Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאני לא בדיוק רחב נפח, אלא מבנה הגוף שלי דק וארוך המליצו לי כבר לא פעם לאכול יותר חלבונים לעלייה במסה ואחרי האימון בחדר כושר בפרט.

חשבתי לנסות שימוש באבקות חלבונים למיניהם, כיוון שאת כמות החלבונים המומלצת לי יהיה לי קשה לצרוך דרך אוכל. דגים זה לא בדיוק המאכל האהוב עליי, לא כל יום אני יכול \ רוצה לבלוע איזה אנטריקוט על האש ככה שדרך אוכל בלבד יהיה קשה.

חיפשתי מעט באינטרנט מידע. הכל נשמע טוב ויפה אבל מה עם הנזקים? לכל דבר כמעט יש חסרונות ואת של אבקת החלבונים לא מצאתי .

תודה רבה, ויטלי.

GS300.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל עוד אתה לא שותה את זה עם בקבוק עראק וכל עוד מדובר בחברה ידועה ולא משהו מסין, אין בעיות.

זה לא תרופה אנטיביוטית אלא תוסף מזון.

פורסם

ממליץ על אופטימום !, חברה מעולה (וניל עוגיות !!) !

בנוסף אם אתה מחפש עליה במאסה, תבדוק לגבי "גיינר" שזו אבקה עם תוספת רחבה של פחמימות (שזה מה שגופך השחיפי צריך כרגע) - אני ממליץ על SERIOUS MASS - אבקה מעולה.. אני בזמנו הייתי שחיף כמוך :) עזר לי לא רע !

אתר טוב לקנות ממנו, ושיתן לך הכוונה (המוכרים בחנות יודעים אשכרה להסביר והם לא סתם נמצאים שם) זו ISRAELBODY שנמצאת ברמת גן

או אונליין http://israelbody.org/Index.asp?CategoryID=100

אני רק מחכה לכל אלה שיבואו ויגידו "לאאא סטרואידים !! איכסס!!!!"

"אתה לוקח אבקות"

וכל מיני משפטים דבילים .

אבקה == טונה - רק נוזלי, טעים יותר, מריח טוב יותר, ובעל יותר חומצות אמינו ועוד דברים טובים.. אה וכמובן חסר כספית ;)

פורסם

אני יכול להגיד לך באופן חד משמעי שפרט לחור בכיס, לאבקת חלבונים\פחמימות אין שום נזק כלל!

בזמנו כשהייתה לי סבלנות לזה הייתי מתאמן באופן רציני ולוקח אבקה אחרי כל אימון ולפעמים בבוקר, תוצאות מידיות תוך כמה חודשים והעלתי יותר מסת שיריר ממה שהצלחתי במשך כשנה ללא אבקה ועם תזונה נכונה בלבד. בתור בחור גבוה עם חילוף חומרים מהיר ומבנה רזה יחסית אמליץ לך על אבקה עם יחס יותר גבוה של פחמימות מאשר חלבון. פעמיים ביום, בבוקר ואחרי אימון. חשוב מאוד לא להחליף ארוחות במנת אבקה, למרות שתרגיש שאתה "מלא" אתה חייב להמשיך לאכול הרבה אחרת הכל הולך קאפוט. יש בנתניה אחלה חנות עם מחירים סבירים ויעוץ מיקצועי, אני גם יכול להפנות אותך לבחור שמתעסק בזה באזור תל אביב עם מחירים עוד יותר סבבה. במידה ותהיי מעוניין דבר איתי בפרטי.

נ.ב

רק עכשיו שמתי לב ששניר מעלי המליץ על גיינר של "סיריס מאס", מצטרף להמלצה! העלתי 5 ק"ג תוך חודשיים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

exodus- ה"חור בכיס" אינו מדויק מכיוון שמיכל אבקת חלבון מתוצרת איכותית כגון צ'מפיון ואופטימום מכיל בערך 70 מנות ונמכר בסביבות 350 ש"ח. מתמטיקה פשוטה מראה כי המחיר של "מנת חלבון" עומד על כ - 5 ש"ח שזה שווה ערך ואפילו קצת פחות ממחירה של פחית טונה המכילה כמות חלבונים זהה (פחות או יותר).

אני אישית משתמש באבקת חלבון דווקא בבקרים מכיוון שאני לא טיפוס של ארוחת בוקר (או ארוחות מסודרות בכלל), אני יודע שזה לא תחליף אבל זה עדיף מכלום.

פורסם

החלטתי לאמץ לא מזמן עצה ששמעתי גם מהמאמן כושר שלי וגם מאחד החברים שמתאמן כבר תקופה די ארוכה ובהחלט רואים זאת עליו (הבןאדם פשוט סוס).

אבקות זה חרטא. צריך פשוט לאכול נכון.

