Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות ואני גר בתל אביב (כל 36 שנות חיי) התייאשתי מלהחזיק מכונית בעיר הצפופה ,נמאס לי מלמצוא חניה ,כל שניה רמזור פקקים הדלק היקר וכל שאר החראות עד שלאחרונה מכרתי את המכונית , אבל יחד עם זאת אם אני רוצה לנסוע לטיול לדרום עם האישה ושני הילדים אני נאלץ להשכיר מכונית שעולה 600 שקל לשלושה ימים וגם אני מתגעגע לנהיגה מידי פעם , האם כדי לקנות מכונית קצת ישנה במצב טוב ואז הביטוח לא יקר רק 2000 שקל ולהחזיק אותה רק בשביל טיולים בסופי שבוע ולהמשיך לנסוע באוטובוס בתוך העיר ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

תלוי מה זה בעניך מכונית לא יקרה. ברור שמכונית ישנה, תדרוש יותר זמן וכסף לתיקנונים, וככל שגיל עולה כך יותר תיקונים.

יש דגמים שנחשבים לאמינים במיוחד, אבל הזמן בכל זאת עושה את שלו.

אם תגיד מה התקציב, יהיה אפשר להמליץ לך על רכב שהוא יחסית אמין ועים עלות אחזקה זולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תלוי מאוד בכמות הטיולים שלך.

אם אתה נוסע לטייל עם המשפחה רק בפסח ובראש השנה, אולי באמת עדיף שתשכור פעמיים בשנה רכב ותגמור עניין.

אבל אם אתם מהמשפחות המטיילות (וכדאי שתיהיה כאלו, הארץ מדהימה) בהחלט אפשרי להחזיק רכב טיולים לסופ"שים בבית. זה לא חייב להיות רכב חסכוני במיוחד שהרי הנסועה הממוצעת שלו נמוכה יחסית, וזה בהחלט יכול להיות SUV או רכב שטח אחר שיפתח לכם אפשרויות לטיולים ומקומות חדשים.

רק חשוב לעשות את הסוויטצ' הזה בראש, שלמרות שיש רכב בחניה הוא רכב טיולים ולא רכב יומ-יומי.

זה לפחות מה שאני עושה בשנה האחרונה, ואני מרוצה מאוד מההחלטה שלי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן, אני נוסע לעבודה באוטובוס או באופניים ולפעמים אפילו הולך ברגל. זה בריא, זה נוח, זה זול והאמת היא שזה יותר מהיר ממה שאולי נדמה (לפחות בתוך ת"א, מחוץ לעיר זאת כבר בעיה אחרת).

בג'יפון שלי (סוזוקי ויטארה) אני משתמש בעיקר בסופי שבוע או כשאני צריך להגיע ליעדים מחוץ לת"א.

אבל דעתי היא שאם התקציב שלך הוא 5000 ש"ח, עדיף שתשאיר את הכסף בבנק ותחכה לימים קצת יותר מרווחים כלכלית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצתרף להמלצה של קודמי. אוטו ב-5K יידרוש המון השקעה בתיקונים שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כן, אני נוסע לעבודה באוטובוס או באופניים ולפעמים אפילו הולך ברגל. זה בריא, זה נוח, זה זול והאמת היא שזה יותר מהיר ממה שאולי נדמה (לפחות בתוך ת"א, מחוץ לעיר זאת כבר בעיה אחרת).

בג'יפון שלי (סוזוקי ויטארה) אני משתמש בעיקר בסופי שבוע או כשאני צריך להגיע ליעדים מחוץ לת"א.

אבל דעתי היא שאם התקציב שלך הוא 5000 ש"ח, עדיף שתשאיר את הכסף בבנק ותחכה לימים קצת יותר מרווחים כלכלית.

חשבתי שאני היחידי שנוסע באוטובוס ועכשיו חושב על שילוב של אוטובוס ומכונית

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...