Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש המלצות על מידבאסים בלבד הכי טובים שיש, לא חשוב מה המחיר שלהם.

אמא שלי נוסעת שבוע הבא לארה"ב, ואני ישלח לה לשם את הפריט. אז בקשה המלצות.

חשוב שהמידבאס יהיה חזק מאוד פאנצי ושיא האיכותי.(6.5 אינץ)

אני שוב אומר לא להתיחס למחיר.

אני ישמח עם תוכלו גם לשלוח לי קישור של הפריט +אתר ששולח לארה"ב. תודה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכי טוב שיש לדעתי זה המידבאסים של האבסולוט. למרות שאתה אומר להתעלם מהמחיר אני בספק אם תרצה להשקיע את הסכום הזה.

את הסקנים שמתן הציע שמעתי כבר כמה וכמה פעמים . אכן מידבאס משובח ומומלץ שאני בעצמי חשבתי עליו כמה וכמה פעמים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מתן אחרי זה הוא לא ישדרג הוא יוסיף עוד אחד בנוסף ולא יהיה לזה סוף

מה לגבי האבסלוט או וויפה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

האבסולוט אכן מבוסס סקן ספיק והוא טוב יותר ממנו בכל פרמטר וגם יקר יותר ממנו . זה בדיוק מה שרשמתי .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

צריך גם לשמוע את הוופרים של סדרת האילומינייטור החדשה.

אני בטוח שהרוולייטור יעשו עבודה נפלאה, אחרי הכל זה וופר מאחת הסדרות הכי מוערכות בעולם.

צריך גם לשמוע את הוופרים של איטסיק (סיז לוטוס), שעכשיו אחרי כיוון והרצה צריכים להיות דליקטס.

עם זאת צריך לזכור שאין תמיד קשר ישיר בין המחיר לבין האיכות והביצועים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן הופרים של איציק טובים ומומלצים והם אופציה מומלצת .. האילומינייטור כמובן מתיימר להיות ברמה גבוהה מאוד , לא נראה לי שמישהו יודע להגיד אם ואיך הם יתפקדו בדלת וגם לא ידוע לי מה מחירם.

לגבי ההשוואה בין הסקן ספיק לאבסולוט , האמת שכבר נמאס לי מהעניין הזה.. זה דיי נטחן .. אם תיכנס לאתרים ותסתכל על הפרמטרים של הוופרים אתה תראה בעצמך שהנתונים שונים לחלוטין , מעבר לזה הגנסיס מותאם מבחינת חומרים לעבודה בדלת מבחינת עמידות , בלאי , עמידות לחום , קור לחות וכו..

שניהם נשמעים מעולה. הסקנספיק מצוין. האבסולוט הכי טוב ששמעתי (by-far). זה ההבדל . לגבי האם זה שווה את ההפרש ? כל אחד והשיקולים שלו.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מחזק את דעתו של עופר לגבי האבסולוטים, אם כי, בסטאפ ששמענו אותו הוא עבד בתצורת 3WAY ביחד עם מיד 5.5" - גם הוא אבסולוט ולכן אין לדעת איך יתפקד בסטאפ 2WAY כמו אצלך ואיך ישמעו/יופקו תדרי המיד.

פורסם

נתון ה VAS שראית לא מעיד על נפח תיבה אופטימלי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איציק , ברור שסט 2 חלקים לא ינגן אותו הדבר כמו השלושה חלקים .. במקרה של האבסולוט זה בכלל רכיבים אחרים ..

האבסולוט 2 וואי משתמש במידבאס של ה 5.5 - אותו הדרייבר שהיה אצל אייל בתור המיד. בסט שלושה חלקים זה אכן הוופר 7 שהיה אצל אייל שהוא באמת מידבאס חולני. שמעתי לפני חודש את האבסולוט 2 חלקים עם המידבאס של החמש וחצי וביחס ל 2 וואי אחרים הוא גם כן ברמה המצופה. כמובן שהוא לא מגיע לרמות של השלושה חלקים .. אבל זה לא רלוונטי להשוות ביניהם בכלל..

מתן , לפי מה אתה קובע את הנפח ?

עריכה , ראיתי את התגובה של איתמר , כמובן שלזה התכוונתי .

לגבי שמעיה של האבסולוט , אין אותו למישהו מחברי הפורום כרגע . (לפחות לא שאני יודע)

רועי , שמעת את המיבבאסים של איציק ?

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...