Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יקיר, אתה מדבר על דברים שאין לך מושג בהם. לדוגמה גנטיקה - אני לא אומרת עליה כלום כי אני לא לומדת במדעי החיים אבל אם תמשיך להתפלצן במקרה אני עובדת עם פרופסור, 2 פוסט דוקטורניות ו- 2 דוקטורנטים באחת מהמחלקות של ביולוגיה באוני' ת"א. כך שבינינו, ברגע שיתפנה לי קצת זמן, אין לי שום בעיה להפנות אותך למאמרים בביולוגיה שמסבירים את על עניין הגנטיקה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא אמרתי שיש לי תעודת הסמכה כלשהי בתזונה , ואם היית קורא את ההודעה שלי בעיון גם היית שם לב לזה בין השורות.

וזה שיש לך תעודה לא אומר שאתה מבין יותר ממני או מכל אחד אחר פה אז תפסיק לנפנף בה כל רגע :|

תודה רבה, אמרת הכל.

אין לך שום הסמכה מקצועית, וכל המלצה ממך הינה חסרת כל ערך.

אם היה לך מושג, היית מגיב לגופו של עניין (כמו מה זה יחידות מוטוריות, גיוס יכולת שרירית, היפרטרופייה וכו') ולא לגופו של כותב.

כותב, שבניגוד אלייך, כן יש לו תעודות וקבלות (בהצטיינות, יש לציין) מטעם המקום ש(עדיין) נחשב כבית הספר הכי גדול ורציני בארץ בתחום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון, הבנו שיש לך תעודה והסמכה.

אבל אני עדיין לא מסכים עם חלק מהדברים שאתה אומר.

הגוף מפרק את תוספי החלבון באותה מידה בה הוא מפרק חלבונים מטונה.

הגוף לא מתמכר לתוספים (בלי להתייחס לקריאטין, שעדיין לא ידוע מה הולך שם).

זה מה שלמדתי וזה מה שקראתי במחקרים למיניהם.

אם אתה יודע אחרת, אשמח אם תציג לי מקור.

ואין שום בעיה להגיע ל 100 ואפילו 150 גרם חלבון ליום, אבל מה עם אקטומורפים קיצוניים? גם להם קל להגיע ל 100 גרם חלבון ביום? ו כ50 גרם פחמימות לארוחה?

התוספים באים להקל, אפשר להשתמש בהם ואפשר להסתדר מצוין בלעדיהם. אבל אין בהם כל נזק.

לגבי הגדילה ב3 חודשים הראשונים, למרות שרב השינוי הוא שימוש ביותר יחידות מוטוריות מאשר היפרטרופיה, עדיין מתאמנים מתחילים יתלהבו מהגדילה הראשונית כי אלו התוצאות הראשונות מאז תחילת האימונים.

וקונדסון, אל תתלהב יותר מדי מההסמכה של ווינגייט, יש המון מדריכים בלי הסמכה כזאת והידע שלהם גובל ב3 סטים ו 12 חזרות.

ההסמכה של ווינגייט היא בסיס לפי דעתי, את הידע האמיתי צוברים ממחקרים ונסיון ולא מהרצאות.

פורסם

חשוב שאנשים יידעו להבחין ולהבדיל בין אנשים חסרי כל ידע (שמדברים שטויות, ותסכים איתי בעניין הזה?) לבין אנשים שיש להם ידע.

לא כתבתי בשום מקום שהגוף מתמכר לתוספים (הבנת הנקרא?)

אלא שבתוספים שמגיעים עם חלבון מפורק (לא כתבתי שכולם כאלו) ישנה לאחר זמן שימוש מסויים תופעה

שבה האנזים שמפרק את החלבון בגוף מדכא את פעילותו.

לא עשיתי שום הכללה ולא כתבתי שכל התוספים הינם כאלו, אם הבנת כך כנראה שלא הסברתי את דבריי או שאתה לא קראת עד הסוף.

