Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לומד משפטים, ואני חושב שישנה איזו פרצה בחוק. לפי מיטב זכרוני, אני זוכר שמי שבא במזיד לפגוכ או לגנוב רכושו של אחר, אין התייחסות בחוק לגבי דרכי הפעולה של הניזוק. אני אברר את זה.

ואם הילד בן ה-5 של השכנים יעבור ליד האוטו שלך ויגע בג'נט המחשמל שלך...

(אתה יודע איך זה, ילדים קטנים אוהבים לגעת בהכל)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חישמול זה נחמד ואם אפשר בבקשה להתחבר לדיון אחר כאן, עונש מוות לגונבי ג'אנטים. ולא סתם עונש מוות, אולי ימצאו סוף סוף דרך להדביק בסרטן ולהכריח את הפושע המנוול הזה, להוציא את כל הכסף שלו על תרופות. ושהמשפטן כאן ימצא את הלקונה בחוק שתאפשר את זה.

ומנסיון קודם, מאכזב כמובן: הכתוב למעלה מתכוון להיות סרקסטי.

פורסם

זה זין מהסרטים אבל התגובות לא מקדמות את רוני.

לגבי האזעקה-אני אישית הייתי ממליץ להזמין מערכת אזעקה של CRIME STOPER מאי בי,

אם תרצה, אשמח למצוא לך לינקים למערכות רלוונטיות.

לפי מה שהבנתי ממספר מתקינים הציוד שלהם טוב בהרבה והעלות לא יקרה יותר בהרבה.

לגבי הגאנטים-היית שוקל לעלות ל16?

אם כן קבל לינק:

http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory.php?AreaID=&CarAccessoryCatID=&CarAccessorySubCatID=&Title=OZ+Racing+16&fromPrice=&untilPrice=

בהצלחה

ושוב-באמת משתתף בצערך,אבל יכל להיות גרוע יותר אם לא היו "טורחים" לשים בלוקים...

פורסם
רוני,

הMVP נתנה לי לפחות התראה אחת אמיתית פרט לעשרות שווא, בשנה האחרונה.

לדעתי זה עדיין שווה את הכסף. המחיר כולל כל הפיצ'רים יכול להגיע למחיר של קרוב ל2000 ש"ח (יקר)

אבל אחרי שפרצו לי לרכב, הלכתי ועשיתי בשביל השקט הנפשי.

ממליץ מאוד להתקין אצל ברק מלמד מרדיו השרון (כפ"ס), הבחור לא פחות מפרפקציוניסט.

משך התקנה בערך יום שלם.

מצטרף להמלצה של הרמן,ברד מרדיו השרון מקצוען אמיתי,גם לי ההתקנה לקחה כמעט חצי יום,ולמרות שהיה יום שישי הוא לא היה מוכן לשחרר אותי לפני 19:30 בגלל שלא היה מרוצה ממשהו ורצה לסיים כמו שצריך.

מה שכן,ה-MVP בצורתה הבסיסית אכן מאוד בסיסית ומומלץ להוסיף לפחות עוד חיישן אחד (שיהיה חיישן קדמי וחיישן אחורי) וכן סוללת גיבוי.

חשוב מאוד לבצע התקנה איכותית של המערכת הספציפית הזאת אחרת עלולים לסבול מהמון התראות שווא (לי אישית לא היו מעולם התראות שווא,בכל פעם שהיא הופעלה ראיתי איזה ילד דבוק לי לחלון ומסתכל פנימה או מישהו נשען על הרכב וכדומה,וכמובן פעלה כמו שצריך כשפרצו לי לרכב).

יש לפחות מאבטח אחד מהיחידה לאבטחת אישים (שאותו אני רואה כל הזמן) שעומד מחוץ לבניין 24 שעות ובנוסף מותקנות על הבניין עצמו מצלמות רבות.

למרות זאת, לפני כמה שבועות נפרצו בלילה כמה מכוניות בחניון התת קרקעי, כולל המכונית של חברים שלי.

עם כל הכבוד,תפקידו של מאבטח ביחידה לאבטחת אישים אינו לשמור שלא פורצים לנו את הרכב,וזה שלגנבים יש המון תעוזה וחוצפה זה כבר מזמן לא דבר חדש.

