Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IDMAX10+DLS A6 VS JL Audio 10w7+JL Audio 500-1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה החלטת ללכת דווקא על ה A6 ?

למה קלאס AB ולא D אם יש לך חששות מבחינת החשמל ברכב ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כי לי נראה שבמחיר שלו (420 דולר) הוא הכי טוב חוץ מזה שזה מגבר טוב לי בעיה ללכת על ה500\1 שעולה 300 דולר בגלל זה בקשתי שתעזרו לי לגבש החלטה חוץ מזה רשמתי שאני פתוח להצעות נוספות.

זה יהיה כל כך משמעותי וזה קלאס AB? ואני יודע שזה יצרוך קצת יותר חשמל אבל זה שווה מגבר יותר איכותי לא ?!

IBIZA 20vt

פורסם
תיקון קטן. יותר איכותי. אבל הרבה!! יותר חשמל

אני עם הייתי דואג לחשמל.

הייתי הולך על שילוב של XETEC P2 + IDMAX

או XETEC P2 + 12/10W7

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אחרי כמה בירורים וטלפונים לחנויות בארה"ב אין להם את הXETEC P2 כך שהוא יורד מהפרק..אני מעדיף להזמין מראש מכיוון שלא יהיה לי זמן לחפש.

יש עוד מתמודדים שיכולים להתאים לי ברמה שלהם? כנראה הA6 יורד מהפרק בגלל צריכת חשמל גבוהה (האם זה כל כח משמעותי?)

את ה500\1 אני קצת חושש לקחת כי אני יהיה מוגבל במידה מסוימת אם אני ירגיש מחסור בכח אז אני יהיה תקוע אם 500 RMS!(כמה זה נשמע מצחיק כי זה הרבה כח אבל ליתר ביטחון)

IBIZA 20vt

פורסם

עם יש כסף אני תמיד אומר 1000\1 אין לאן לתפס יותר מזה.8)

(ברור שיש, אבל עם אתה אחד כזה, אתה צריך כל בוקר לקחת כדור הרגעה):wink:

פורסם

סבבה יש כסף מה הלאה? יש עוד מגבר חזק מה אם מערכת החשמל תמיד אני יכול לקחת ולהגיד מה שיהיה יהיה אבל לא!מה יצא לי מזה שיש לי כאלה רכיבים אבל הם לא מסוגלים לתת מעצמם את הכל חבל על העצבים שלי וחבל על הכסף אני לא רוצה להתעסק אם האלטרנטור רשמתי מקסימום מצבר אם טעינה\פריקה עמוקה.

אפשר להגיד שהA6 ו1000\1 אותו דבר מבחינתי כי האחד חלש יותר אבל צורך יותר והשני צורך הרבה

IBIZA 20vt

פורסם

שמע אני לא יודע אם זה מתאים אבל אני מכיר מגבר מעולה שיעשה לך את העבודה אבל המחיר שלו באיזור ה550 דולר , לדעתי הוא הרבה יותר טוב מהסלאש

המגבר הוא ALPINE PDX 1000.1

פורסם
שמע אני לא יודע אם זה מתאים אבל אני מכיר מגבר מעולה שיעשה לך את העבודה אבל המחיר שלו באיזור ה550 דולר , לדעתי הוא הרבה יותר טוב מהסלאש

המגבר הוא ALPINE PDX 1000.1

לא נראה לי שהשווית בינהם ואתה יכול לומר מידע אישי . ולא גם אני לא אומר מידע אישי כי לא בדקתי , אבל אני לא אאמין לאף אחד שיגיד לי שה1000/1 שווה למגבר קלאס D . אין מצב כזה

אם יש אפשרות להשוות את המגברים של JL זה לעומת מגברי קלאס A/B , אבל את זה הוא פסל עקב בעיות חשמל

בברכה יהודה

פורסם

תביא JL ואני אלפיין ונעשה השוואה ברשותך (אני כבר שמעתי את השתיים בסט אפ דומה)

ואיזה יומרנות זאת לומר שאת הJL אפשר להשוות רק לקלאס AB

במשפט הזה הפכת את JL לחברת המגברים הטובה בעולם

פורסם

אתה מחפש מקסימום איכות?

או שילוב של רכיבים טובים. שיוציאו את המקסימום אחד מהשני.

עם מערכת חשמל מקורית.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני מחפש להגיע לטוב ביותר אם מערכת חשמל מקורית.בו נקחת בחשבון מצבר אופטימה.

מה האפשרויות שלי? אני מעוניין בID10 או 10W7

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...