Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להחליט מי נוהג ברכב הליסינג ומי בפרטי?

איתן_כ
שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אשתי ואני חולקים רכב אחד מליסינג ואחד פרטי וצריכים להחליט מי לוקח איזה אוטו.

אשתי נוסעת קטע קטן באיילון ועוד קטע בתוך ת"א, כמעט ללא פקקים.

אני נוסע גם קטע קצר ומהיר (כביש 5 וכביש גהה) + עמידה ברמזור מעצבן של פניה שמאלה לפ"ת.

מדידת מרחק לא תהיה רלוונטית, כי גורם הפקקים לא נלקח בחשבון במדידה כזו.

שתי המכוניות נוחות ומהנות (פוקוס 2008, הדגם החדש + פוקוס 2003 ידנית).

אם ההחלטה צריכה להתבסס על שיקולים כלכליים בלבד, מה הייתם עושים?

הערה: לפוקוס החדשה יש מחשב דרך עם חישוב צריכת דלק ממוצעת, אולי זה יכול לעזור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראה לי לפי התיאור שיש כאן שאלה טכנית/פיננסית אמיתית, ובינינו? זה גם לא נראה לי משנה מה תהיה המסקנה כאן בפורום.

בסוף אשתך תיקח את החדש יותר והאוטומט. :-P

(לא ציינת שה08 הוא אוטומט אבל רוב הסיכויים שהוא כזה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחשב דרך לא הכי אמין ומדויק, ההמלצה הכי טובה היא שכל אחד מכם יתנסה עם שני הרכבים במשך תקופה של כחודש תוך כדי שאתם מודדים צריכה אמיתית ולא עם מחשב דרך ואז תחליטו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחילו במצב נתון כלשהוא ופשוט תבדקו מי מתדלק ביותר שקלים חדשים בכל שבוע/חודש. תוך חודש לכל היותר תוכלו לדעת כמה גדול ההפרש, אם בכלל.

אני לא מכיר את אישתך, אבל ממה שאני מבין בנשים בדרך כלל יש להן קצת יותר "סידורים" ועיסוקים עם הרכב מאשר לגברים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן , כמובן שאתה לוקח את הפורד הידנית והיא את החדשה :wink: לא משנה איך תחליט זה יצא ככה :arrow:

חוץ מזה , אם אתה נוסע יותר בפקקים נראה לי שעדיף לך לקחת את הידני, למרות אי הנוכות עדין חסכוני בדלק .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתיכם עושים נסיעות קצרות בלבד נכון?

2 הרכבים נוחים לנסיעה כמעט באותה המידה, רק שאחד ישן יותר והשני חדש.

אז זה באמת משנה?

האישה מסתדרת טוב עם גיר ידני? אם לא הנה לך התשובה.

זה לא באמת משנה כ"כ. תעשו אבן נייר ומספריים והטוב מבין ה3 ייקח את הליסינג :-)

GS300.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נראה לי לפי התיאור שיש כאן שאלה טכנית/פיננסית אמיתית, ובינינו? זה גם לא נראה לי משנה מה תהיה המסקנה כאן בפורום.

בסוף אשתך תיקח את החדש יותר והאוטומט. :-P

(לא ציינת שה08 הוא אוטומט אבל רוב הסיכויים שהוא כזה)

+++++++1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזל שלא ביקשת שנעזור לכם להחליט מי ישן באיזה צד (תמיד תיקח את הצד שטוב יותר מבחינת הזוית של הטלויזיה....)

:wink:

ולענייננו,

חשבתי בהתאם לסמלון שלך שאתה מיד תתעקש על הידני ועל ה**ן אם הצריכת דלק הכללית תיהיה גבוהה יותר בחישוב הכללי.

אבל בהנחה שיש ילדים בבית אני הייתי אומר שהאישה תיקח את הרכב החדש יותר והבטוח יותר.

מעבר לזה שרוב הנשים יותר מסתדרות עם אוטומת (לשמחתי אישתי לעתיד אוהבת ידני!!!).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה השובינזם הזה? :-P

קניתי את הפוקוס הידנית עבור אשתי, כי גם היא מעדיפה ידנית, כאשר היו לי נסיעות ארוכות יותר.

לפני שבועיים, עברתי לעבוד קרוב יותר לבית והקילומטרז' שלנו השתווה.

בנוסף, גילינו שהפוקוס דור I האצ'בק הידנית היא מכונית מהנה ברמות אדירות, בטח יותר ממה שמצופה ממכונית חסרת כל יומרה ספורטיבית.

שנינו נהנים ממנה, אני רק חיפשתי דרך למדוד פרמטרים כלכליים.

מה שנעשה זה כך:

אם אשתי צריכה לקחת את התינוק (שרוב הזמן בבית עם מטפלת) היא תיקח את את ה 2008 שגם בטוחה יותר וגם בעלת באגאז' מרווח עבור העגלה.

ביתר הימים, אני אקח את ה 2008, כי בניגוד לאשתי שמחנה בחניון מקורה ושמור 24 שעות, אני חונה בחניון פתוח באיזור תעשיה שומם והשומר הולך ב 16:00.

אגב, אם ממש הייתי רוצה להשקיע במדידת צריכת דלק: מחשב הרכב מאפשר איפוס של מדידת הצריכה הממוצעת, כך שמדידתה לאורך קטע מסויים והכפלתה במרחק הנסיעה, היו נותנים בקירוב את הצריכה, עבור ביצוע השוואה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...