Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב דוקאטי 900SS, אנא פקחו עין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אמש נגנב דוקאטי 900SS צהוב של חבר מרח' קיבוץ גלויות בהרצליה.

מצורפת תמונה עדכנית יחסית, התווספו מדבקות DUCATI על הפיירינג.

מס' רישוי: 4168000

מס' שלדה: 001332

מס' מנוע: 3537

אם מישהו רואה או שומע משהו רלוונטי, אנא פנו בטלפון (לא בה"פ ע"מ שלא לבזבז זמן יקר בין משלוח ההודעה ועד הצפייה בה בפועל). נליק: 6084101 052

האופנוע נצפה, ככל הנראה, באיזור ירושלים. מודה מראש למי שיפקח עין בייחוד באיזור הבירה.

ישנם כלים בודדים מסוג זה בארץ וסבירות גבוהה כי זהו היחיד בצהוב.

כל מידע יתקבל בברכה וייבדק.

תודה.

IMG_1550.jpg

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

נראה מדהים. הוא נמכר בארץ באופן סדיר או שזה ייבוא אישי?

נפקח עין למקרה ויצוץ באיזור.

ד"א, יש ביטוח מקיף לאופנועים שכאלה ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

צר לי לשמוע, פשוט עצוב!

רוב הסיכויים שהאופנוע כבר עבר צביעה או הוברח לשיטחי הרשות למישהו עם כסף...

בכל מקרה ניפתח עין ומי ייתן וימצא האופנוע והגנבים יהפכו למסורסים!!!

פורסם

מה המחיר של אחד כזה בשקלים? או אחד דומה. סתם תוהה. גם מצטער, אבל אני חייב, תדע לך שיש סיכוי היינו רואים אותו ברחוב והיינו רודפים אחריו היינו תופסים אותו, אבל כשאמרת שש עליו מדבקות, חשכו עיני. אין סיכוי להשיג אותו במרדף. בבקשה, יש סיכוי קלוש- האם יש מדבקת נו-פיר?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

הערך של כלי כזה הוא יותר מסך השקלים ששולמו עבורו.

נקנה בכ-40K ש"ח לפני מס' חודשים, מודל 94 כמדומני.

ההערה שלך על המדבקות נמוכה... נמוכה מאוד.

אם היית קורא את ההודעה כמו שצריך היית רואה שמדובר במדבקות יצרן מקוריות של DUCATI.

רפי.

פורסם

ביטוח יש? תראה, אני לא הייתי אופטימי, לא שאני יודע מה עושים עם כאלה כלים, בטח נגנב ונמכר, אם להיות יותר אופטימי אז הוא נגנב למטרת שוד ופורק. אבל אני מקווה שזה רק המוח המעוות שלי ובעצם זה איזה ילד עם פוזה שלקח לסיבוב והאופנוע נח באיזה חניון מחכה שיאספו אותו.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

תחפשו באיזור בית צפאפה בירושלים.

שמעתי שיש שם כנופיית גנבי אופנועים שהמשטרה לא עושה איתה כלום.

פורסם
ביטוח יש? תראה, אני לא הייתי אופטימי, לא שאני יודע מה עושים עם כאלה כלים, בטח נגנב ונמכר, אם להיות יותר אופטימי אז הוא נגנב למטרת שוד ופורק. אבל אני מקווה שזה רק המוח המעוות שלי ובעצם זה איזה ילד עם פוזה שלקח לסיבוב והאופנוע נח באיזה חניון מחכה שיאספו אותו.

אין ביטוח.

ביטוח מקיף של כלים כאלו יקר מאוד ביחס לעלות הכלי, יכול בקלות להגיע ל-25% ויותר מערך הכלי.

זהו כלי מאוד לא נפוץ (שלא לאמר נדיר). גניבה לצורך מכירה ו/או פירוק ומכירת החלקים מאוד לא סבירה מאחר ואין כל-כך למי למכור חלקים.

שתי אופציות עיקריות עומדות כרגע על הפרק:

1. גניבה לצורך בקשת כופר (עד עכשיו לא נוצר שום קשר לבקשת כופר).
  2. ילדים משועממים שגנבו לעשות סיבוב וזרקו אותו איפשהו.

כך או כך, אנחנו ממשיכים בחיפושים ומקווים כי כלי ייחודי כזה ימשוך תשומת לב של מי מקוראי הפורום (או הפורומים השכנים בתפוז ופול גז) אשר ידווח על תצפית.

מחזיקים אצבעות.

פורסם
תחפשו באיזור בית צפאפה בירושלים.

שמעתי שיש שם כנופיית גנבי אופנועים שהמשטרה לא עושה איתה כלום.

אנחנו לא ירושלמים ולא כל-כך מכירים את האיזור.

אתה יכול להיות קצת יותר ספציפי? האם יש לך מידע לגבי רחוב או איזור מסויים ששווה "לטייל" בו?

תודה.

פורסם

לאחי גנבו בירושלים אופנוע וקטנוע בהפרש של כמה חודשים.

הוא דיבר עם שוטר שאמר לו שיש כנופיה מהאיזור הזה שגונבת אופנועים ומעבירה אותם לרשות.

המיקום הוא באיזור שכונת פת - קטמון.(מגרש הכדורגל טדי)

יש שם כפר די גדול ממש בתוך העיר ולדעתי כדאי לעשות שם סיבוב

כמו כן - יש מוסכי אופנועים בתלפיות שהגדול בהם הוא יוני אופנועים = כדאי להתקשר אליו גם, אולי שמע על משהו.

פורסם

סליחה שאני הולך להאשים לפני שאני יודע מי הגנב .

אבל הערבים ידועים בגנבות האלו , של אופנועים , הם מגיעים עם משאית מעמיסים את האופנוע וישר נוסעים וכל זה באמצע הלילה .

לדוד שלי עשו את אותו הדבר כמו עם ה R1 , האופנוע נגנב, שניה אחרי שהם מתחילים לנסוע בסביבות 3 בלילה דוד שלי מתסכל בחלון (בעת שהיה עם חברה שלו) ורואה אותם מתחילים לנסוע .

ישר יוצא , לוקח את האופנוע השני (של הדוד השני ,אח שלו) DL1000 , אך לא מצליח להגיע אליהם , עד שהוא מצא את המפתח שחרר את האופנוע והתחיל לנסוע לקח זמן .

קיצר אבא שלי קצין משטרה , הרימו מחסומים ולא מצאו את האופנוע (באותו רגע היה מהמולה בבית :x ) אחרי שבוע בערך הם שולחים פקס למשטרה , ובוא הם מבקשים כ 10$K על האופנוע , תמורה להחזרתו ואם לא האופנוע חוזר בחלקים עד הבורג וללא חלק חשוב כולשהו (לא יודע בדיוק)

כמובן שכסף כזה לא בא בקלות , אבא שלי איך שהוא דרך המשטרה מצא את הגנבים , החזיר את האופנוע שלם =) ושם את שני הערבים הגנבים בכלא כמו שצריך . (הם היו ידועים כגנבי מכוניות ) .

באזור ירושלים הערבים ידועים בגנבות האלו , וזה לא נושא חדש .

הסיפור הזה נגמר בשלום , בעזרת ה' ובעזרת כולנו גם זה יכול להיגמר בשלום, אכן נפקח עין למצוא אופנוע יפה שכזה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...