Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנק. איזה הכי טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יכול להמליץ לך בחום על בנק אוצר החייל. אני לקוח של הבנק הנ"ל כבר 4 שנים ומאוד מרוצה.

אמנם אין להם הרבה סניפים ברחבי הארץ וזה די מעצבן, אבל הסניפים שכן קיימים קטנים, פשוטים ומאוד אישיים. להכנס לסניף של אוצר החייל זה לא כמו להיכנס לסניף של בנק גדול שבו לי לפחות אין שמץ של מושג לאיזה דלפק לגשת ואני מוצא את עצמי עובר מפקיד לפקיד כי "מי שמטפלת בכרטיסי אשראי זאת פנינה שיושבת שם".

לגבי עמלות - אני לא משלם כאלו ולא שילמתי מעולם. יש להם מסלול שנקרא "תמיד בפלוס" ובוא אתה פשוט לא משלם את רוב העמלות כל עוד אתה ביתרת זכות. כמובן שהזמנת פנקס שיקים, העברה בנקאית של כסף או כל פעולה אחרת עדיין עולה כסף, אבל הפעולות הבסיסיות (הפקדה, משיכה, בירור יתרה וכו') לא עולות כסף.

מסלולי חיסכון והלוואות - כמו בכל בנק אחר. לא התעסקתי יותר מדי עם התחום הזה בבנק, אבל יש שירותי יעוץ פיננסי וכל מה שצריך.

בקיצור, מומלץ בחום.

1++++

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה לגבי בנקים שמציעים תנאים טובים למגזרים שונים? עובדי מדינה/צבא קבע וכו'...? זה אטרקטיבי באמת או שהכל בלופים?

[או שבעצם תמיד שווה להיות חלק מאיזה עדר גדול של אנשים, וככה לקבל תנאים טובים...:roll:]

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...