Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוועדה הזו, שגם, בניגוד לרוב (אם לא כל) המגיבים בשרשור,

גם נתנה לי תעודות הסמכה מוכרות ולא חרטוטים של "חבר שלי התאמן בחדר כושר ושמע ש..."

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תמיד מגיע זה שבא ואומר "חרטא", בכל אופן פליקס, אין בודיבילדר אחד שהיה מצליח להיות בודי בילדר ללא תוספי תזונה

זה תוספי תזונה ולא במקום ארוחת ככה שהטונה והסקי הביצים והעוף נישארים כחובה בתפריט

לעניין:

ממליץ ב חודשיים וחצי הראשונים שבהם אתה מתאמן ממש ברצינות להשתמש באבקת קריאטין

מ 4 שנים במכון שמתי לב שזה הדבר שהכי עזר לשחיפים להגיע תןצאות אפילו שרבם בכלל לא יחס לתזונה חשיבות אלא רק היתאמנו ברצינות וסחטו כל שארית כח שלהם באימון.

חשוב לצרוך אותה נכון ולא להגיע לאימון יתר

נו ו....? אתה בודי בילדר? פותח השרשור מנסה להיות בודי בילדר? אז לשם מה הוא צריך את כל התוספים האלה? אתה היית מכניס לרכב שלך כל מיני תוספים לא מוכרים? אז על אחת כמה וכמה כשמדובר בגוף שלך. בכל מקרה מי שמשתמש בכל האבקות\ תוספות למיניהן שיבושם לו, אני בכל מקרה לא מתכוון להיות אלי האנה ולכן אני מסתפק בצורה הטבעית ואני מרוצה מהמשקל שלי. יאללה זזתי לעשות אימון בחד"כ.

ROOONEEYY

פורסם

פליקס, למה תוספים לא מוכרים?

יש המון חברות גדולות ורציניות בתחום התוספים שהמוצרים שלהם עוברים בדיקות תחת ידיהם ואפילו אצל גורמים חיצוניים.

תוסף מזון איכותי מאושר ע"י ה FDA ובתווית של המוצר תוכל לראות את כל הרכיבים שלו, אפילו בצורה יותר מפורטת מטונה.

אתה לא בודי בילדר? אתה לא בונה גוף? כמובן, שאתה לא מקצוען ומשקיע את כל החיים שלך בתחום, אבל אתה מנסה לשמור על תזונה נכונה, אימונים סדירים, שינה מספקת וכד' על מנת להנות מהאימונים ולהגיע לגוף שאתה רוצה לעצמך.

לא חייבים להשתמש בתוספים למיניהם, אבל תוספים בהחלט יכולים להקל מבחינת נוחות ומבחינת תוצאות מהירות יותר.

לדוגמא, המון מתאמנים רזים מתקשים לעלות במשקל מאכילת מזון מוצק בלבד, הם פשוט לא מצליחים להגיע למאזן קלורי חיובי.

בעזרת תוספים ניתן להשלים את התפריט והלהגיע למאזן המתאים.

עוד דוגמא, קריאטין, תוסף שנותן דחיפה לא קטנה במצבים של חוסר התקדמות באימונים אנאירוביים.

אני חושב שאתה מתבלבל בין תוספים לבין סטרואידים למיניהם.

אין מה להשוות בין הדברים.

אגב, גם אותי ווינגייט הסמיכו :)

פורסם

גם אותי:-)

תוספי מזון הם בהחלט מוצר נוח ואני לא רואה שום סיבה ממשית לא להתשמש בהם!

אבל כרגיל, תמיד ישארו "הישראלים המצוים" עם הדעות שלהם ש"זה לא בריא"

ו"לך תדע מה דחפו לך שם".:roll:

פורסם

בסייעדר

ציחקקתי.

פליקס,

הוא לוקח אבקות במטרה לעלות מאסה מהר

זה מה שעושים בודי בילדרים, מנסים לעלות מסה מהר

זה לא מחייב אף אחד להיות בודי בילדר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אפשר להתעלק?, תודה.

גם אני נמצא באותו מצב כמו פותח השרשור, דקיק שמתאמן הרבה ואוכל עוד יותר הרבה = לא קורה לי כלום.

לפני כשנה וחצי התאמנתי וגם לקחתי תוספי מזון והצלחתי להעלות 3 וחצי קילו מסת שריר.

אני עכשיו נרשם שוב למכון אחרי שהייתי חצי שנה בכושר קרבי (אני לפני גיוס).

ציינתם פה שאתם אנשים עם תעודות הסמכה וכו', אל מי מיכם אני יכול לפנות לייעוץ או שזה לא רלוונטי ולקבוע פגישה עם דיאטנית?

