Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש סיטרואן פיקאסו 2004 (צריך מקום וכו'). התרשמתי שמבחינת עלות-תועלת מדובר באופציה לא רעה לעומת החלופות הקיימות, ולא הצלחתי למצוא יותר מדי ביקורות רעות.

כל אבחנה או המלצה לטוב ולרע תתקבל בברכה.

פורסם

nנסיון עם אחד כזה 2002 דיזל ידני שנקנה מאלדן בשנת 2003 עם 30,000 ק"מ והיום בגלגליו כבר 170+ זה רכב מצויין.

שיני הזמן לא נגסו בו מבחינת איכות תא הנוסעים והרכב מפגין אמינות טובה.

הבעיה היחידה מלבד נורות,מגבים ושאר שטיות היתה המצמד שהוחלף פעמיים אבל זה עניין של סגנון נהיגה.

פורסם

כששברתי את היד נסעתי כשבוע קבוע עם נהג מונית שהיה לו פיקאסו ידני (מונית, כן?) והוא היה מאוד מרוצה מהרכב, טען שאין לו תקלות מיוחדות מעבר לבלאי. היה לו כבר 270K ק"מ עם טיפולים שוטפים בלבד כולל כמובן החלפת מספר מצמדים.

אני הייתי בהחלט שוקל רכב כזה בחיוב (ראה חתימתי) אלא שנראה לי שבערך באותו מחיר ואף פחות אפשר לקנות C5 HDI אוטומטית, אם זה מתאים לך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...