Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מדברים פה שטויות...אנשים מדברים מחוסר ידע בגלל זה אומרים שאבקת חלבון זה לא טוב וכו'..

אבקת חלבון זה מעולה , זה נוח וזה יותר זול לטווח רחוק.

אבקת חלבון לוקחים מי שלא מצליח להגיע לכמות החלבון היומית שלו וזה ממש לא קשור אם אתה בודי בילדר או שאתה סתם אחד שרוצה להתאמן בשביל הכיף...אם אתה מתאמן אתה חייב לקחת חלבון אחרי אימון אחרת לא תראה תוצאות. השריר מתפרק ואין מה שיבנה אותו מחדש ולכן אבקת חלבון מומלץ.

Kundason - אני אסטור את התאוריה המעניינת שלך שב-3 חודשים הראשונים לא גודלים - אז זהו שכן גודלים ואני מתאמן כבר שנתיים וב-3 חודשים הראשונים גדלתי הכי הרבה...זה קשור יותר לגנטיקה..כל אחד ונקודת ההתחלה שלו וקצב ההתפתחות שלו.

אתה מטעה פה אנשים וחבל.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברור שאכילה נכונה = תוצאות, אבל לא תמיד אפשרי להגיע לתזונה נכונה בלי להשתמש בתוספים.

כמובן שצריך קודם כל להתחיל לאכול כמו שצריך ואם מתקשים באחת הארוחות ניתן להעזר בתוספים.

אבל למה לשלול ולפתח את המיתוסים של אבקות = סטרואידים?

מה הבעייה לבנאדם רגיל להגיע ל100 וקצת גרם חלבון ליום ?

תראה לי איפה כתבתי שאבקות = סטרואידים. להיפך, כתבתי שכל הנכתב לא קשור לבודי בילדרים כי הם משתמשים בסטרואידים.

להשוות אבקה לסטרואידים זה כמו להשוות רכב אטמוספרי לרכב מוגדש :roll:

אתם מדברים פה שטויות...אנשים מדברים מחוסר ידע בגלל זה אומרים שאבקת חלבון זה לא טוב וכו'..

אבקת חלבון זה מעולה , זה נוח וזה יותר זול לטווח רחוק.

Kundason - אני אסטור את התאוריה המעניינת שלך שב-3 חודשים הראשונים לא גודלים - אז זהו שכן גודלים ואני מתאמן כבר שנתיים וב-3 חודשים הראשונים גדלתי הכי הרבה...זה קשור יותר לגנטיקה..כל אחד ונקודת ההתחלה שלו וקצב ההתפתחות שלו.

אתה מטעה פה אנשים וחבל.

נכון, אנשים בעלי תעודות מוסמכות מוינגייט (בהצטיינות, יש לציין) מדברים שטויות ואתה יודע הכל.

מאיפה הידע שלך ?

זה שתכתוב "אבקת חלבון זה מעולה , זה נוח וזה יותר זול לטווח רחוק" לא הופך את זה לנכון.

לך תשב בבית שלך, תקרא קצת על משהו שנקרא "יחידות מוטוריות" בתוך השריר,

על השליטה שלך בהן כאדם לא מאומן, ואז נדבר על גדילה או לא בשלושת החודשים הראשונים של האימון...

אין שום קשר לגנטיקה. אדם בלתי מאומן יתחזק בשלושת החודשים הראשונים, אבל גדילה מהותית - הוא לא יראה.

מהסיבה הפשוטה שאתה כאדם לא מאומן לא שולט על כל היכולת השרירית שלך, המוח לא מעוצבב להפעיל את כל אותן יחידות מוטוריות,

ולכן בהתחלה המוח לומד להשתמש בכל אותן יחידות של השריר, ורק אח"כ הוא "מעבה" אותן ומוסיף ומעלה מסה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מה הבעייה לבנאדם רגיל להגיע ל100 וקצת גרם חלבון ליום ?

תראה לי איפה כתבתי שאבקות = סטרואידים. להיפך, כתבתי שכל הנכתב לא קשור לבודי בילדרים כי הם משתמשים בסטרואידים.

