Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

SHELLCASE כתב:

על הרעלת עופרת שמעת?

אם ככה המתנקש מתכנן ל"סיים את העבודה", לא הייתי שוכר אותו.

אולי 0.22 נשאר בראש, אבל 7.62 לוקח חלק מהראש איתו :roll:

PUG-306 XSI MK2

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חישמול זה נחמד ואם אפשר בבקשה להתחבר לדיון אחר כאן, עונש מוות לגונבי ג'אנטים. ולא סתם עונש מוות, אולי ימצאו סוף סוף דרך להדביק בסרטן ולהכריח את הפושע המנוול הזה, להוציא את כל הכסף שלו על תרופות. ושהמשפטן כאן ימצא את הלקונה בחוק שתאפשר את זה.

ומנסיון קודם, מאכזב כמובן: הכתוב למעלה מתכוון להיות סרקסטי.

בחוק אין הגבלה על "כוח עליון" :lol:

לשלייקעס - אין לי ידע בכלי נשק, הידע היחיד הוא לתפעל אותם. זהו.

7.62 זה מה שהרג את קנדי, או שאני רחוק שנות אור משם?

0.22 היה למאבטח שאני לומד בו. הוא אמר לי שצריך מינימום שני כדורים כדי לחדור לראש (דרך הגולגולת, כמובן, מהחלק הקדמי) ולהרוג. 3 כדורים בשביל להוציא חלק מהמוח. 4 בכדי לחורר את הגולגולת מפצע כניסה אחד ופצע יציאה אחד.

פורסם

לא נעים אבל לא סוף העולם. לפחות הניחו את האוטו על הבלוקים בלי לכופף כלום?

בקשר לכל הברגים המיוחדים, תמיד ניתן לקדוח אותם די בקלות. אם הם מחוסמים פשוט מחממים אותם עם ברנר כמה שניות והחיסום נגוז.

כרמת גני לשעבר אין שם שכונות שקטות. יש רק כאלה שנראות שקטות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי, מי יבוא לך עם ברנר ומקדחה באמצע הלילה/יום, ואיפה יהיה לו שקע לחיבור מקדחה? אפילו אם הוא בא עם מברגדחה הוא צריך עוד שתי סוללות גיבוי...

פורסם
אלמנט שלא תקבל את ה"אלמנט"...בחיים צריך להיות שקול יותר ידידי.

נעים מאד, שלקייס.

בחוק אין הגבלה על "כוח עליון" :lol:

לשלייקעס - אין לי ידע בכלי נשק, הידע היחיד הוא לתפעל אותם. זהו.

7.62 זה מה שהרג את קנדי, או שאני רחוק שנות אור משם?

0.22 היה למאבטח שאני לומד בו. הוא אמר לי שצריך מינימום שני כדורים כדי לחדור לראש (דרך הגולגולת, כמובן, מהחלק הקדמי) ולהרוג. 3 כדורים בשביל להוציא חלק מהמוח. 4 בכדי לחורר את הגולגולת מפצע כניסה אחד ופצע יציאה אחד.

בתור אחד שירה כדורי 0.22 יותר ממה שחייל במארינס יורה 5.56 בעיראק בכל תקופת השירות שלו, לכדורים האלה יש יכולת חדירה יפה (הקליע עצמו הוא באותו קליבר כמו קליע של M16), במיוחד אם מחדדים להם את הקצה.

צלף שרוצה לפגוע במטרה, במרחק קצר (עד 100-150 מטר), בלי לעורר פניקה ובלי יותר מדי דם (לא מושך תשומת לב), יעדיף 0.22 לראש.

זאת פגיעה בלתי נראית כמעט, להבדיל מחצי מח על הרצפה, בנוסף - קשה מאד לאתר תחמושת 0.22 שכן היא נמכרת לכל ספורטאי (בקליעה האולימפית משתמשים בדיוק בתחמושת הזאת), מאותה סיבה קל להתאמן, מספיק להתרחק קילומטר - שניים ואף אחד לא ישמע אותך.

אבל!!! איך זה קשור לעובדה שלרוני גנבו את הג'אנטים?!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מנח שגם בקוטר 0.22 יש קליעי JHP (הולו פוינט), והם יכולים להיות קטלניים מאוד (בכל קוטר).

הגענו לנשק דרך דרכים להתגונן מפני גניבות כאלה בעתיד. לכן יש לנו עיצה טובה לרוני: קנה רובה 0.22, וכך אם תרצה תוכל גם להשלים הכנסה כמתנקש שכיר.

"ai motoare capul doare"

פורסם

סתם נקודה למחשבה:

אני במקומך הייתיי תוהה מה הביא את בת זוגתך לפגוש ידיד בשעות הבוקר.

זה יכול אולי להעיד על כך שעשית חרא של עבודה בלילה, או שמא שהיא שינתה את טעמה באופן חפוז ודיכוטומי למשהו בסגנון של ערס מרוקאי דרומי. כך או כך, הדאגה שלך מוסבת למקום הלא הנכון.

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם
SHELLCASE כתב:

אם ככה המתנקש מתכנן ל"סיים את העבודה", לא הייתי שוכר אותו.

אולי 0.22 נשאר בראש, אבל 7.62 לוקח חלק מהראש איתו :roll:

רמבו החדש:

ג'ון מיודענו נותן צרור ממקל"ר לתוך הראש של נהג הרכב שנמצא 20 סנטימטר מהקצה של הקנה, ממש קולנוע מופת.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
שי, מי יבוא לך עם ברנר ומקדחה באמצע הלילה/יום, ואיפה יהיה לו שקע לחיבור מקדחה? אפילו אם הוא בא עם מברגדחה הוא צריך עוד שתי סוללות גיבוי...

מברגה נטענת ממוצעת קודחת אותם בלי בעיה וברנר קונים קטנצ'יק מהום סנטר ב 100 ש"ח (או גונבים ממפעל שכן).

אתה תתפלא לאיזו רמה תעוזה של גנבים מגיעה. אצלי בעסק פרצו כדי לגנוב בלון חמצן שהיה חסר להם כנראה כדי לחתוך דלת של מפעל שכן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
סתם נקודה למחשבה:

אני במקומך הייתיי תוהה מה הביא את בת זוגתך לפגוש ידיד בשעות הבוקר.

זה יכול אולי להעיד על כך שעשית חרא של עבודה בלילה, או שמא שהיא שינתה את טעמה באופן חפוז ודיכוטומי למשהו בסגנון של ערס מרוקאי דרומי. כך או כך, הדאגה שלך מוסבת למקום הלא הנכון.

הוא אמנם יודע להגיד דיכוטומי, אבל הוא בכל זאת מעלה שאלה יפה.

אני בכל מקרה, גר בלוד, אצלינו כזה דבר לא היה קורה בחיים.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...