אז נכון שאפשר לדבר על רגישות האזעקה, אבל ביפר זה ביפר והיא תמיד תהייה רגישה.

כמו שכבר הגבתי להרמן,אם החיישנים הותקנו וכוונו כמו שצריך אתה תסבול מאחוז נמוך מאוד של אזעקות שווא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא שזה עוזר במקרה הזה עכשיו, אבל תלוי בגודל ובצורת הג'אנטים, ניתן בלילה פשוט להלביש מעליהם טאסות סטנדרטיות שנקנו ב-100 ש"ח, למען מראה סטנדרטי ולא מזמין.

גם אם הקליפסים של הטאסה לא מתלבשים, לא בעייה להדביק אל הדופן הפנימי שלה מגנט, ולמען חיבור והסרה מהירה, זה אפילו עוזר.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
צר לי לאכזב אותך, אבל היה חבר פורום בתפוז עם קליאו ספורט שנפרצה בחניון תת קרקעי נעול ונגנבו ממנה פריטים רבי ערך (למיטב זכרוני גם הג'אנטים). המזל היה שלפחות היא הייתה מליסינג.

יותר מזה: חברים שלי גרים בבניין עם חניון תת קרקעי נעול ומצולם, שבו גר גם חיים רמון.

יש לפחות מאבטח אחד מהיחידה לאבטחת אישים (שאותו אני רואה כל הזמן) שעומד מחוץ לבניין 24 שעות ובנוסף מותקנות על הבניין עצמו מצלמות רבות.

למרות זאת, לפני כמה שבועות נפרצו בלילה כמה מכוניות בחניון התת קרקעי, כולל המכונית של חברים שלי.

כשהתקשרו למשטרה, ביקשו מהם לבוא ולהתלונן בתחנה. כשאמרו שחיים רמון גר בבניין, מייד הוקפצו אליו כוחות גדולים.

כשכוחות הבטחון גילו שהמכונית של רמון לא נפרצה, הם מייד עזבו את המקום.

ולרוני: מכיר את ההרגשה המזופתת הזו. לפעמים בא להגיד: "לעזאזל, אי אפשר להחזיק במדינה הזו מכונית שהיא טיפ טיפה שונה מהעדר. עכשיו אני מבין למה מחזיקים משפחתומטית מליסינג".

שמעתי מכמה מקורות על המקרה של חיים רמון, וכמובן השלכתי אותו מיידית לחניון של הבניין הבא שלי,

כנראה שאי אפשר לאטום שומדבר הרמטית, אבל אפשר להוריד את הסיכויים ע"י כך שהרכב לא נמצא גלוי ברחוב וחשוף לחלוטין.

בשבוע הבא אני צריך לחדש את המקיף שלי, הפעם באמת אחקור מה קורה במידה ונגנבים ג'נטים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ואם מדברים על יום מסריח, בואו נדבר על הסופ"ש שלי ...

זה מתחיל ביום שישי, אני נמצא במקרה במפעל של ההורים ומקבל שיחה בהולה ממר שטרן - גנבו לי את הגאנטים. כמובן שהבחור שרואה אותי נדרס ברחוב ולא עוצר הוא מיד החבר הטוב ביותר שלי ברגע שחסרים לו גאנטים וככה אני מוצא את עצמי מוציא ממכולה 25 שקים בגודל של גרוזיני ממוצע (מטר על מטר על מטר) בשביל להוציא למר בחור 4 גאנטים עם מרווח חורים מתאים וכמובן עם צמיגים עליהם.

ערב חג, 6 בערב, ואני מטייל למחוזות הרחוקים של רמת גן עם הגאנטים, רק כדי למצוא שהקדח לא מתאים, עזוב אומר לי מר שטרן, לך הביתה שלך עם הגאנטים, תהיה מוכן ביום שישי להקפיץ לי אותם, כן המפקד אני מצדיע. בלב חרד אני נוסע לתל אביב - מודע לעניין שגאנטים בספסל האחורי של רכב ללא אזעקה נמצאים במצב רגיש יותר מאשר גאנטים שמורכבים על רכב.

