Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IDMAX10+DLS A6 VS JL Audio 10w7+JL Audio 500-1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם

בקרוב אני טס לארה"ב והחלטתי לנצל את הנסיע ולשדרג את המערכת.

ההתלבטות היא בין 2 שילובים:

1- JL Audio 10w7+JL Audio 500-1

2- IDMAX10+DLS A6

הייתי מעוניין בחוות דעת איזה בין השולבים יותר טוב ואם למישהו יצא לשמוע את השילוב הזה..

עוד דבר חשוב זה שאני לא מעוניין לשדרג את מערכת החשמל של האוטו מלבד מצבר אופטימה ולכן הסאבים בגדלים של 10 ולא 12.

השמח גם לשמוע המלצות אחרות אם יש כאלה.

תודה והמשך יום נעים

IBIZA 20vt

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמע אתה אמרת "ברור" אני מבין מהמילה הזו שאתה שולל את הW7 שעד כמה שאני יודע\שמעתי הוא הכי איכותי\חזק.

אבל את האמת לא יצא לי לשמוע את הDMAX.

אבל אני באמת רוצה לדעת את ההבדל.

בגלל זה אני רוצה פירוט במה הוא טוב יותר מהW7?

פורסם

אפשר לדעת למה כולם אומרים IDMAX עדיף על W7..שניהם ברמה הכי גבוהה שיש אז מה ההבדל

בעניין הגודל של הסאבים אם אני יקח W7 12 אני יצתרך לשדך לו JL Audio 1000-1 מה שאומר יותר חשמל פחות ניצול של הסאב ואני לא מעוניין להתעסק אם שידרוג אלטרנטור לכן השיקול לקחת את ה10 יותר משתלם לי.

IBIZA 20vt

פורסם

לא התכוונתי שאני הולך לשדך לIDMAX את ה500-1 אלה את הA6 כך שהוא יוכל לקבל 500 ומעלה

אם יבחר הW7 לו אני ישדך 500-1 בגלל זה הגודל של הסאב יהיה 10

IBIZA 20vt

פורסם

שני הסאבים מעולים , אי אפשר לקבוע מי מהם יותר טוב.

מבחינת אופי הבאס-מנסיוני ה W7 נותן באס עמוק ונפוח יותר וה IDMAX נותן באס הדוק ופאנצי יותר.

מבחינת האופציות שאתה מעלה הייתי בוחר באופציה של ה ID בגלל שאותו אתה תנצל כראוי ואת ה W7 לא .. לכן הייתי הולך עליו. כמובן שאם היית משלב ל W7 מגבר חזק יותר עם כיסוי מבחינת החשמל אז התמונה היא אחרת.

לגבי ההספקים ל ID - אם מדובר ברכב סופר מיני קטן אז 500 וואט ממגבר ברמה הזו בהחלט מספיקים.

אם מדובר ברכב "סדאן" אני ממליץ לך על הספק גבוה יותר בסדר גודל של 600-800 .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אין אפשרות לכיסוי מבחינת החשמל וחבל למרות שהבנתי שW7 עם שילוב של 500\1 צריך להיות מתאים כך שלא בא בחשבון לשדך לו 1000\1 או משהו בסגנון.

אם אני הולך על הID באיזה גודל לקחת אותו 10\12 וכמובן באיזה התנגדות? כמובן שהוא ישודך לA6. אם יש הצעות אחרות בעניין המגבר שיהיה באותה רמה כמו הA6 השמח לשמוע אני לא פוסל שום דבר למרות שאני נעול על 2 האופציות המדוברות.

תודה

IBIZA 20vt

פורסם

ID MAX 10, עם כ 600 וואט יעשה לך עבודה נפלאה לדעתי.

אתה מתאים את דגם הסלילים למגבר שאותו תחפוץ לשדך לו:

מגבר שמספק X וואט ב 2 אוהם - דגם של 2 סלילים של 4 אוהם. (חיבור מקביל של הסלילים)

מגבר שמספק X וואט ב 1 אוהם - דגם של 2 סלילים של 2 אוהם. (חיבור מקביל של הסלילים)

מגבר שמספק X וואט ב 4 אוהם - דגם של 2 סלילים של 2 אוהם. (חיבור טורי של הסלילים)

פורסם

מבחינת חשמל. אני חושב שה500/1 יהיה יותר ניצל.

לפי זכרוני ה A6 דורש כ 140A.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היתי שמח לדעת אם לאחד מחברי הפורום יש את אחד השילובים או אחד הסאבים בשילוב עם מגבר דומה ויוכל הזמין אותי לשמוע אותו בשביל שאני יוכל להחליט ולדעת שעשיתי את הבחרה הנכונה...תודה

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...