לא כתבתי שיש נזק בתוספים, כתבתי שאין בהם גם ממש תועלת ממשית לאדם רגיל שמתאמן בצורה מסודרת ואוכל בצורה מסודרת.

בשלושת החודשים הראשונים הגדילה היא מינורית לחלוטין, ברמה של 1 ק"ג מסת שריר נוספת בשלושה חודשים - זה שום דבר !

אני לא מתלהב מההסכמה של וינגייט (אני הראשון שיאמר שמאמני כושר הם טיפשים ברובם),

אבל לחלק "המלצות" על תזונה מבנאדם שאין לו אפילו את ההסמכה של וינגייט או כל הסמכה אחרת בתזונה ?

תסכים איתי שלא היית מקבל שום עצה מאדם כזה ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

MIKK

אתה יודע שרצוי חלבון מן החי ? לא חלבון מן הצומח, זה לא מה שהכי טוב לפיתוח גוף

הייתי רוצה לדעת איך זה לא בעיה להגיע ביום ל 150 גרם חלבון ללא תוספי תזונה ושבכל ארוחה לא לעבור את ה 30-35 גרם כי הגוף לא מפרק יותר מזה)

אנא פרט מה את מקורות החלבון שצריך לאכול כדי להגיע ביום ל 150 גרם חלבון.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ביום שאתה תעבוד בחינם, אני אכתוב לאנשים תוכניות אימון ותזונה בחינם בקארז פורום.

תוכניות תזונה אתה יכול לקבל בחינם אצל תזונאי של קופת חולים או ברחבי הרשת, ע"י אנשים מוסמכים ומבינים יותר או פחות (בד"כ פחות).

עריכה:

ראיתי שהתכוונת ל MIKK, אני אתן לו לענות.

פורסם

כשכתבתי "יש המון מדריכים בלי הסמכה כזאת והידע שלהם גובל ב3 סטים ו 12 חזרות."

התכוונתי עם.

לא כתבת במילים האלה, שהגוף מתמכר לתוספים, אלא כתבת שהאנזים מדכא את הפעילות שלו עקב שימוש בתוספים (לפי דעתי זה אותו דבר, אבל שיהיה).

אם התכוונת לתוספים ספציפים בהם החלבון כבר מפורק, ראוי שתציין את זה כי כל הדיון כאן הוא על אבקת חלבון שתמיד מבוססת על חלבונים שלמים ולא על חומצות אמינו נפרדות.

וגם אני לא רואה מצב שהוא האנזים ידכא את עצמו כי לא ייתכן מצב של 100 גרם חלבונים ביום המגיעים מחומצות אמינו נפרדות, זה מצב לא הגיוני לחלוטין. רק אם המתאמן יפסיק לאכול מזון מוצק ויבלע BCAA כל היום.

לא משנה, העיקר שהתכוונו לאותו דבר.

לגבי התוצאות הראשוניות, נכון שהגדילה עצמה לא משמעותית, אבל התוצאות החיצוניות מרשימות.

רק בתקופת אימון התחלתית אפשר לראות שינוים באחוזי השומן ובמסה.

מה שנותן תמונה של עלייה גדולה במסה, למרות שהשינויים אחרים לחלוטין.

לא מסכים איתך, את כל מה שמעבירים בקורס אפשר ללמוד לבד. החומר שמועבר בקורס לא ממש מסובך ויש חבר'ה עם המון ידע שלא עברו את הקורס.

לפני שיצאתי לקורס למדתי והתעניינתי המון בנושא, הקורס סגר לי פינות ודברים קטנים שלא הבנתי אבל הוא ממש לא גילה לי את אמריקה.

GSI, כמובן שהעדיפות היא לחלבון מהחי. המחמירים אפילו לא יספרו את החלבון מהצומח במאזן היומי שלהם.

הגוף מסוגל לפרק יותר מ 30-35 גרם חלבון לארוחה, הרבה יותר.