החלבון שיש בבשר עוף (והודו בעיקר) הוא דל שומן ומכיל הרבה חלבון.

בנוסף, תאכל ביצים. הרבה. המון.

מה הבעיה? בביצים יש כולסטרול. המון. ומבחינה רפואית לא מומלץ לצרוך יותר מ2 ביצים ביום.

אבל זה לא מספיק חלבון. אז מה עושים? פשוט. לוקחים ביצים, זורקים בסיר עם מים, מרתיחים ומשאירים על האש כ10-15 דקות.

כשהביצים נהיות ביצים קשות, מקלפים אותן, "שוברים" אותן, מוציאים את הצהוב ואוכלים רק את הלבן (= חלבון).

כמובן שהביצים מגיעות בנוסף לאוכל הרגיל שאתה אוכל (מנת בשר לפחות פעם ביום, קוטג'/גבינה לבנה, פחית טונה).

אבקות חלבון, לפי האנשים שדיברתי איתם, מיותרות לחלוטין.

חלבון שמגיע מן הטבע (מן החי והצומח (עדיפות למן החי) נספג בגוף הרבה יותר טוב מאשר חלבון המגיע מאבקות המיוצרות במעבדה.

בנוסף בכוס משקה "אבקת חלבון" יש די הרבה קלוריות מיותרות.

עריכה: לגבי המשפט האחרון-

במידה ואתה אכן "שחיף" כמו שצויין, יכול להיות שאבקות ה"גיינר" כן יעזרו לך כיוון שהן מכילות גם פחמימות שיעזרו לגוף "שחיפי" לצבור מאסה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
החלטתי לאמץ לא מזמן עצה ששמעתי גם מהמאמן כושר שלי וגם מאחד החברים שמתאמן כבר תקופה די ארוכה ובהחלט רואים זאת עליו (הבןאדם פשוט סוס).

מה הבעיה? בביצים יש כולסטרול. המון. ומבחינה רפואית לא מומלץ לצרוך יותר מ2 ביצים ביום.

אבל זה לא מספיק חלבון. אז מה עושים? פשוט. לוקחים ביצים, זורקים בסיר עם מים, מרתיחים ומשאירים על האש כ10-15 דקות.

כשהביצים נהיות ביצים קשות, מקלפים אותן, "שוברים" אותן, מוציאים את הצהוב ואוכלים רק את הלבן (= חלבון).

כמובן שהביצים מגיעות בנוסף לאוכל הרגיל שאתה אוכל (מנת בשר לפחות פעם ביום, קוטג'/גבינה לבנה, פחית טונה).

חלבון שמגיע מן הטבע (מן החי והצומח (עדיפות למן החי) נספג בגוף הרבה יותר טוב מאשר חלבון המגיע מאבקות המיוצרות במעבדה.

במידה ואתה אכן "שחיף" כמו שצויין, יכול להיות שאבקות ה"גיינר" כן יעזרו לך כיוון שהן מכילות גם פחמימות שיעזרו לגוף "שחיפי" לצבור מאסה.

כמובן שעדיף לאכול נכון. אבל לאבקות חלבון יש יתרון:

א) יותר זול - הרבה יותר יקר לצרוך כמות רבה של חלבון באכילה, מאשר בשתית שיק אבקה.

ב) יותר נוח - כשאתה מסיים אימון, יותר נוח לשתות שיק מאשר לאכול קופסת קוטג' כדומה.

כמו כן, כמות הצריכה צריכה להיות בהתאם לסוג האימון.

אני מציע להתייעץ עם מאמן מקצועי בנוגע לכמות הצריכה של חלבון או של גינר, לפני שמתחילים לקחת.

פורסם

לבחור הצעיר שרוצה להעלות מסה ולהתאמן: גם השם רמדיה היה ידוע בשוק, במשך שנים, ובנוסף התפאר בייבוא האבקה ממעבדות בגרמניה (נשמע אמין וטוב, נכון?). עצתי לך: אל תלך לפי השם או הוותק. גש לקופת החולים (!) והזמן תור אצל יועץ תזונתי והתייעץ עם בעל מקצוע נטול אינטרסים אישיים. לאחר מכן גש ובדוק מה השוק מציע. כאשר הייתי צעיר וגם בצבא, היינו מחוייבים להתאמן בחדר כושר (ואסור היה לעשן...) עם רופא לעניני תזונה שליווה והדריך.

פורסם

השעה בשבילי קצת מוקדמת לכתיבה ארוכה, אבל אני חייב.

אבקות זה לא חרטא, אבקות זה כלי עזר מאוד שימושי ויעיל למתקשים להגיע לכמות הקלוריות/חלבונים/פחמימות וכד'.

רק שתדע, בביצה ממוצעת (מס' 1) יש כ 7 גרם חלבון. ב"לבן" יש 3.5 וכך גם ב"צהוב".

