Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהם השלבים להתנאת המנוע כולל השלב של כיוון ההצתה בעזרת אקדח?

אם יש למישהו חומר בנושא או שהוא יכול לעלות זאת על כתב אני אשמח.

יש לי מבחן יבשבוע הבא ואני רוצה להגיע מוכן.

בתודה מראש.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם
מהם השלבים להתנאת המנוע כולל השלב של כיוון ההצתה בעזרת אקדח?

אם יש למישהו חומר בנושא או שהוא יכול לעלות זאת על כתב אני אשמח.

יש לי מבחן יבשבוע הבא ואני רוצה להגיע מוכן.

בתודה מראש.

ממה שזכור לי מלפני שנתיים עומד שם מנוע של וולבו עם גל זיזים תחתון כאשר המפלג וחוטי ההצתה מפורקים בחוץ.בשלב ראשון יש להעמיד את המנוע בטיימינג ולהרכיב את המפלג,למצוא את כיוון הרוטור במכסה ולהרכיב את חוטי ההצתה לפי הסדר ממה שזכור לי הרבה נופלים בסדר ההצתה כי הרוטור מסתובב הפוך מכיוון השעון במנוע זה.לפני שמניעים יש לכוון את קידום ההצתה לפי הסימונים בגלגל התנופה 8-10 מעלות .בהנחה שתתצליח להתניע בפעם ראשונה תתבקש לבדוק את ההצתה בעזרת אקדח מיושן,לבצע בדיקת דחיסה ובדיקת דליפה לפי רצונו של הבוחן את כול התוצאות של הבדיקות תאלץ לאמת לפי הוראות היצרן הרשומות באנגלית כמובן.

בהצלחה.

פורסם

דבר ראשון יש לסדר את המנוע על ראשון שזה אומר חפיפה בצילינדר מס' 4. ניתן לבדוק את סדר ההצתה לפי סיבוב המנוע.

לאחר שהמנוע מכוון על ראשון ואתה יודע לאיזה כוון מסתובב המפלג ולפני שאתה מרכיב את חוטי ההצתה לפי הסדר הנכון

יש לסובב את המפלג כ-10 מעלות לקידום הצתה (זאת אומרת נגד כיוון הסיבוב של המפלג) לסגור את המפלג

לסדר חוטי הצתה ובהצלחה.

יש לבדוק קומפרסיה שזה לא בעיה רק צריך לשים לב שהמצערת פתוחה עד הסוף.

לבדוק נפילות ע"י חפיפה זאת אומרת חפיפה ב 4 נותנת בדיקה בצילינדר 1 חפיפה ב-3 נותנת בדיקה בצילינדר מס' 2 וכ"ו

פורסם

דווקא למבחן הזה אתה מעוניין להתכונן !?

1 מה מצבך במשאבה המרכזית ?

2 בלמי אויר?

3 בדיקות הגה ,הדראוליות ומכניות?

5 הזרקת דלק ,בדיקות מכניות וחשמליות?

המבחן שאותו ציינת ,הוא מבחן די קל ולכן הייתי שוקל להרשם ללימודי הכנה לבחינות

אגב המנוע הוחלף לסובארו לאונה

• תוכן חדש...