Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למה לא לקנות איביזה ידנית 1.4 בשנתון 2000-1994?

היש תקלה מיוחדת? אמינות נחותה? חלקים יקרים? רכב דפוק?? מה?

אישית לפי מה שקראתי אני מדמיין לעצמי כרגע תמונה כזאת על האביזה הספציפית לעיל:

1. יפה (אפילו מואד בעיניי).

2. חסכונית בדלק (אפילו מאוד).

3. חזקה יחסית (למנוע ולגיל).

4. מרווחת וגדולה יחסית לסופר מיני או מיני.

5. איכותית נוחה ומהנה לנהיגה (לא ממש צעצוע עם 4 גלגלים ומנוע כמו רוב היפניות).

6. זולה (אפילו מאוד).

7. כמובן כמו כל הרכבים אם היא מטופלת היטב היא יכולה להפגין אמינות רבה מאוד.

8. שוק טוב מאוד!

9. פולקסווגן!

אז במה טעיתי? מה אתם חושבים על זה?

למה עדיין כדאי/לא כדאי לקנות איביזה כזאת??

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

איכותית נוחה ומהנה לנהיגה (לא ממש צעצוע עם 4 גלגלים ומנוע כמו רוב היפניות).

כן, כי EVO, STI, וגם S2000 הן יפניות צעצוע שממש לא מהנות לנהיגה... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
כן, כי EVO, STI, וגם S2000 הן יפניות צעצוע שממש לא מהנות לנהיגה... :roll:

כמובן שה EVO STI וה- S2000 הם לא ברי השוואה,

וכמובן שאני מדבר על מכונית יחסית ישנה,

מנוע של 1.4, רכב נורמאלי (קבוצת רישוי 02) לא ספורטיבי (כמעט משפחתי) וכבד יחסית,

ורוב היפניות שאני מכיר באותה קטגוריה ואותם שנתונים, הם אמינים במיוחד, חסכוניות אולי וייתכן שאוכותיות,

אך לא מתחברות ללב!

חסרה להם הרבה אהבה למי שמבין עניין!

מה זה מצמד או כבל מצמד? סלחו לי על הטפשות אבל איני יודע מה זה וכמה הוא עולה.

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

מצמד = קלאץ'.

כבל מצמד = כבל קלאץ'.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מצמד = קלאץ'.

כבל מצמד = כבל קלאץ'.

תודה :oops:

האם זה אפשרי להחליף את הקבל בקבל אחר איכותי יותר שיפתור את המחלה?

למה הכוונה במחלה? פעם בחודש? (כמובן שתלוי בשימוש-אך הכוונה לשימוש רגיל).

פורסם

קודם כל ההבדל בין הדגמים של השנים 94-99 והדגם 00 הם שמיים וארץ!

ההבדל העיקרי הוא התא נוסעים שקיבל צורה נורמלית של רכב בשנות ה2000. מה שאומר שכל הדשבורד שונה (יש ממש תא כפפות!!!), מחשב דרך נחמד, בקרת אקלים, כסאות יותר יפים (לא הכי נוחים אבל) ועוד הפתעות...

היתה לי איביזה שנת 2000 במשך שנה וחצי והכבל קלאץ' לא נקרא לי אפילו פעם אחת. שמעתי על המחלה אבל לי זה לא קרה אז לא יודע אם אפשר לקרוא לזה מחלה, זה גם לא דבר יקר במיוחד.

לסיכום אם כבר איביזה אז אני ממליץ על שנת 2000 ומעלה, אם תמצא 3 דלתות שמורה כנראה שתשלם עליה מעל המחירון אבל זה שווה את זה.

• תוכן חדש...