמה בקבוקי אלכוהול ניתן לקנות בדיוטי פרי שלנו בארץ בצורה חוקית!?

תודה לעונים...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

המידע מהקישור הזה.

חפצים אישיים הפטורים ממסים בכניסה לישראל

דרך המסלול הירוק הינך רשאי לעבור כשאתה נושא עמך רק חפצים מהסוגים ובכמויות המפורטים בזה:

1. הלבשה, הנעלה וצורכי טואלט אישיים - מהסוגים ובכמויות שנהוג להביאם כמטען-יד של נוסע.
  2. משקאות ויינות: משקה חריף עד 1 ליטר, ויין עד 2 ליטר - לכל נכנס מגיל 17.
  3. תמרוקים כוהליים, עד 1/4 ליטר - לכל נכנס.
  4. טבק על כל צורותיו, במשקל שאינו עולה על 250 גרם - לכל נכנס מגיל 17.
  5. חפצים אחרים שלא פורטו לעיל, שהבאת אתך בכניסתך לשימושך העצמי או כמתנה לאדם אחר, שערכם אינו עולה על $200 - לכל נכנס מגיל שנתיים ומעלה.
    במסגרת סכום זה ניתן להביא סוגי מזון שמשקלם הכולל הוא עד 3 ק"ג, בתנאי שמשקלו של כל סוג מזון לא יעלה על 1 ק"ג.
    (בעניין פריטים, שייבואם אסור, ראה להלן).

הפטור הוא אישי לכל נכנס, ולכן אין לצרף זכויות של מספר נכנסים ולקבל פטור לגבי חפץ, שערכו מעל $200.

אם ערכו של חפץ מיובא עולה על $200, לא ניתן לקבל פטור על $200 ולשלם מסים על ההפרש, אלא הנכנס יחוייב בתשלום המסים על ערכו המלא של חפץ כאמור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה

אז אוקיי יוצא שאני יכול להביא 2 בקבוקי אלכוהול(וויסקי איכותי כמובן)

וכמה חבילות טבק זה יוצא במשקל הזה!? שמעתי שיש מבצעים של 3+1 אם ניתן להכניס את זה לארץ!?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...