Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם נקודה למחשבה:

אני במקומך הייתיי תוהה מה הביא את בת זוגתך לפגוש ידיד בשעות הבוקר.

זה יכול אולי להעיד על כך שעשית חרא של עבודה בלילה, או שמא שהיא שינתה את טעמה באופן חפוז ודיכוטומי למשהו בסגנון של ערס מרוקאי דרומי. כך או כך, הדאגה שלך מוסבת למקום הלא הנכון.

אמנם הנושא נעול (לא על ידי וללא התנגדות מצידי) אבל בתור מנהל אני עדיין יכול להגיב (אחח, הפריבילגיות...) ועל כן:

א. הידיד הומו (ולא, זה לא "מה שהיא סיפרה לי". פגשתי אותו, תאמין לי, הוא הומו בכל רמ"ח איבריו. הזכיר לי קצת אותך, האמת)

ב. תכניס ת'דיכוטומיה לתחת (לא משהו שאתה לא רגיל אליו) ותודה, בסופו של דבר, שהיית מת שהיא תשנה את טעמה לערס מרוקאי דרומי (ועדיף מאשקלון). אבל תן לי לחדש לך. פיתוחניקיות לבנבנות ובלונדיניות פשוט משנות את הטעם שלהן בבנים, אף פעם. הן מחפשות פולני לבנבן כמוני, זה מה יש. תיאלץ להתמיד עם הפאקצות מוגדלות החזה ומחומצנות השיער (ולא, אני לא מדבר בהכרח על הבחורה הקודמת שהייתה לך, שיצא לי לפגוש. היא דווקא הייתה בסדר גמור - אתה הטמבל שנתן לה ללכת).

ג. אני יודע שאתה מתבאס שאתה לא יכול להחזיר לי כאן, אבל אנחנו נפגש ברביעי כך שאז נוכל ללכת מכות (=אתה מביא את החבר'ה מאשקלון ואני בורח בצרחות). תתאפק עד אז...

נו ????

אתה עדין נוסע על איטונג ?

חשבתי לשמור אותם - עשו אחלה עבודה בשמירה על הרכב במשך יומיים וחצי. :-D

הוא אמנם יודע להגיד דיכוטומי, אבל הוא בכל זאת מעלה שאלה יפה.

אני בכל מקרה, גר בלוד, אצלינו כזה דבר לא היה קורה בחיים.

דיכוטומי זו המילה ה"מתוחכמת" היחידה שהוא מכיר, וגם אותה הוא לא יודע לשלב כמו שצריך במשפט. בכל מקרה אפשר להודות שהוא התקדם יפה יחסית למישהו שאין לו בגרות בלשון (דוקטור, אם יש לך בגרות - עמך הסליחה. לא טרחתי לבדוק קודם, אתה יודע).

תודה לכולם על העזרה ונפגש בשמחות (או בת'רד הבא שאפתח כשיגנבו לי עוד משהו).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...