Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גברת יוליה

אני מבין את הצורך העז שלך להגן על בן זוגך היקר ולכן לא אכביר במילים.

אני רק אזכיר לכל מי שמתעניין שהכותבת היא לא מאמנת כושר ואין לה שום השכלה בנושא.

ובקשר אלי, רשמתי למעלה בדיוק מי אני, אני לא רואה צורך להציג את עצמי שוב.

מאוד מעניין אותי מי אתה בדיוק כי משום מה לא נראה לי הגיוני שבנאדם שיהיה לו 0 הודעות ידע מי אני, מי בן זוגי ויש לו גישה לעוף טופיק.

מעניין מי המשתיל ומי המושתל.

בנוסף, אני לא רואה את הקשר בין השכלתי לבין העובדה שאתה לא עונה לגופו של עניין כי אני לא נותנת המלצות ולא מפריכה טיעונים. אני פשוט שמה לב מי עונה על מה (ומי מתעלם מהשאלות...)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אזהרה ראשונה ואחרונה. אם תמשיכו לנפנף בבולבול שלכם בשרשור הזה, הוא ינעל, והתראות תחולקנה על פי הצורך. היצמדו לנושא השרשור, או וותרו על ההשתתפות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שלום לך בלעם

בוא וספר לי איזה מן הכשרות משוכללות עברת שהן "מעבר למדריך חדר כושר".

בעיני. באותה הזדמנות גם ספר לנו איזה נסיון באימון יש לך ואיפה פגשת כל כך הרבה ספורטאים.

שנתיים לימודי יציבה, קורס קניזיולוגייה מתקדם, קורס אימון פונקציונאלי, קורס CORE (שרירי ליבה), קורס FIT BALL, קורס מאמנים,

השתלמות כושר קרבי, ועוד כל מיני סדנאות והשתלמויות של כמה ימים שאני לא מחשיב.

ניסיון ?

מעל 5 שנים עבודה כמאמן כושר אישי, מאמן בחדר כושר, מאמן רוכבי אנדורו לתחרויות רכיבה (בהיבט של חדר כושר),

מאמן נוער לקראת גיוס (בשיתוף מלא עם המאמן הראשי של סיירת מטכ"ל),

ובנוסף לזה, עזרה בהכנת אנשים בקורס מדריכי חדר כושר לבחינות הגמר שלהם.

כל זאת בעבודה צמודה מול איתי זיו ויואל שמואלי. מוכרים לך השמות האלו ?

תוסיף לזה עוד אי אילו שנים של התעסקויות באומנויות לחימה כאלו ואחרות.

-----------------------------------------------------------------------------------------

אם היה לך מה להגיב, היית מגיב כפי שנכתב, לגופו של עניין ולא לגופו של כותב.

כל זה רק מראה דברים שלא בא לי לקבל אזהרה עליהם, אז אני לא אכתוב אותם, אבל כולם מבינים מה זה אומר.

עכשיו בוא נתחיל בדיון ה"מקצועי":

אתה יודע מהו כוח מסובב בכלל? או מהו רכיב מפרק ? או מהו כוח גזירתי על חוליות ? או מה ההבדל בין חוליות לומבריות לחוליות טורקליות ?

באותה הזדמנות אני מבקש להוסיף עוד כמה "תבלינים" לעוגה:

אבקש גם הסבר מפורט על מבחן SLR וחשיבותו בהקשר של דד ליפט, על מנח אגן נייטרלי בהקשר זה,

על ההבדל בין עומס יתר במנח EXTENTION למנח FLEXION בהקשר של חוליות לומבריות,

ועל השריר T.A. ותפקידו בתרגילים מסוג זה.

אחרי שתבהיר שאתה בקיא בכל המושגים האלו, יש לנו בכלל סוג של התחלה לדיון על דד ליפט.

כל תגובה אחרת מצידך רק תבהיר דבר אחד - שכל מה שנשאר לך להגיד הוא "תסמכו עלי יהיה בסדר".

כי זה בדיוק מה שזה נראה עד עכשיו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אחרי שתבהיר שאתה בקיא בכל המושגים האלו, יש לנו בכלל סוג של התחלה לדיון על דד ליפט. :shock::shock::shock::shock::shock:

כל תגובה אחרת מצידך רק תבהיר דבר אחד - שכל מה שנשאר לך להגיד הוא "תסמכו עלי יהיה בסדר".

בוקר טוב.

אתה חושב שמשעמם לי? לדון בדד ליפט בשבת בבוקר?

יכול להיות שאני לא בקיא במושגים האלה ויכול להיות שזה כל כך משעמם ולא רלוונטי שגם אם ישלמו לי כסף אני לא אטרח לכתוב על כל

הממבו-ג'מבו הזה שכל דביל יכול לצטט אותו אחרי 5 דקות של חיפוש בגוגל או מספר פציעות ספורט שמחלקים בקורסים כמו זבל.

בטח ובטח שאני לא אעשה את זה בשביל לרצות אותך או את האותיות האדומות והמרשימות בהודעות שלך.

פורסם

בקיצור, אתה שוב חוזר לדון לגופו של כותב ולא לגופו של עניין.

מה שמוכיח שוב את טענתי.

הדיון הזה הסתיים, לבינתיים לפחות, עד שתוכיח שיש לך חומר מוצק ואמיתי להתדיין לגביו.

ואני מזכיר:

אזהרה ראשונה ואחרונה. אם תמשיכו לנפנף בבולבול שלכם בשרשור הזה, הוא ינעל, והתראות תחולקנה על פי הצורך.

היצמדו לנושא השרשור, או וותרו על ההשתתפות.

רצית להבין את בקיאותי בנושא, קיבלת סקירה קצרה.

רצית מושגים מקצועיים, קיבלת.

אין לך עכשיו שום סיבה להתחמק מהנושא, אלא אם אין לך מושג על מה אתה מדבר.

ואתה מוכיח את זה מצויין בעצמך.

מי שמדקלם כאן סיסמאות זה אתה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...