להשוות אבקה לסטרואידים זה כמו להשוות רכב אטמוספרי לרכב מוגדש :roll:

נכון, אנשים בעלי תעודות מוסמכות מוינגייט (בהצטיינות, יש לציין) מדברים שטויות ואתה יודע הכל.

מאיפה הידע שלך ?

זה שתכתוב "אבקת חלבון זה מעולה , זה נוח וזה יותר זול לטווח רחוק" לא הופך את זה לנכון.

לך תשב בבית שלך, תקרא קצת על משהו שנקרא "יחידות מוטוריות" בתוך השריר,

על השליטה שלך בהן כאדם לא מאומן, ואז נדבר על גדילה או לא בשלושת החודשים הראשונים של האימון...

אין שום קשר לגנטיקה. אדם בלתי מאומן יתחזק בשלושת החודשים הראשונים, אבל גדילה מהותית - הוא לא יראה.

מהסיבה הפשוטה שאתה כאדם לא מאומן לא שולט על כל היכולת השרירית שלך, המוח לא מעוצבב להפעיל את כל אותן יחידות מוטוריות,

ולכן בהתחלה המוח לומד להשתמש בכל אותן יחידות של השריר, ורק אח"כ הוא "מעבה" אותן ומוסיף ומעלה מסה.

אני לא תופס מהרמה של ווינגט והמהדריכים שלהם בלי לפגוע בך.

הידע שלי ? אני עובד עם גיל גרנות באופן צמוד ואני קורא מאמרים מחו"ל ומאנשים שבאמת מבינים ולא סתם משחקים בקקי.

ואני לא צריך לקרוא מאמרים שאומרים שאין גדילה אחרי 3 חודשים..הידע הכי טוב הוא הניסיון ואני ניסתי על הגוף שלי וגדלתי יפה מאוד.

להפך - בחודשים הראשונים הגוף גדל הכי הרבה .

פורסם

בהצלחה עם ה"מומחים" שלך.

כשהם יביאו מחקרים שתומכים במה שאתה אומר, אז ננהל דיון.

עד אז, אני אשמח לשמוע האם יש לך אישור מקצועי כלשהו לעסוק בתזונת ספורטאים,

מלבד קריאת אותם מאמרים ועבודה צמודה עם גיל גרנות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בהצלחה עם ה"מומחים" שלך.

עד אז, אני אשמח לשמוע האם יש לך אישור מקצועי כלשהו לעסוק בתזונת ספורטאים,

מלבד קריאת אותם מאמרים ועבודה צמודה עם גיל גרנות.

אני אשמח להביא לך מחקרים שתומכים בדעה שלי.

ותואר מווינגט זה ממש לא בעיה...כל אחד יכול לעשות את זה.

זה שאתה מוסמך לא עושה אותך מבין יותר..ותאמין לי רואים את זה על הרמה של המדריכים בחדרי כושר בארץ.

פורסם

השמח לראות מחקרים התומכים במה ששאתה אומר.

זה נראה לי קצת מוזר שאתה טוען שב3 חודשים הראשונים כמעט ולא גדלים.

הניסיון שלי דווקא מראה אחרת - כשהתחלתי להתאמן גדלתי ממש מהר.

פורסם
אני אשמח להביא לך מחקרים שתומכים בדעה שלי.

ותואר מווינגט זה ממש לא בעיה...כל אחד יכול לעשות את זה.

זה שאתה מוסמך לא עושה אותך מבין יותר..ותאמין לי רואים את זה על הרמה של המדריכים בחדרי כושר בארץ.

קדימה, תביא מחקרים שטוענים שבשלושת החודשים הראשונים גדלים הכי הרבה.

אתה יודע כלל מהן יחידות מוטוריות ?

אני מסכים שהמדריכים בארץ לא מבריקים במיוחד, אתה עדיין לא אמרת מהי (והאם יש לך בכלל) הסמכה כלשהי.

זה נראה לי קצת מוזר שאתה טוען שב3 חודשים הראשונים כמעט ולא גדלים.