ערב, אני נכנס לפורום, רואה את השירשור הענק ומצפה לדברי התודה המצפים לי, רואה בדימיוני איך שטרן גומל לי בסיבובים אין סופיים על הקליאו שלו - או טוב יותר, במשחקים עם הגה הפלאים שלו המחובר ל PS3. חארטה, הדבר היחיד שמצפה לי זה סיפורי גבוה של רוני נטול הגאנטים, מסתבר שהמקלדת של שטרן עובדת שעות נוספות בסיפורי גבורה על עצמו, גם שהקליאו מוציאה עשן על בלוקים.

יום שישי הגיע, ומר שטרן מפעיל את הסכיזופרניה שלו במלוא המרץ, אני רוצה את הגאנטים, אבל לא רוצה, תביא אותם, אבל תשמור אותם עצלך, כל מילה מעלה התלבטות נוספת ואני + החברה על סף קריסה.

שישי - 12 בצהריים. אחרי 8 שיחות טלפון קשות רוני שטרן קנה לעצמו גאנטים חדשים!

איזה אושר, הסנגור נגמר, הגאנטים נפרקו בבית של המשפחה, הלכתי לישון !

שבת שלום ;-)

פורסם
תמיד תחשוב שיש גנבות יותר גדולות ואתה יצאת בנזק קטן ולא משמעותי.

מה יעשה אדם שיש לו חברת הובלה .

ובאו גנבים בלילה עם משאית שלהם התחברו למכולה וגנבו אותה.

במכולה יש סחורה עם 100 אלף דולר.

מה יעשה אותו אדם אין ביטוח לדבר כזה

עזוב מכולה.

תחשוב על בנאדם שהזמין 3 משאיות עם מיקסר (מערבל בטון) מאחורה.

חיכה להזמנה הזאת 8 חודשים, כאשר כל משאית עולה 70 אלף יורו + העלות של המיקסר.

כמה ימים לפני ראש השנה, מגיעה ההזמנה. המיקסרים מותקנים על המשאיות ונכנסים במרכז הלוגיסטי לצביעה מהירה כדי להתחיל לעבוד לאחר החג (יש לחץ עבודה).

ערב החג בבוקר, המשאיות מוכנות לעבודה, צבועות והכל טוב ויפה.

במהלך החג (ראש השנה) פורצים למרכז הלוגיסטי, נגנבות 3 המשאיות והשומר "נעלם".

אחרי החג מוגשת תלונה במשטרה, אתה מקבל כסף חזרה מהביטוח - אבל עכשיו צריך לחכות עוד 8 חודשים למשאיות חדשות.

3 משאיות על 8 חודשים זה הרבה יותר מ100 אלף דולר :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לעזאזל, אי אפשר להחזיק במדינה הזו מכונית שהיא טיפ טיפה שונה מהעדר. עכשיו אני מבין למה מחזיקים משפחתומטית מליסינג.

שלשום בלילה פרצו לי ליונדאי קווץ' של העבודה במקום די מרכזי בת"א. בשביל מה? רדיודיסק ישן של קנווד וחבילת מסטיקים.

אני לומד משפטים, ואני חושב שישנה איזו פרצה בחוק. לפי מיטב זכרוני, אני זוכר שמי שבא במזיד לפגוכ או לגנוב רכושו של אחר, אין התייחסות בחוק לגבי דרכי הפעולה של הניזוק. אני אברר את זה.

לך תוכיח אחרי זה שהוא בא לפגוע במזיד.

פורסם
לחשמל את הג'אנטים. הכי טוב. מגיעים לחניה - מחברים את החיבורים של החשמל לשקע נסתר באוטו, כשלא רואים את החוט, ופשוט החשמל זורם. 220V על 16A או יותר, לא ישאיר זכר לגנבים. הם יברחו רק כשיישמעו את זרימת החשמל, ולא ידעו איך לבטל אותה. הכי טוב.:evil:

יודעים מה? נכון. זה מסוכן, גם ילדים, גם אם אדם יעבור, ורגלו החשופה תשתפשף, הוא יתחשמל למוות. אז לפחות חישמול "עדין" שיגרום לאי נעימות גדולה מאוד בנגיעה מעל שניה או שתיים. זה מה שירתיע מלהתקרב לאוטו. וגם לעשות פלייבק של חשמל זורם - זה יהיה חזק מאוד, וירתיע עד מאוד מלהתקרב לאוטו.

