Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה רעיון שיכול להועיל. ישנו מכשיר שאת שמו המקצועי איני יודע, אבל הוא נראה כמו עט ובעצם עובד כמו מכשיר קעקועים. הוא זז מעלה מטה ובעצם רושם ע"י הטבעה/חריטה. ניתן לחרוט סימן היכר על כל ג'נט במקום נסתר יחסית אך כזה שבעל הרכב ידע למצוא מייד, ובמקרה שהג'נטים יעלמו ניתן יהיה אולי להתקל בהם במקרה על רכב אחר. מנסיון, זה עבד פעם.

:)

עיפרון מכני קוראים לזה.

רוני: לנו יש בפאג'רו, בגלגל הרזרבי מין כובע שמתלבש על הבורג המקורי, כך שאפשר להסיר אותו רק עם פתיחה ע"י המפתח המקורי של הרכב. בלי להסיר את הכובע (שהוא בצורה של גליל חלק) אי אפשר לפתוח את הבורג, כי אי-אפשר לאחוז בו עם שום מפתח ברגים.

אם אתה מתקשה להבין, אני יצלם ויעלה לפורום.

יאיר.

נ.ב. קיבלנו את הנועל הזה עם הג'יפ, כך שאין לי מושג איפה שהשיג כזה...

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חשבתי על משהו,אולי לא בר ביצוע ככ, בקשר לגניבת רכב.אפשר אולי לשים מכשיר מעקב קטן כזה,לקדוח בריצפת הרכב או משהו שיהיה ממש מוסתר ואם למשל גונבים לך את הרכב יש לך מעקב אחריו, בעזרת המכשיר וחיבורו למערכת ממוחשבת(כמו בסרטים) מעניין כמה עולה לעשות דבר כזה.

פורסם

איך אף אחד עוד לא חשב על זה?

תרשום מהר פטנט, לפני שיגנבו לך.:screwy:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אצלי ככל הניראה גם ניסו לגנוב את הג'אנטים, בזמן החלפת הצמיגים גילינו להפתעתנו רק בורג אחד מחזיק גלגל בגלגל האחורי, מי יודע כמה זמן נסעתי עם בורג 1 :roll: אני מאמין שהם לא נפלו סתם.

פורסם
חשבתי על משהו,אולי לא בר ביצוע ככ, בקשר לגניבת רכב.אפשר אולי לשים מכשיר מעקב קטן כזה,לקדוח בריצפת הרכב או משהו שיהיה ממש מוסתר ואם למשל גונבים לך את הרכב יש לך מעקב אחריו, בעזרת המכשיר וחיבורו למערכת ממוחשבת(כמו בסרטים) מעניין כמה עולה לעשות דבר כזה.

אחד החזקים...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
עיפרון מכני קוראים לזה.

רוני: לנו יש בפאג'רו, בגלגל הרזרבי מין כובע שמתלבש על הבורג המקורי, כך שאפשר להסיר אותו רק עם פתיחה ע"י המפתח המקורי של הרכב. בלי להסיר את הכובע (שהוא בצורה של גליל חלק) אי אפשר לפתוח את הבורג, כי אי-אפשר לאחוז בו עם שום מפתח ברגים.

אם אתה מתקשה להבין, אני יצלם ויעלה לפורום.

יאיר.

נ.ב. קיבלנו את הנועל הזה עם הג'יפ, כך שאין לי מושג איפה שהשיג כזה...

אפשר לעשות בורג עפ"י הזמנה , יחד עם מפתח ייעודי . חבר עשה כך אחרי שניסו להשאיל את הג'אנטים שלו .

פורסם

אני לא מבין את הקטע עם אזעקת ביפר (!).

הייתה לי אזעקה כזו (625) במשך שנה וחצי וכל פעם שחניתי רחוק, פחדתי שהיא תצפצף סתם ותתחיל לעצבן אנשים או שפשוט היא תגמור את המצבר :).

אז נכון שאפשר לדבר על רגישות האזעקה, אבל ביפר זה ביפר והיא תמיד תהייה רגישה.

פורסם

לחשמל את הג'אנטים. הכי טוב. מגיעים לחניה - מחברים את החיבורים של החשמל לשקע נסתר באוטו, כשלא רואים את החוט, ופשוט החשמל זורם. 220V על 16A או יותר, לא ישאיר זכר לגנבים. הם יברחו רק כשיישמעו את זרימת החשמל, ולא ידעו איך לבטל אותה. הכי טוב.:evil:

פורסם

ואם הם במקרה מתחשמלים ונגרם להם נזק אז בעל הרכב אוכל אותה כמו שצריך. ולך תלחם אחרי זה במערכת המשפט שממש לא אוהבת מקרים של לקיחת החוק לידיים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לומד משפטים, ואני חושב שישנה איזו פרצה בחוק. לפי מיטב זכרוני, אני זוכר שמי שבא במזיד לפגוכ או לגנוב רכושו של אחר, אין התייחסות בחוק לגבי דרכי הפעולה של הניזוק. אני אברר את זה.

פורסם

ביפר זה אחלה אבל רק כשאתה בטווח שלו. אני גם חיברתי לביפר כמה חיישני תזוזה, אם אני מפעיל עד הסוף את החיישן כל מטוס שעובר או אוטובוס בטווח של 10 מטר מהאוטו מפעיל לי את האזעקה. הקטע שאם אני לא בבית והאוטו כן היא יכולה לפעול עד מחר. אם אני לא אצא כשהאזעקה תפעל אף אחד לא יצא. מה ניראה לכם שגנב כזה שמפרק גאנט באמצע רחוב עם תנועת אנשים ערה יפחד מהאזעקה? אם לא יצאו אליו עם לום הוא ימשיך בעבודה עד שיסיים וילך. גם אם אחד השכנים יזמין משטרה יקח להם להגיע לפחות חצי שעה במקרה הטוב ועד אז האוטו יהיה כבר חצי מפורק.

בכל מקרה אני עד היום כל פעם ששומע את האזעקה ישר יוצא להסתכל (אפילו שאני יודע כמעט בודאות שזה איזה חתול או מישהו התעטש ליד האוטו) כי מספיק פעם אחת שאני לא אציץ על הרכב והוא פשוט לא יהיה...

פורסם
לחשמל את הג'אנטים. הכי טוב. מגיעים לחניה - מחברים את החיבורים של החשמל לשקע נסתר באוטו, כשלא רואים את החוט, ופשוט החשמל זורם. 220V על 16A או יותר, לא ישאיר זכר לגנבים. הם יברחו רק כשיישמעו את זרימת החשמל, ולא ידעו איך לבטל אותה. הכי טוב.:evil:

יהיה חזק בלילה גשום עם עוברי אורח אקראיים :twisted:

פורסם

אני אחזור פה על מה שרשמתי ב-PSI. מדובר בגנבים שמחפשים גאנטים טיפה מיוחדים ללא הגנות. אני בטוח שאם הייתה לך הגנה עליהם הם לא היו נגנבים. הזמנות עושים על גאנטים מיוחדים/נדירים/יקרים (והגאנט המקורי של הקליאו הוא ממש לא כזה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אצלי ככל הניראה גם ניסו לגנוב את הג'אנטים, בזמן החלפת הצמיגים גילינו להפתעתנו רק בורג אחד מחזיק גלגל בגלגל האחורי, מי יודע כמה זמן נסעתי עם בורג 1 :roll: אני מאמין שהם לא נפלו סתם.

אני מקווה שאתה לא משתמש עדיין בבורג הזה

לך תדע באיזה עומסים הוא עמד

יש סיכוי שהוא יישבר

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...