אם היית קורא את ההסבר שלי, אולי היית מבין שזה לא מוזר.

בלי קשר - תעשו חיים.

עריכה:

נזכרתי בתגובה מהפורום של ד"ר ברק ירוחם (או שגם הוא לא מבין?)

להלן התגובה.

פורסם
קדימה, תביא מחקרים שטוענים שבשלושת החודשים הראשונים גדלים הכי הרבה.

אתה יודע כלל מהן יחידות מוטוריות ?

אני מסכים שהמדריכים בארץ לא מבריקים במיוחד, אתה עדיין לא אמרת מהי (והאם יש לך בכלל) הסמכה כלשהי.

אם היית קורא את ההסבר שלי, אולי היית מבין שזה לא מוזר.

בלי קשר - תעשו חיים.

עריכה:

נזכרתי בתגובה מהפורום של ד"ר ברק ירוחם (או שגם הוא לא מבין?)

להלן התגובה.

קודם כל, כמו שכבר כתבתי (וגם Yakird12 כתב), מניסיון אישי - הגוף גדל יותר מהר כאשר התחלתי להתאמן.

דבר שני, המאמר מאתר וינגייט לא תומך אפילו בקצת במה שאמרת על תוספי התזונה.

המאמר תומך בנטילת חלבון חלב במיוחד למתאמנים מתחילים.

המאמר לא מזכיר שום חיסרון בנוגע לנטילת אבקת חלבון חלב.

כמו כן, כנראה טעית בלינק האחרון - משום שהוא מוביל לפורום ולא להודעה ספציפית שקשורה בנושא.

פורסם

כשאתה רק מתחיל לעבוד בחדר כושר, השריר שלך אוגר נוזלים ולכן, במידה ואתה "שחיף", יתכן ותראה "התנפחות" של השריר.

אבל זה רק ויזואלי..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הלינק מוביל להודעה ספציפית, בדקתי פעמיים.

תמשיך להאמין ב"ניסיון" שלך, שיהיה בהצלחה עם זה.

אני מחכה לראות האם ל"יקיר" יש תעודת הסמכה כלשהי בתזונה.

פורסם

לא אמרתי שיש לי תעודת הסמכה כלשהי בתזונה , ואם היית קורא את ההודעה שלי בעיון גם היית שם לב לזה בין השורות.

וזה שיש לך תעודה לא אומר שאתה מבין יותר ממני או מכל אחד אחר פה אז תפסיק לנפנף בה כל רגע :|

פורסם

דווקא קיומה של תעודה כן אומרת שהוא מבין יותר ממך. הנפנוף בא להבהיר שיש לו מושג על מה הוא מדבר, ואילו לכל אלו שמדברים מ-"ניסיון" ללא חקירה של העניין או ללא לימוד יסודי אין את הכלים להוכיח או להפריך שום טענה שנוגעת לבריאות ופיזיולוגיה. מקסימום הם יכולים להגיב על התגובה לגוף שלהם וגם זה במונחים מוגבלים קמעא.

אחרת למה נראה לך שאני לומדת באוני'? כדי שיבוא איזה פושטק ויגיד "התעודה לא אומרת כלום"?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אז לסיכומו של עניין.

אבקות חלבונים לפיתוח ועלייה במסה. נזקים? = זה טוב ולא מזיק.

מי שטוען שזה מזיק חובת ההוכחה עליו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
דווקא קיומה של תעודה כן אומרת שהוא מבין יותר ממך. הנפנוף בא להבהיר שיש לו מושג על מה הוא מדבר, ואילו לכל אלו שמדברים מ-"ניסיון" ללא חקירה של העניין או ללא לימוד יסודי אין את הכלים להוכיח או להפריך שום טענה שנוגעת לבריאות ופיזיולוגיה. מקסימום הם יכולים להגיב על התגובה לגוף שלהם וגם זה במונחים מוגבלים קמעא.

אחרת למה נראה לך שאני לומדת באוני'? כדי שיבוא איזה פושטק ויגיד "התעודה לא אומרת כלום"?

טוב בסדר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...