Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסיקה/טמפסט TDI/TD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיים איזשהו דגם של אולדסמוביל משנות ה-80 (נראה לי קטלס משהו) עם מנוע דיזל, אך הוא נחל כישלון (כנראה אמריקאים טיפשים שמו לו שמן מינרלי זול ומגעיל וניסו לתדלק אותו בבנזין (ואז תבעו את היצרן), לא פלא שמה שאין לו מנוע V8 לא שורד שם יותר מ-3 שנים).

שורה תחתונה היא שלא מיוצרות באמריקה מכוניות פרטיות עם מנוע דיזל עד היום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן, ורכבים מסחריים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הדלתא 88 מסוף ה70 יוצרה עם מנוע דיזל ושימשה בארץ כמונית. אמינות הרכב היתה יותר טובה משל עגלה רתומה לארבעה חתולים.

רכב נוסף ידוע לשמצה הוא הקאדילאק סיוויל משנתון 79 אם אני לא טועה שיצאה בגירסת דיזל. המנוע היה מנוע בנזין שהוסב לדיזל ולא עמד ברב המקרים בלחצים ובעומסים הפועלים על מנועי דיזל מה שגרם לבלוקים להתפוצץ ולראשי מנוע להתעופף. גם כיכב במדור "אוטוזבל" המיתולוגי בירחון אוטו.

מנוע הדיזל היחיד שהאמריקאים יצרו כמו שצריך בתקופה ההיא הוא הדטרויט דיזל הידוע שהסיע מסחריות וטנדרים ענקיים, טריילרים ואוטובוסים וגם יאכטות והוא עדיין בשימוש נרחב אבל גדול וכבד מידי עבור פרייבטים (כן, אני מתכוון לאוניות שנסעו אז בכבישים).

• תוכן חדש...