Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חיפשתי פה הרבה ולא מצאתי בדיוק המלצות למה שאני מחפש...

יש להתחשב בזה שאני נהג צעיר עם וותק של שלוש שנים על הכביש.

אני מחפש רכב משפחתי מנוע 1600 שנתון גבוה יחסית, אוטומט, ביטוחים וחלפים זולים וסחירות טובה (זה בערך מה שכולם מחפשים אני מניח).

כרגע אני מתלבט בין כמה: מאזדה לנטיס 2000 ואימפרזה 99 (שהבנתי שהביטוחים שהביטוחים שלהם מאוד גבוהים) אבל נהגתי על שתיהן מספר פעמים ומאוד נהנתי.

יונדאי (לא ממש מבין בדגמים האמת) 2000-2001 - הבנתי שזה אוטו דיי חלש ומשום מה כל מי ששאלתי לא התלהב ממנו יותר מידיי. אגב, הוא נחשב סחיר בשוק? ומה עם הביטוחים?

ניסן אלמרה - קראתי בפורום שהיא מאוד מומלצת אבל רק עם המנוע 1800 שלה, מה רע ב1600? איך הסחירות שלה? והביטוחים?

פורד פוקוס - נכנס בתקציב הזה? כדאי? ושוב עניין הביטוחים - יקר/זול יחסית?

בנוסף, אם יש לכם עוד אוטו להמליץ עליו, אני אשמח.

תודה.

פורסם

משלל האפשרויות אני הייתי מתמקד בשני רכבים:

1.ניסן אלמרה- מודל 99-2000 יהיה במסגרת התקציב.

ההערה בנוגע למנוע 1.8 , איננה רלווונטית לשנתונים הללו, המנוע 1.6 של האלמרה דור קודם חזק, אמין וחסכוני.

2.פוקוס- לדעתי שנתון 2000 יכנס למסגרת.

לדעתי, שני הרכבים הנ"ל יענו בצורה טובה על הדרישות שלך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אחלה, תודה על הפירוט.

אשמח לקבל תגובה גם לגבי היונדאי, כי משום מה אני דווקא כן מתלהב ממנה. מחירון יחסית נמוך, יש הרבה כאלה וביטוח זול אם הבנתי נכון. איך האוטו בכללי? מה בדיוק ההבדל בין האקסנט ל(אל)נטרה? מה יש ואין בכל דגם ודגם?

אשמח לפירוט נוסף. תודה.

• תוכן חדש...