Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ההגה שלי חורק כשאני מסובב אותו במהירות שבערךבין 30-70 קמ"ש החריקה פוחתת כשאני מסובב אותו ב10-30 אבל קיימת וכשאני ב100+ אין כמעט חריקות, רק באופן נדיר.

מה יכולה להיות הבעיה? שומעים שהרעש לא מגיע מתחילת ההגה אלא יותר מלמטה, אולי זה בחיבורים עם הגלגלים?

והייתי רוצה לקבל המלצה לפוליש ווקס להונדה, צבע לא מטאלי (שמפניה), יש לי די הרבה מכות ואני אשמח לשמור על הצבע.

אשמח גם לקבל המלצות בנוגע למה לעשות עם המכות בטמבונים? לצבוע? מגיני טמבון? על מה אתם ממליצים?

אני מתחיל לשמוע רעשים מהצד הימני ברכב בנסיעה בדרך קופצנית (כבישי אבנים), יש "תיקים" מעצבנים והנסיעה לא שקטה בכלל, איפה אני בודק את זה? באיזה ספריי כדאי להשתמש בכדי לשפר את ירידת ועליית החלונות?

המכונית עברה כ109K קילומטר.

מה עוד כדאי לעשות בכדי לשמור על הרכב (מכנית וחיצונית)?

פורסם

בדיוק סידרנו גם אצלנו בהונדה (גם סיוויק 2004 ) את החריקות מההגה , פשוט צריך לשמן את ההמערכת של ההגה שם למטה , כפי שאתה ודאי יודע זה הגה חשמלי והוא דורש שימון פעם בכמה זמן . בכל מקרה הגירוז מתבצע בתוך הא מנוע מפרקים את הבית פילטר אויר ושם יש איזה מקום שצירך לגרז ולשמן אני לא זוכר בדיוק היכן לא עמדתי ליד המכונאי כל הטיפול אבל זה בהחלט לא משהו מסובך לנו המוסך לא לקח על זה עוד כסף ועשה זאת כחלק מהטיפול :-D .

ווקס לרכב , מניסיון גם על ההונדה וגם על הפג'ו המוצרים של קארפלן (carplan) נותנים תוצאות מעולות ! זה האתר שלהם להזמנות

http://www.carplan.co.il/

המוצרים שלהם פשוט מבריקים את הרכב , ההוקס שלהם מעולה מומלץ על ידי המון אנשים מרוצים ובנוסף מאוד קל לעבודה ונותן ברק יפה לרכב .

פורסם

האמת שאני לא מרוצה מהוקס שלהם בכלל, הגעתי אליהם ורכשתי אותו, בקבוק שחור כזה עולה 49 ש"ח, לא סיפק את התוצאות שלהן ציפיתי, אפילו צבע שאמור היה לרדת בקלות לא ירד לגמרי.

למישהו יש המלצה לווקס לצבע מטאלי טוב יותר? תודה מראש.

קניתי על הדרך גם מבריק לדשבורד(ריחני), חומר ניקוי לריפודים, ג'ילדה סינטטית, והרבצתי ניקיון.

והייתי רוצה לדעת על אילו ריחנים אתם ממליצים? אלו שיושבים על המזגן? או הקופסאות שמפיצות ריח? דרך אגב כששוטפים מכונית, קודם עם מים וסבון, אחר כך לנגב עם הג'ילדה או שיש טעם לעבור שוב עם בד רטוב? (סליחה על הצעירות).

שברתי את היד הווקס, וממש לא קיבלתי את מה שציפיתי לו, יש לי גם קילופים על החלק השחור שמחוץ לדלת ויושב לכל אורך החלון, איך אני יכול לסדר את זה?

הטמבונים שלי במצב קטסטרופי מבחינת מכות, יש פתרון פרט לצביעה?

מה עוד כדאי לעשות לרכב? מבחינת טיפולים מכניים (תוסף לדלק? שמן?) ומבחינת שימור חיצוני.

פורסם

כמה תגובות, תעמדו בתור :roll:

ד"א, אני רוצה לעשות טיפול לרכב, אני עושה טיפולים במוסך מרקדו (שהוא מוסך מורשה של הונדה וולו) ורציתי לדעת מה בידיוק עושים בדר"כ בטיפול? הבנתי שמחליפים בעיקר שמנים וכו', לא יותר זול לקנות שמנים איכותיים יותר ולעשות את העבודה בעצמך? או לשלם לבעל מקצוע שיבצע את העבודה, וגם ישאר לך שמן למקרה שתצטרך.

הרי הם לא מבזבזים עליך את כל המיכל שמן שלהם נכון? סליחה על הצעירות אבל איך זה פועל באמת? הרבה דברים חורקים ברכב ואני מאמין שיש הרבה דברים שצריכים שימון.

ובאילו שמנים מומלץ להשתמש?

תודה מראש.

• תוכן חדש...