Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן עברתי לדירה חדשה ברמת-גן. היום בבוקר, חברה שלי יורדת למטה בשביל לנסוע להפגש עם ידיד ומתקשרת אלי אחרי דקה. "כדאי שתשב". כבר חשבתי שזהו, גנבו את האוטו. אבל לא - "האוטו שלך על בלוקים, גנבו את הג'נטים עם הצמיגים".

המנוולים אפילו עשו עבודה יפה - באו עם כפפות (וזרקו אותן בצד, ככל הנראה - בכל מקרה אספתי ואקח למשטרה, לא שאני חושב שזה יעזור). האוטו יושב יפה על בלוקים ולא נראה שנפגע מעבר לכך.

קשה לי להבין מה יש לגנבים עם רביעיית חישוקים בני 7 של קליאו ספורט, שבוודאי ראו ימים יפים יותר, שלאחד מהם חסרה הקאפה של הסמל ושמולבשים עליהם צמיגים במצב בינוני עד רע... אבל בכל זאת - אם תראו רביעיה כזו למכירה (במיוחד אם לא יורידו מהם את הצמיגים - עם צמיגי יוקוהמה SDRIVE), או על רכב שהוא לא קליאו ספורט - אשמח אם תגידו משהו.

ועוד משהו - אם יש לכם מושג איפה אפשר לקנות רביעיה מקורית של ג'נטים של קליאו ספורט דור ראשון - עדיף משומשים, זה הזמן לדווח!

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני, לצערי אני חושב שזוהי גניבה מוזמנת..

מישהו כנראה משפץ קליאו , ופשוט רצה סט כנראה שיהיה במצב טוב יותר ממה שיש אצלו על הרכב..

אני חושב שדרך ה EBAY יהיה קל יותר להשיג רביעה לרכב הספציפי שלך..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

התחילה עונת קליאו ניראה לי,למכר גנבו שלשום קליאו ספורט שנת 2003 ישר מהחנייה של הבית.:-(

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
התחילה עונת קליאו ניראה לי,למכר גנבו שלשום קליאו ספורט שנת 2003 ישר מהחנייה של הבית.:-(

אוי, זה אפילו יותר נורא. אצלי זו בכלל לא חנייה פרטית. מעכשיו אני אחשוש לשים פה את האוטו בערבים, אין לי מושג איפה אני אחנה.

בכל מקרה, איביי זה יותר מדי זמן עבורי. אני צריך פתרון זריז.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ועוד משהו - אם יש לכם מושג איפה אפשר לקנות רביעיה מקורית של ג'נטים של קליאו ספורט דור ראשון - עדיף משומשים, זה הזמן לדווח!

תודה

רוני

שולחת לך בפרטי מספר טלפון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רוני, צר לשמוע על המקרה.

תקנה את החישוקים והצמיגים מאלעד.

יש לו למכירה מגנזיום 15' עם מרווח ברגים שמתאים לקליאו, הם ישבו על הקליאו ספורט שלו,

ויש עליהם צמיגי דאנלופ 9000.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ביפר. זה הפתרון

משתתף בצערך ואני מקווה שבאמת תצליח לאתר את הגנבים, לא שבאמת המשטרה תעשה משהו אבל אולי לפחות תצליח להוציא מהם משהו

אבי.

פורסם

משתתף בצערך,

איך אין לך עדיין אזעקת ביפר??

איפו בר"ג זה קרה?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

רוני, הנה הקישור לחדשים. CASPER בעניינים בנושא.

עכשיו אני נכנסתי ללחץ.:| אם אפשר פירוט פה או בפרטי, אשמח לשמוע.

רק שהחברות ביטוח לא ייעלו עכשיו את הפרמיה. רק זה חסר.:-(

Veni Vidi Vici

פורסם

משתתף בצערך, זה מבאס למצוא את הרכב על בלוקים אבל לפחות תתנחם בעובדה שזה רק הגלגלים ולא כל הרכב.

האם אתם מכירים תכשיר נייד שיכול לבדוק את מצב בג'אנט? אני יסביר- ישנם גלגלי אלומיניום שעשוים טוב והם יקרים להחריד בארץ. ישנם גם גלגלים שיכולים להיראות טוב אבל הם זולים וכך גם האיכות שלהם, הם יתפרקו ברגע שהם יפגעו במדרכה הראשונה. ולכן השאלה שלי היא האם יש מכשיר כזה שבודק את הג'אנט. אני שואל כי אבי טס לחו"ל בקיץ והוא יוכל לקנות שם ג'אנטים בזול (מה שאומר שאפילו אם נצטרך לשלם מס זה בכל זאת יצא יותר זול) ואני פשוט לא רוצה ליפול על סוג גרוע.

תודה לכלום ולפותח השירשור- אל תדאג כעת תימצא גלגלים יותר יפים שתוכל להתנייד אליהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...