Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

IDMAX10+DLS A6 VS JL Audio 10w7+JL Audio 500-1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קל יותר לנצל את הפוטנציאל של ה ID מאשר את הפוטנציאל מה W7 , זה אין ספק ולכן אני הייתי בוחר בו במקרה שלך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע.

אני משוחד. אני אוהב את הסאונד של ה W7 הרבה יותר. ולדעתי הוא יותר טוב

אבל בגלל המגבלה של המערכת החשמל.

אני הייתי הולך על הIDMAX.

תברר על המאק אודיו אליינט (לשעבר פייז אבולשן, אליאנט )

. http://www.mac-audio.de/produkte/produkte.asp?grp=6&ser=184&lang=EN

סאב מעולה.. אני מאוד אוהב את הסאונד שלו. והוא יחסית נציל. 87- 10" ו 88DB ל 12"

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תשמע.

אני משוחד. אני אוהב את הסאונד של ה W7 הרבה יותר. ולדעתי הוא יותר טוב

אבל בגלל המגבלה של המערכת החשמל.

אני הייתי הולך על הIDMAX.

תברר על המאק אודיו אליינט (לשעבר פייז אבולשן, אליאנט )

. http://www.mac-audio.de/produkte/produkte.asp?grp=6&ser=184&lang=EN

סאב מעולה.. אני מאוד אוהב את הסאונד שלו. והוא יחסית נציל. 87- 10" ו 88DB ל 12"

אם אני מחליט ללכת על JL Audio 10w7+JL Audio 500-1 תהיה לי בעיה כלשהי? מבחינת ניצול הסאב ומערכת חשמל

IBIZA 20vt

פורסם
תביא JL ואני אלפיין ונעשה השוואה ברשותך (אני כבר שמעתי את השתיים בסט אפ דומה)

ואיזה יומרנות זאת לומר שאת הJL אפשר להשוות רק לקלאס AB לא אני בלבד , אלא במבחנים של כמה חברים בפורומים שאני מעריך את עדותם והדברים שהם החליפו ואת המערכות שהם בדקו אתה יכול רק לחלום . וכולם אמרו את אותו דבר , שאחרי קלאס A/B טוב הדבר הבא זה JL

במשפט הזה הפכת את JL לחברת המגברים הטובה בעולם

לא . יש כמה אחרות אבל הם יעלו יותר כסף וכולם קלאס A/B . זה דבר ראשון . דבר שני אני ממליץ לך אפילו לבדוק את נתון הDF ובאיזה תדר הוא נבדק בשני המגברים .

חוצמיזה אין דבר כזה שמגבר דיגטאלי (ואני מסכים שהאלפיין מתקרב הכי הרבה לזה ) יעבוד יותר טוב מ A/B . הוא יעבוד יותר נציל , ולכן לא צריך מערכת חשמל חזקה , אבל לדחוף סאב אין שום דרך בעולם לשום מגבר דיגיטאלי לעבוד יותר טוב מA/B טוב

בברכה יהודה

פורסם

ההמלצה על ההילקס. היא למגבר שמגיע עם 2 פיוזים של 80A.

שוב פעם מגבר שבעל יכולת לשאוב המון חשמל!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אני רק לא מבין דבר אחד, האלפיין עולה בחו"ל 550 ההליקס עולה 800 והJL 1000/1 עולה בסה"כ 670 , על 120 דולר שווה לקנות אלפיין ?!!!!!!!

על ההליקס בכלל לא כדאי לחשוב במחירים האלו

בברכה יהודה

פורסם

אתה רוצה מגבר בהמה.

מגבר שיפרק את שני הסאבים.

ומגבר לא יקר!

http://ampguts.realmofexcursion.com/Lanzar_OPTI_2000D/

פורסם

טוב אחרי מחשבות ו"גישושים" בשטח יש פיתוי לקחת את ה1000\1 לכן צצו לי כמה שאלות ורצציתי לשתף:

איך מערכת החשמל תסתדר עם 1000\1 וA3? למרות שאני בטוח שאני יודע את התשובה אני ישאל גם איך הצמד A6+A3 יכביד יותר?

חסרון שחבתי עליו הוא שבמידה ואני ירצה להחליף או לקחת סאב חלש יותר אני "תקוע" כי המונו שלי יכול לתת 1000 RMS בלבד לכן אני מתלבט כל כך להיות "תקוע" אם מגבר בעל הספק קבוע אבל נציל, כנ"ל לגבי ה500\1. או מגבר שיאפשר לי להיות גמיש יותר אבל זולל יותר

(A6)

לילה טוב

IBIZA 20vt

פורסם
הJL הוא דגיטאלי לכן לא הבנתי את פשר התגובה
לא חושב שהוא דיגיטאלי , אבל עדיין זה לא משנה כלום . העובדה הפשוטה היא שהוא נותן DF כזה בתחום כזה זה דבר שלא מוצאים חוץ ממגברי קלאס A/B חזקים וטובים

בברכה יהודה

פורסם
טוב אחרי מחשבות ו"גישושים" בשטח יש פיתוי לקחת את ה1000\1 לכן צצו לי כמה שאלות ורצציתי לשתף:

איך מערכת החשמל תסתדר עם 1000\1 וA3? למרות שאני בטוח שאני יודע את התשובה אני ישאל גם איך הצמד A6+A3 יכביד יותר?

חסרון שחבתי עליו הוא שבמידה ואני ירצה להחליף או לקחת סאב חלש יותר אני "תקוע" כי המונו שלי יכול לתת 1000 RMS בלבדלמה ? לכן אני מתלבט כל כך להיות "תקוע" אם מגבר בעל הספק קבוע אבל נציל, כנ"ל לגבי ה500\1. או מגבר שיאפשר לי להיות גמיש יותר אבל זולל יותר

(A6) למה ?

לילה טוב

למה אתה חושב שאם הסאב שלך ידרוש פחות המונו יתן לו יותר בJL ולא ב A6 ? כול מה שהJL עושה זה להיות מגבר מיוצב , וזה אומר שלא משנה מה ההתנגדות שהסאב מציב בפניו הוא נותן עוצמה זהה. אבל הסאב עצמו הוא זה שקובע כמה הוא צריך וזה ע"פ הדרישה מהממברנה (לא מדוייק לגמרי , אני מנסה לפשט את זה וזה לא ממש מצליח לי ). ולכן הצריכה בפועל תהיה ע"פ המוסיקה שלך /הנצילות של הסאב שלך/העוצמה שתרצה וכמובן גם הקבין גיין הספציפי למכוניתך

בברכה יהודה

פורסם

לא יודע מה התכוונת להסביר לי פה אבל ברור שאם אני מחבר סאב 400 RMS ל1000\1 הוא יכול לשרוף אותו ולכן אני מוגבל כי אני יצתרך סאב חזק יותר המגבר ידע לעבוד בכל התנגדות אבל יתן אותה עוצמה. לאומת זאת אם הA6 אני יותר חופשי הוא יכול לתת לי 500 ב4אום או 870 ב2אום לכן אני חושש לקחת את הJL כי שם אני מוגבל.

אבל יש חשיבות רבה לשחמל של האוטו ולכן זה גם מרכיב חשוב בחשיבה שלי לפני קנית המגבר

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...