Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם נדרש הספק מינימלי כלשהוא או גודל מינימלי לסאב שמותקן בתא מטען ברכב סדאן ע"מ שישמע בצורה טובה? (במקרה שלי שברולט אופטרה). כלומר האם למשל סאב 10' או 12' של 150W RMS (שמקבל נניח 150W) בקושי ישמע מתא המטען? האם חובה למשל להתקין סאב של מינימום 500W RMS ע"מ שישמע טוב? אני מבחינתי לא מחפש משהו שירעיד את השכונה אלא שישמע טוב בהשתלבות עם הרמקולים הקדמיים.

פורסם

איך אני ידע איזה רמקולים יש לך מקדימה?

מה התקציב שלך,איזה סאב אתה מחפש,(מדוייק,חזק)

איזה מגבר יש לך?

ולא הכל זה RMS יש עוד כמה דברים

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם
איך אני ידע איזה רמקולים יש לך מקדימה?

מה התקציב שלך,איזה סאב אתה מחפש,(מדוייק,חזק)

איזה מגבר יש לך?

ולא הכל זה RMS יש עוד כמה דברים

אין מגבר עדיין. השאלה היא בגדול תיאורטית, האם מספיק לחפש סאבים בסביבות ה 150 RMS (וכמובן לתת להם הגברה מתאימה, סביב ה 150W) או שאני צריך לחפש סאבים חזקים הרבה יותר(עם הגברה תואמת). אני מעדיף דיוק וכרגע יש לי קדמיים של ALPINE SPS-13C שנשמעים נהדר בחיבור ישיר ל HU.

פורסם

תלוי בסוג הרכב שלך למרות שאני הצלחתי להוציא תוצאות די יפות מסאב של 150 RMS בבגאז' של מאזדה לאנטיס הסאב נשמע חזק מאוד בקדמת הרכב כמו שצריך בעזרת כיוון נכון אתה תגיע לתוצאות שלא תאמין להם אפילו עם סאב חלש

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
תלוי בסוג הרכב שלך למרות שאני הצלחתי להוציא תוצאות די יפות מסאב של 150 RMS בבגאז' של מאזדה לאנטיס הסאב נשמע חזק מאוד בקדמת הרכב כמו שצריך בעזרת כיוון נכון אתה תגיע לתוצאות שלא תאמין להם אפילו עם סאב חלש

איזה גודל סאב זה היה?

וכללית, האם סאב 12' תמיד ישמע יותר טוב מסאב 10' או 8'? (בהנחה שההספקים דומים)

פורסם

150 וואט אמור להספיק - רק תזכור דבר אחד, סאב של 400 וואט נקי תמיד יוכל לתפקד בעדינות כמו סאב של 150 עם כיוון נכון, סאב של 150 במידה ותרגיש שחסר לך נוכחות שלו לעולם לא תוכל להשלים אותה בלי להחליף סאב+מגבר (במידה ושניהם 150)

לדעתי המינימום להתקנה של סאב בתא מטען זה מגבר שנותן 250\300 וואט, וסאב שמסוגל לקבל את זה,

ככה זה נותן את המינימום חופש פעולה בכיוון ואם אתה אוהב עוצמה תוכל לקבל אותה מבלי להכנס ישר לקליפינג

פורסם

ואלה יש לי אופל אסטרה ויש שם סאב של JBL חדש שעומד על 250 RMS ומגבר של לנזר שמוציא בערך ככה אני לא יודע על כמה הוא מכוון אצלי מה שאני כן יודע זה נוראה חלש היתי צריך ליקנות 500

פורסם

באס דורש כוח , ככה שאני לא מבין על מה אתם מדברים פה .

תדרים נמוכים ומתמשכים דורשים כוח , 150 RMS זה לא כוח .

זה לא באס אמיתי , זה יותר כמו באס שעושה קלאק חמוד , וכמובן רועד בצורה מטורפת בתדרים נמוכים עקב חוסר יכולת ( כוח ) .

כמובן כל זה בהתבסס על גודל הדרייבר וגודל התיבה , אבל לסאב 12 אינץ' על תיבה נורמאלית של 30 ליטר לדוגמא ... זה בקושי מספיק :?

מבחינתי זאת הנוסחא הקבועה , כל ניסיון להפיק באס אחר ( או צלילים שאפשר לקרוא להם באס ) מהשילוב של דרייבר 12 אינץ' לרכב ( שבדר"כ ממברנת גומי קשה ולא נייר לדוגמא כמו במערכות לבית ) ו 150 RMS הוא גימיק זול , איך שהולך המשפט באס לעניים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

150 RMS זה מספיק כוח לאנשים שלא אוהבים באסים חזקים אלא רק השלמת צליל כמו שסאב צריך לעשות

ההיתי מזמין אותך לשמוע אצלי ברכב אבל הרכב נמכר בכל אופן סאב של 150 RMS מספיק לאנשים שאוהבים לשמוע מוזיקה עם באס עדין ולא מפציץ

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם
150 RMS זה מספיק כוח לאנשים שלא אוהבים באסים חזקים אלא רק השלמת צליל כמו שסאב צריך לעשות

ההיתי מזמין אותך לשמוע אצלי ברכב אבל הרכב נמכר בכל אופן סאב של 150 RMS מספיק לאנשים שאוהבים לשמוע מוזיקה עם באס עדין ולא מפציץ

אורן, אפשר לדעת איזה גודל הוא היה, חברה ואולי דגם?

פורסם

12" של חברת נקמיצ'י בתיבה של 35 ליטר פתוחה

דגם ספציפי אין לי אבל אני יודע שהוא בין הבודדים שנשארו (לפי סוכן אוטופרט) ושהוא סאב ברמה טובה מאוד

• תוכן חדש...