תודה רבה יום טוב.

פורסם

בהנחה שאתה מתאמן כמו שצריך,תזונאי יעזור לך להגיע למטרה.

אם יש לך עוד שאלות תפנה אליי בפרטי.:-)

בהצלחה

פורסם
אפשר להתעלק?, תודה.

גם אני נמצא באותו מצב כמו פותח השרשור, דקיק שמתאמן הרבה ואוכל עוד יותר הרבה = לא קורה לי כלום.

לפני כשנה וחצי התאמנתי וגם לקחתי תוספי מזון והצלחתי להעלות 3 וחצי קילו מסת שריר.

אני עכשיו נרשם שוב למכון אחרי שהייתי חצי שנה בכושר קרבי (אני לפני גיוס).

ציינתם פה שאתם אנשים עם תעודות הסמכה וכו', אל מי מיכם אני יכול לפנות לייעוץ או שזה לא רלוונטי ולקבוע פגישה עם דיאטנית?

תודה רבה יום טוב.

כתתחיל להתאמן בחדר כושר, תתייעץ עם אחד המדריכים.

כמו כן רצוי שתקבע פגישה עם תזונאי.

פורסם

קודם כל הכי טוב להתייעץ עם מדריך בחדר הכושר

בתקופה שהייתי מתאמן (כל יום) בסיבולת,שכיבות צמיחה,מתח וכ"ו אכלתי רגיל כמו שהרגשתי רעב והתוצאות היו יפות מאוד ופרופורציונליות יחסית להשקעה וזה נראה והרגיש הכי בריא

חבר שלי אגב פיצץ כסף על אבקות אקזוטיות (לא נראה לי כשר אז לא נגעתי) וכלום לא יצא מזה

אמרו פה דבר מאוד נכון

האוכל (או תוספי האוכל) מעלים את מסת השרירים\גוף

באיזון נכון המזון יתועל לבניית השריר אבל לאחר זמן שלא תתאמן זו תוספת מאולצת שתהפוך לשומן

לכן אסור להלעיט את הגוף על מנת לפתח גוף של רמבו תוך זמן קצר

הרבה עבודה ותזונה טובה יתנו לך גוף בריא ויפה במידה הנכונה

שים לב שהאנשים בעלי המבנה (הלא מנופח דווקא) הטוב והאתלטי ביותר הם דווקא השחיינים שמפעילים את כול הגוף ובעלי סיבולת לב ריאה גבוהים במיוחד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

DevilUser, לפני הכל, תדע שתזונה זה המפתח, בלי תזונה לא תגיע להישגים לא משנה כמה תתאמץ.

כמו שכמה כבר המליצו, גיל גרנות בהחלט יכול להנחות אותך.

m777, כמו שכבר אמרתי, האבקות הינם תוסף מזון, אם אוכל פיצה והמבורגר כל היום ואשלב זאת עם אבקת חלבון, כמובן שלא יהיו תוצאות.

המזון (במקרה שלנו) משמש לאספקת אנרגיה לגוף, אם הגוף זקוק לאנרגיה, מסת השריר תגדל.

אם הגוף אינו זקוק לאנרגיה, היא תאוחסן. מאוד פשוט.

אם מורידים את עצימות האימונים, מפסיקים אותם, או כל דבר בסגנון, צריך לשנות בהתאם את התזונה.

שריר אינו הופך לשומן, כמו להפוך עץ לאלומיניום.

פורסם
קודם כל הכי טוב להתייעץ עם מדריך בחדר הכושר

לגבי תזונה מתייעצים עם תזונאים.

מעבר לעובדה שאוכלוסיית מדריכי חדר הכושר (לרוב) אינה אינטיליגנטית, אין להם שום הסמכה (חוץ מקורס של 30 או 60 שעות) על תזונה.

לגבי "ישראלבודי" - לא הייתי מסתמך על עצותיהם של החבר'ה באתר, אין לי מושג לגבי החנות,

אבל האתר לא מפגין רמה מקצועית שהייתי מקבל החלטות על סמך המלצות שלהם.

(לא מדובר על גיל גרנות אלא על הגולשים שם שחלקם בעלי תעודות הסמכה אבל חסרי מושג).

לגבי בודי בילדרים - הם משתמשים בסטרואידים. זה לא קשור כהוא זה לתוספי תזונה.

לגבי פותח השרשור - אתה יכול להשתמש בתוספי תזונה, למרות שאין ממש סיבה וודאית.

אין להם שום יתרון (שום יתרון = נבדק מדעית) על פני אכילה נכונה, אלו שעלו בגלל האבקות פשוט לא אכלו כמו שצריך לפני זה.