המיתוס הזה נובע מזה שעדיף לאכול 5-6 ואפילו 8-9 ארוחות קטנות ביום מאשר 3 גדולות (מהמון סיבות, לא נכנס לזה כי לא נצא מזה) ואז כמויות החלבון מתחלקות ומגיעות אפילו ל 15 גרם חלבון בארוחה.

אם תאכל 6 ארוחות מלאות הכוללות כ25 גרם חלבון לארוחה, תגיע בקלות ל 150 גרם חלבון ביום.

ביצים וגבינה לבנה על הבוקר, גבינות קשות לארוחה שנייה, חזה עוף לשלישית, טונה לרביעית, פסטרמה או חזה הודו לחמישית, קוטג לארוחה השישית והנה הגעת ל150 גרם חלבון.

ואם ממש תרצה, אז לא עברנו 30-25 גרם חלבון לארוחה.

פורסם

ולזה אתה קורא להגיע בקלות, לך תאכל את כל מה שרשמת כל יום בנוסף לכמות פחמימות שצריך לספק לגוף

קלי קלות.

אפשר להגיע, אבל לא במונח של בקלות,

ולמי שממש מתקשה ישנם בישבילו התוספי תזונה כי אפילו אני שאני דיספוזל הייתי מתקשה לאכול את כל מה שרשמת.

פורסם
תודה רבה, אמרת הכל.

אין לך שום הסמכה מקצועית, וכל המלצה ממך הינה חסרת כל ערך.

אם היה לך מושג, היית מגיב לגופו של עניין (כמו מה זה יחידות מוטוריות, גיוס יכולת שרירית, היפרטרופייה וכו') ולא לגופו של כותב.

כותב, שבניגוד אלייך, כן יש לו תעודות וקבלות (בהצטיינות, יש לציין) מטעם המקום ש(עדיין) נחשב כבית הספר הכי גדול ורציני בארץ בתחום.

אני לא מגיב לך כי אתה מתנשא ומגיב מגעיל ואני לא מתכוון לנהל דיון עם אנשים כמוך.

וגם את Blue Jay את מתנשאת , אני לא מעוניין לנהל דיון עם אנשים כאלה.

את הידע שלי אני מיישם טוב מאוד על הגוף שלי וברוך ה' אני רואה תוצאות , ואני ממש לא צריך להוכיח פה למישהו משהו בנוגע ליידע שלי במיוחד לא בפורום של כלי רכב.

את כל מה שלמדת בקורס אפשר ללמוד לבד ויותר מזה..ככה שחצי מושג אין לך על היידע שלי .

וזה מזכיר לי כל הרופאים והפרופסורים שאתם מפנים אותי אליהם..אני התייעצתי עם כמה רופאים בקשר לאבקת חלבון ואמרו לי שזה פוגע בכליות ועוד כל מיני שטויות ווהנפצות שמעתי מהפה שלהם ככה שהם האחרונים שאני אסתמך עליהם.

פורסם

הערה קטנה:

להעלות מסה ולהיראות כמו איזה אדם קדמון עם גיבנת וללא צוואר, זה ממש לא יפה, לא טבעי ומגביל את התנועה של הגוף.

פורסם

GSI, האמת, אם תנסה, תראה שלאכול 6 ארוחות כאלה זה לא כל כך מסובך כמו שאתה חושב.

אחרי שבוע בערך אתהול כבר תתרגל לזמני הארוחות וכמויות האוכל.

כמובן שעם התוספים יהיה בהרבה יותר קל, ואני אפילו בעד התוספים, אבל זה אפשרי בהחלט להגיע לכמות כזו בלעדיהם.

איציק, להראות כמו אדם קדמון עם גיבנת ובלי צוואר זה לא תהליך של יומיים, זה תהליך של שנים.

גם אם תתחיל להתאמן, רב הסיכויים שאין לך את הגנטיקה להגיע לתוצאות כאלה.

היופי בעיניי המתבונן.

