Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IDMAX10+DLS A6 VS JL Audio 10w7+JL Audio 500-1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע מה התכוונת להסביר לי פה אבל ברור שאם אני מחבר סאב 400 RMS ל1000\1 הוא יכול לשרוף אותו ולכן אני מוגבל כי אני יצתרך סאב חזק יותר המגבר ידע לעבוד בכל התנגדות אבל יתן אותה עוצמה. לאומת זאת אם הA6 אני יותר חופשי הוא יכול לתת לי 500 ב4אום או 870 ב2אום ואם הסאב שלך הוא 400 ב2 אום ? אז מה ? אתה חושב שהמגבר נותן לו 870 ? לכן אני חושש לקחת את הJL כי שם אני מוגבל.

אבל יש חשיבות רבה לשחמל של האוטו ולכן זה גם מרכיב חשוב בחשיבה שלי לפני קנית המגבר

לא . הוא יקבל 400 ב2 אום . וכנ"ל אותו דבר בJL . אבל אם תביא שני סאבים ששניהם עובדים בשני אום , כך שיחד הם 1 אום הם יקבלו 1000 מהJL , אם תביא 2 של 4 שביחד הם 2 הם גם יקבלו 1000 . בלנזר אופטי למשל יש הבדל כמה תקבל ב2 אום וכמה תקבל ב1

בברכה יהודה

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה כל הכאב ראש שאתה מכניס את עצמך .

יש לך את ה IDMAX - סאב מעולה לכל הדעות. הוא הרבה יותר גמיש מבחינת הגברה ולכן גם דורש פחות ממערכת החשמל. פשוט וקל להגברה , איכותי , חזק .. צריך עוד משהו ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עדין אין לי IDMAX אני מתלבט אם לקחת אותו או את הW7 10 וכמובן איזה מגבר לשדך לסאבים..A6 ירד מהפרק ככה שנשאר 500\1 או 1000\1.

זה שהIDMAX נציל הבנתי אבל לא רק בגלל סיבה כזאת אני יקח אותו..אני פוזל יותר לכיוון הW7 ולשדך לו את אחד מהגברים.

מכיוון שהמגברים של JL נצילים יותר איך זה ישפיע על מערכת החשמל בשילוב 1000\1 + W7 10 או אם ה500\1?

המטרה שלי היא להגיע לSQL בשילוב אחד הסאבים האלה ומורל אילייט 6

IBIZA 20vt

פורסם

השאלה שלי היא - שמעת את שני הסאבים והחלטת שאתה מעדיף את ה W7 ? אם כן אז שווה לך לשבור את הראש איך למקסם אותו אצלך ברכב. אם לא שמעת את שני הסאבים ולא הגעת למסקנה שה W7 טוב יותר אז אני ממליץ לך ללכת על ה IDMAX . לדעתי הוא לא פחות טוב ואף יותר טוב בעניין הדיוק והרבה הרבה יותר קל לקבל ממנו תוצאות טובות . במערת הקודמת שלי (זו שבתמונה בסמלון) היה שילוב של IDMAX ומידבאס של אלייט והתוצאה הייתה מצויינת גם בהיבט של SQ וגם SQL.

בפעמים ששמעתי את ה W7 הפריע לי סוג של ווואווו כזה שמלווה אותו גם שלא צריך , מצד שני הוא מפיק באס מאוד עמוק ודומיננתי. את ה IDMAX אני מכיר כל כך טוב ובהמון קונפיגורציות של רכבים ומגברים והוא פשוט לא מאכזב. שוב ה W7 סאב משובח לכל הדעות , אבל להגיע איתו לתוצאות הרצויות זה לא דבר פשוט ולטעמי לא מצדיק את ההשקעה אל מול האופציה של ה .ID.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

את הIDMAX לא שמעתי וכנראה שהצטרך לשמוע אותו כדי להחליט..תוכל לכוון אותי למישהו מהמרכז שיש לו IDMAX ?

דבר נוסף במידה ואני מחליט ללכת על הIDMAX איזה גודל מומלץ 10\12? וכמובן השאלה הכי חשובה איזה מגבר לשדך לו? אני מעוניין במגבר איכותי כמו JL ולא כמו לאנזר וחבריו

IBIZA 20vt

פורסם

למרות שאני מכיר כמה וכמה אנשים עם ה IDMAX אני לא חושב שמתפקידי לנדב אנשים - מי שיש לו סאב זמין ורוצה להשמיע לך שיציע זאת .. אם היה לי עדיין את שלי הייתי משמיע לך בכיף ..

לגבי מגברים - יש לא מעט מגברים טובים שיכולים לתת לך הספרים של 600-800 וואט בכיף. זה לא בעיה כזו גדולה. היתרון שפה אתה יכול לבחור איזה התנגדות אתה רוצה 1 2 או 4 אוהם . ה ID יכול לעבוד בכל אחת מהתצורות. השאלה מה התקציב שלך למגבר .

אני מעדיף את ה 12 על 10, אבל זה לא כזה קריטי.

דרך אגב , הלאנזר מהסידרה של האופטי הוא מגבר טוב מאוד.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה לגבי IDMAX12 בשילוב 1000\1 מצריך משהו מיוחד ממערכת החשמל? עשיתי חיפוש משילוב של 500\1 אמור להיות חלש מדיי

IBIZA 20vt

פורסם

אני לא יודע איזה מערכת חשמל יש לך איזה אלטרנטור וכו.

בכל מקרה , לא צריך 1000 וגם לא 500 . משהו באמצע.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר. אני מכיר את הוואוו. הזה. היה לי אותו. ברגע שהחלפתי למגבר איכותי יותר. הוא נעלם. ולא חזר יותר

הIDMAX. מעולה. אבל לדעתי הוא מעוד נעים. ומהיר. אבל חסר חום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סתם להתעניינות שילוב של

IDQ/IDMAX עם מגבר JL 500.1

אני יצטרך שידרוג מערכת חשמל בסוזוקי סוויפט חדשה?

או לפחות להוסיף קבל ?

פורסם

טוב לשמוע

אז אני מבין שהמתקין הראשון שהלכתי אליו קשקש כאשר אמר שעם מערכת מעל 300 רמס

אז תהיה בעיה עם האלטרנטור \:

פורסם

אני עם הפולו (96) הרצתי את ה IDMAX עם 600 וואט (בקלאס AB) ועוד איזה מגבר 4 ערוצים של 90X4 ולא הייתה שום בעית חשמל .

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...