יוני - עצם זה שהוא בא עם מפתח גלגלים, או כל כלי פריצה כזה או אחר, זה כבר נקרא בא במזיד. אלא אם יש לו הסבר מיוחד, ונגיד והוא פאנצ'ערמאכער. אז השוטר ישאל למה הוא בא דווקא לרכב הזה/השכונה הזו עם המפתח? ומה הוא יגיד? יתחיל לגמגם.

אני הייתי בבימ"ש השלום בי-ם לא לפני הרבה זמן במשפט של אחד שהיה נאשם בפריצה והתפרצות, ונסיון גניבה של רכב. פה לפחות, המשטרה עשתה עבודה טובה. הביאו ראיות על כך שהוא בא במזיד לגנוב את הרכב, והביאו עוד עדויות של אנשים שראו אותו במהלך ביצוע העבירה, וקראו למשטרה, ומצאו עליו כלי פריצה שלא לצורך, ז"א ללא הסבר תואם לכלים, והשופט דן אותו לפצות את הניזוק בכל העלויות של תיקון הרכב, שזה מרימי חלונות שנפגעו, מנעולי דלתות וג'וזונים של הג'אנטים. עוד הוא קיבל עונש מאסר בפועל של שנה וחצי. נכון, זה קצת, אבל מרתיע.

פורסם
...ואני + החברה על סף קריסה.

מישהו פה עוד לא התרגל...:lol:

אגב, אתמול שמעתי שגם לבן-דוד שלי השאירו לאחרונה את הרכב על בלוקים (איביזה). מכת מדינה.

פורסם
ואם מדברים על יום מסריח, בואו נדבר על הסופ"ש שלי ...

אתה חתיכת מלוכלך... :lol: חכה חכה שתבקש ממני משהו :wink:(אני אבוא לעזור כמו טטלה)

ולמען הסדר הטוב - תודות אין קץ, סליחה על הטרטורים, תתכונן לעשות את כל זה שוב כשיגנבו גם את הג'נטים החדשים (אלא רק אם יגנבו כבר את כל האוטו)

אפשר לעשות בורג עפ"י הזמנה , יחד עם מפתח ייעודי . חבר עשה כך אחרי שניסו להשאיל את הג'אנטים שלו .

שלחתי לך ה"פ, אבל אם מישהו אחר יודע במקרה איפה ניתן לעשות דבר כזה באזור המרכז - אני אשמח לדעת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

והרי התשובה:

סעיף מס' 20 לחוק העונשין, סעיפים קטנים א' ו-ב':

• א. מחשבה פלילית - מודעות לטיב המעשה, לקיום הנסיבות ולאפשרות הגרימה לתוצאות המעשה...;
  • ב. כוונה - במטרה לגרום לאותן תוצאות;

מה שהסעיף אומר במילים קצת יותר פשוטות:

אם אדם מנסה לבצע עבירה פלילית, שהוא מודע למה שהוא עושה (ז"א בריא בנפשו, ועושה זאת על דעת עצמו, ולא בשידול ע"י אחר), יש לו כוונה לגרום לתוצאות הנצפות - ז"א שהוא יודע שהוא גונב, והוא יודע שהוא יכול לשבת בכלא, ואנחנו רואים שהוא מתנהג בצורה חשודה משהו, ז"א אם הוא מסתובב ליד הרכב בצורה מחשידה, נוגע בחלקי הרכב שלא במטרה לנוח או כל דבר אחר שלא מוגדר כעבירה פלילית, אז אנחנו יודעים שהוא בא במזיד.

אנו שמים לב שאין התייחסות בסעיף זה לדבר תגובתו של הניזוק מהעבירה הפלילית.

תשובה מספקת? אם לא, אני יכול להביא אחת יותר מפורטת בהרבה.

פורסם

אלמנט, עם כל הכבוד לציטוטים מהחוק, אתה צריך להבין ששום דבר הוא לא שחור ולבן, בטח ובטח שלא בעולם המשפט. אי אפשר לחיות תחת ההנחה שאם מישהו יפרוץ לך לרכב ואתה תגלה את זה בזמן ותפוצץ אותו במכות/תירה לו בראש - אתה תצא מזה ללא אישום. יש כל כך הרבה אפור באמצע, שיכול מאוד להיות שבסופו של דבר אתה תהיה זה שיושב בכלא. אגב, דיון כזה עלה לכותרות ממש לא מזמן, עם כל הבלגן סביב חוק דרומי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...