לא טבעי? תראה לי ספורט מקצועי אחד שבו המתחרים לא משתמשים ב"תוספים חוקיים" למיניהם.

מסה גדולה ממש לא מגבילה תנועה, אין שום קשר בין הדברים.

הנה, תראה.

רוני קולמן, מר אולימפיה כמה פעמים עושה שפגאט. והוא לא היחיד.

אגב, יש לו צוואר, בגודל הרגל שלך.

פורסם

בנתיים הוא לא כזה וכדי להגיע לזה צריך כמעת עשור במכון כושר

פורסם
אני לא מגיב לך כי אתה מתנשא ומגיב מגעיל ואני לא מתכוון לנהל דיון עם אנשים כמוך.

וגם את Blue Jay את מתנשאת , אני לא מעוניין לנהל דיון עם אנשים כאלה.

וזה מזכיר לי כל הרופאים והפרופסורים שאתם מפנים אותי אליהם..אני התייעצתי עם כמה רופאים בקשר לאבקת חלבון ואמרו לי שזה פוגע בכליות ועוד כל מיני שטויות ווהנפצות שמעתי מהפה שלהם ככה שהם האחרונים שאני אסתמך עליהם.

יודע מה? יש לי דבר אחד לומר לך לפני שאני מפסיקה להגיב בדיון הזה.

אנשים שלא יודעים להוכיח את הטענה שלהם, כותבים לגופו של כותב ולא לגופו של עניין.

וכן - לגבי נזק לאיברים שונים של הגוף אתה תיקח עצה של אדם עם "ניסיון" לעומת עצתו של רופא מוסמך.

נגיד את זה ככה - דרויניזם במיטבו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

blue jay, משרד התחבורה וארגון "אור ירוק" נחוש בדעתו שמהירות היא גורם משמעותי לתאונות דרכים ואם עברייני המהירות ירדו מהכביש כך גם ייפסקו התאונות.

יושבים עושם אנשים עם תעודות והסמכות.

מהירות באמת הורגת?

פורסם
בנתיים הוא לא כזה וכדי להגיע לזה צריך כמעת עשור במכון כושר

אם התכוונת לרוני קולמן אז לא עשור ולא 40 שנה יעזרו פה. צריך בנוסף לגנטיקה מדהימה, לאכול המון (30-40 ביצים ביום וכו') ולקחת סטרואידים שעולים לו עשרות אלפי דולרים בחודש. אה...ולהתאמן פעמיים ביום!

אני לפחות מהנסיון שלי יכול להגיד שבדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין ואין לי שום בעיה כתוצאה מלקיחת אבקות, אני מתאמן 8 שנים ומתוכם 4 שנים עם אבקות. המשקל שלי אגב נישאר בדיוק כמ ושהוא היה לפני שלקחתי את האבקות (106-110 קילו) פשוט לפני האבקות הייתי אוכל 12 ביצים ביום וטונה ועכשיו אני אוכל רק 6-7 ביצים ולא אוכל טונה בכלל. רק אבקות המון חזה עוף ופאסטה.

זה מוכיח מבחינתי לפחות שבאמת אין כל צורך באבקות פשוט אין לי זמן לשבת ולאכול 12 ביצים כל יום (זה לוקח הרבה זמן) והטונה אחרי כמה שנים פשוט נמעסת לרמה שהגוף לא מסוגל לבלוע אותה כבר בלי מים או איזה מיץ....עוד פעם אין לי הסמכה, רק נסיון של 8 שנים שאני מתאמן (כל שבוע 4 פעמים ופעם היה 5)...

הייתה תקופה קצרה אגב של 3 חודשים שלקחתי בנוסף גם קריאטין מה שהקפיץ אותי למשקלים של 140-150 קילו בדחיקה (מ120-130) אבל הפסקתי עם זה כי בסופו של דבר החלטתי להרגע עם המשקלים כדי לא לגרום לפציעות בגיל מאוחר יותר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...