Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי צמיגים קדמיים שצריך להחליף, אמרו לי במוסך אחרי ששימנו משהו במסרק ההגה שיכול להיות שגם הבלאי בצמיגים גורם לרעשים כשמסובבים את ההגה (לדעתי פשוט עשו עבודה לא טובה בשימון ולכן הרעש נשאר), בכל אופן אני מטופל במוסך מורשה ככה שאין הרבה מה להתלונן, שימנו שוב וזה לא עזר, אני עדיין חושב שהבחור שטיפל חסר הבנה והוא עשה משהו לא כמו שצריך.

בכל אופן, על אילו צמיגים ללכת? לפני חודש וחצי החלפתי צמיגים אחוריים, קניתי זוג צמיגים של דאנלופ, ב500 במקום ב600 ש"ח, הבנתי שאלו צמיגים טובים ומתאימים לרכב.

חשבתי עכשיו ללכת על כיוון אחר, מישלן אולי, מה דעתכם? על מה אתם ממליצים בתקציב שדומה לתקציב של הצמיגים הראשונים?

בנוסף רציתי לדעת אם יש איזה שהוא תוסף שיכול לעזור לרכב? אולי תוסף מומלץ לדלק? ביצעתי טיפול והחליפו לי שמן מנוע + מסנן שמן ואני רוצה לשמור על הרכב מבחינה מכנית, מה כדאי לעשות? ישנן הרבה חריקות מעיקות ברכב :cry:.

תודה רבה.

• תוכן חדש...