יתרה מזה - חלבון מן החי אכן נספג יותר טוב מחלבון מן הצומח (למעט סוגים מסויימים של בשר שמלאים בשומן וכו').

ההמלצה שלי ?

שלושה חודשים ראשונים (+ -) של אימונים אתה לא ממש תגדל במילא, ולא משנה מה תעשה

(יש סיבות פיזיולוגיות, לא כאן המקום לפרט למה).

תתחיל להתאמן (אתה מוזמן לעבור אצלי לבניית תוכנית), תאכל מסור, תיגש לתזונאי ספורט.

אם אח"כ "תיתקע" בתהליכי הגדילה - יש (אולי) על מה לדבר. כרגע - אני לא מוצא שום תועלת ממשית בתוספי תזונה

(וגם לא נזק חוץ מבזבוז כסף).

נק' למחשבה - אם הגוף מקבל חלבון בלי הצורך לפרק אותו כל הזמן, בסופו של דבר, האנזים שאחראי על פירוק החלבון בגוף יעבוד פחות טוב,

וכל חלבון שתאכלו שהוא לא אבקה, ייספג פחות טוב. ואז אתם משועבדים למעשה ל"אבקות" בשביל תוצאות יעילות.

מין מעגל שמאכיל את עצמו... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זה מתפתח לדיון בעד ונגד, אז שירשם שאני נגד.

מאמנים בחדרי כושר מחוייבים לעמוד במכסות של מכירה של האבקות האלה, הם עובדים על עמלות, והם לא תמימים כשהם מציעים אותם למתאמנים

לא קונים שמן בתחנת דלק, לא מקבלים עצות על אבקות ממאמני חדרי כושר.

אולי, במקרים מסויימים, אחרי בדיקת RMR ויחד עם תזונאי אפשר לקבל עצות לשילוב של זה ועדין אני נגד.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני משתמש באבקת חלבון של אופטיום בטעם עוגיות.

אל תאמין לך שאומרים שזה טעים...

טעים = סביל.

ואופטיום בטעם עוגיות זה נחשב לאבקה הכי "טעימה".

לכל האבקות יש את אותו טעם לוואי וריח מסריח.

ואני משתמש באבקת חלבון רק בשביל שיהיה לי קל להשלים 130 גרם חלבון ביום.

פורסם

קונדסון, לגבי פותח השרשור.

ברור שאכילה נכונה = תוצאות, אבל לא תמיד אפשרי להגיע לתזונה נכונה בלי להשתמש בתוספים.

כמובן שצריך קודם כל להתחיל לאכול כמו שצריך ואם מתקשים באחת הארוחות ניתן להעזר בתוספים.

אבל למה לשלול ולפתח את המיתוסים של אבקות = סטרואידים?

אבקות למיניהם הם תוספים, לא תפתח שום תלות בהם (חוץ מאולי קריאטין, אבל אנחנו מדברים על אבות מזון) ולא יגרם לך כל נזק בהם.

כמובן שמתאמן עם אי ספיקת כליות יחשוב פעמיים לפני שימוש בקריאטין, אבל אנחנו מדברים על אנשים בריאים.

אין שום נזק באבקות, גם לא מבחינה כספית, אם תחשב מחיר של קופסת טונה מול מנת אבקת חלבון תראה שהמחיר אותו דבר, אפילו אבקת החלבון זולה בכמה אגורות.

לגבי הנקודה למחשבה.

החלבונים באבקת החלבון הינם חלבונים שלמים ומלאים, לא מפורקים לחומצות אמינו. הגוף מפרק אותם כאילו זה חלבון רגיל כמו קזאין.

ישנם טבליות עם חומצות אמינו ספציפיות, אבל לא מדובר על זה.

והגוף לא מפתח שום תלות בתוספי המזון למיניהם. למה שהגוף יפתח תלות בחלבון? האם אי פעם התמכרת לביצה?

:roll:

פורסם

לגבי פותח השרשור - אתה יכול להשתמש בתוספי תזונה, למרות שאין ממש סיבה וודאית.

אין להם שום יתרון (שום יתרון = נבדק מדעית) על פני אכילה נכונה, אלו שעלו בגלל האבקות פשוט לא אכלו כמו שצריך לפני זה.

יתרה מזה - חלבון מן החי אכן נספג יותר טוב מחלבון מן הצומח (למעט סוגים מסויימים של בשר שמלאים בשומן וכו').

כמו שנאמר כבר, היתרון המרכזי הוא נוחות.

בצבא, כשהייתי מתאמן, הייתי מקבל את מנת החלבון שלי מגבינות. ולי אישית יותר נוח לשתות כוס משקה קר, מאשר לאכול חבילה של קוטג'.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...