בשביל להגיע לכמות חלבון ממוצעת לארוחה (סביבות ה 25 גרם) אתה צריך לאכול לא פחות מ 7 חלבוני ביצה :?

שלא נדבר על מתאמנים לא ממוצעים הזקוקים לרמות חלבון גבוהות יותר, אפשר להגיע ל10 ביצים לארוחה אחת :shock:

ואין מחקר שבוצע על אנשים בריאים (הלא סובלים מאי ספיקת כליות או כל דבר בסגנון) המראה עליה ברמת הכולסטרול הרע.

ההפך אפילו, מחקרים שבוצעו על אנשים בריאים מעל גיל 40 מראים עלייה ברמת הכולסטרול ה"טוב" וירידה ברמת הכולסטרול ה"רע".

מה זאת אומרת נספג יותר טוב? מהר יותר? כמות יותר גדולה ממנו?

המצב האופטימלי לקליטת חלבון בגוף היא עם כמות מסוימת של שומן ספציפי וכמות מסוימת של פחמימות ספציפיות (פרוקטוז לדוגמא), אם תשנה את רמות השומן והפחמימות, מהירות ויעלות הספיגה בגוף תרד.

ישנו מגוון רחב מאוד של אבקות עם ערכים תזונתיים שונים ומגוונים. אם נקח אבקה המכילה חלבון נקי בלבד עם כמות מינימלית של פחמימות ושומנים, ונשלב זאת עם פחמימות פשוטות (פרוקטוז, דקסטרוז..) נקבל ספיגה מהירה ויעילה.

אבל לא תמיד אנחנו רוצים ספיגה מהירה, לפעמים אנחנו רוצים ספיגה איטית וממושכת, כמו לדוגמא בלילה, אז לפני השינה אין יתרון לאבקת חלבון נקיה, לכן נעדיף ארוחה מוצקה המשלבת את כל אבות המזון.

אגב, חלבון מהצומח בד"כ אינו חלבון מלא, זאת אומרת אינו מכיל את כל חומצות האמינו, לכן יעילותם נמוכה.

חלבון מהחי מכיל את כל חומצות האמינו והינו חלבון מלא.

חלבון מאבקת חלבון מכיל את כל חומצות האמינו והרבה פעמים חומצות נוספות שקשה מאוד למצואם במזון מוצק, BCAA לדוגמא.

" בנוסף בכוס משקה "אבקת חלבון" יש די הרבה קלוריות מיותרות."

הפוך גוטה, הפוך...

בטונה לדוגמא, תמצא הרבה דברים פרט לחלבונים, כמו פחמימות למיניהם, שומנים, וכד'.

באבקת חלבון תמצא חלבון עם כמות מאוד מאוד נמוכה של "קלוריות מיותרות".

אפשר לכתוב ולהסביר על זה עוד הרבה, אבל בקיצור, אבקות למיניהם הם תוסף תזונה.

כמו שאמרת במשפט האחרון, "שחיפים" יכולים להעזר בגיינר.

בדיוק כמו שמתאמן לא שחיף, יכול להעזר באבקת חלבון.

פורסם

אני אישית לא מתקרב ולא מנסה את כל החרטא הזה. אני ממליץ גם לך לנסות בשיטה הטבעית והרגילה, שזה אומר טונה, סקי, איקרה אדומה, בשר וכ"ו. לך תדע מה יש בכל האבקות הללו למיניהן...

ROOONEEYY

פורסם

תמיד מגיע זה שבא ואומר "חרטא", בכל אופן פליקס, אין בודיבילדר אחד שהיה מצליח להיות בודי בילדר ללא תוספי תזונה

זה תוספי תזונה ולא במקום ארוחת ככה שהטונה והסקי הביצים והעוף נישארים כחובה בתפריט

לעניין:

ממליץ ב חודשיים וחצי הראשונים שבהם אתה מתאמן ממש ברצינות להשתמש באבקת קריאטין

מ 4 שנים במכון שמתי לב שזה הדבר שהכי עזר לשחיפים להגיע תןצאות אפילו שרבם בכלל לא יחס לתזונה חשיבות אלא רק היתאמנו ברצינות וסחטו כל שארית כח שלהם באימון.

חשוב לצרוך אותה נכון ולא להגיע לאימון יתר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כל שנה לפני הקיץ עולה לפחות תרד' אחד כזה.

יש הרבה שאלות שעלו עוד לפניך ויותר, עשה חיפוש, חבר בשם "קונדסון" ועוד הרבה "מבינים ומנוסים" הגיבו בהם.

מאמין שתקבל שם את כל הידע הנחוץ כולל מחירים.

אם עדיין לא תמצא, תפנה אליי אוכל לעזור לך כולל במחירים.

זה נכון

פורסם

איזו ועדה החליטה שקונדסון מבין ?

:lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...