Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 20K+-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עוד רעיון בשביל לירן, לקנות מיצובישי סופר לנסר ידני או קולט. אני יודע, 113כ"ס זה לא ספורט, אבל עם העדיפה היא לא מ-0 ל-100, מדובר על רכב אמין עם מנוע טוב. כמו כן, "כאילו" ספורט נחמד זה הונדה סיויק מתחילת 90' עם גיר ידני ו-120כ"ס.

היתה לאבא שלי בעבר מיציבישי סופר לנסר 96'. לא אהבתי את ההתנהגות שלה בכביש. כמו שאמרתי, אני רוצה רכב שיאיץ טוב יותר מרכב ממוצע, וידע לקחת סיבובים.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

205GTI כבר המליצו לך אליו? מנוע 1.9 עם 125כ"ס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי עוד רעיון בשביל לירן, לקנות מיצובישי סופר לנסר ידני או קולט. אני יודע, 113כ"ס זה לא ספורט, אבל עם העדיפה היא לא מ-0 ל-100, מדובר על רכב אמין עם מנוע טוב. כמו כן, "כאילו" ספורט נחמד זה הונדה סיויק מתחילת 90' עם גיר ידני ו-120כ"ס.

מה הקשר לנסר או קולט, הבחור ציין שהוא מעדיף רכב שמתנהג, ואתה מביא לו רכב שההפך הגמור מזה.

תמקד את החיפושים אחר קליאו RSI או 106 ראלי.

פורסם

volcane, או 205 GTI או RSI. אלה היו האופציות שאני אישית היתי מתלבט ביניהן...

בקיצור, קנה באגט ישן, אח"כ תשפר אותו עם איזה ממרח ואולי אפילו תעבור לפוקאצ'ה בעתיד... :lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אני לא מחפש 0-100, אם הייתי רוצה רכב לרייסים, הייתי זורק V8 בואליאנט. אני מחפש רכב שיהיה זריז קצת יותר מרכב סטנדרטי

מה הקשר לנסר או קולט, הבחור ציין שהוא מעדיף רכב שמתנהג, ואתה מביא לו רכב שההפך הגמור מזה.

קצת זריז יותר מסטנדרטי זה סיויק 120 כ"ס וגיר ידני. מה זה "קצת"? למבורגיני דיאבלו - כמה זה קצת או הרבה? הכל יחסי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
קצת זריז יותר מסטנדרטי זה סיויק 120 כ"ס וגיר ידני. מה זה "קצת"? למבורגיני דיאבלו - כמה זה קצת או הרבה? הכל יחסי.

מצחיק שאתה מצטט את מה שנוח לך ולא את המשך המשפט. "אני מחפש רכב שיהיה זריז קצת יותר מרכב סטנדרטי, ושידע לקחת סיבובים"!

לכן כנראה שצרפתיה מתנהגת היא האופציה היחידה בתקציב הנ"ל.

פורסם
מצחיק שאתה מצטט את מה שנוח לך ולא את המשך המשפט. "אני מחפש רכב שיהיה זריז קצת יותר מרכב סטנדרטי, ושידע לקחת סיבובים"!

לכן כנראה שצרפתיה מתנהגת היא האופציה היחידה בתקציב הנ"ל.

אני מצטט את מה שניראה לי רלוונטי.

הצעתי למשאל ללירן לשקול 205GTI. גם אני בזמנו התעניינתי במכונית הזאת, העניין שבד"כ קונים אותן בגלל מחיר הנמוך ילדים ועושים להן לינץ'. פשוט כואב הלב להסתכל מה נישאר ממכוניות האלה... אלפות גם עוברות התעללות וכו', אבל אלפא ממוצעת בגיל הזה לא מקנה את מה שעושים למכוניות ספורט האלה. יהיה מדובר על רכב שצריך להשקיע בו כ-15K ביישור קו.

לכן הצעתי את סיויק שהיא יחסית אמינה, יש לה כוח עם גיר ידני וגם האחיזה סבירה בהחלט לסדאן.

פורסם
אני מצטט את מה שניראה לי רלוונטי.

הצעתי למשאל ללירן לשקול 205GTI. גם אני בזמנו התעניינתי במכונית הזאת, העניין שבד"כ קונים אותן בגלל מחיר הנמוך ילדים ועושים להן לינץ'.

בקשר ל205GTI, הבנתי שזהו רכב מאוד לא סלחני, (לפני כמה שנים שקלתי לחפש אחת) ולא כדאי להתחיל איתו בתור רכב ספורטיבי ראשון. כמו כן לא ראיתי הרבה למכירה.

פורסם

הכל תלוי בנהג.

נהג טוב עם שיקול דעת נכון יידע להסתדר גם עם 205GTI כרכב ספורטיבי ראשון.

סה"כ הוט האץ' עם זנב שמח והתנהגות טובה, לא צריך להגזים. זו לא S2000.

מה שכן - יש לשקול בכובד ראש לגבי האחזקה והבלאי, זה לא רכב של PLUG & PLAY.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
סה"כ הוט האץ' עם זנב שמח והתנהגות טובה, לא צריך להגזים. זו לא S2000.

לא מסכים .

הזנב שמח מאוד . מאוד .

הזנב כל כך שמח שלידו הזנב של 106 או ה 306 מחליק הרבה יותר לינארי .

מה שכן , מסכים איתך . אין מכונית מסוכנת - יש נהג מסוכן .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

רכב מצויין, שאסי מעולה. אבל תכין בצד עוד 15K ש"ח לתיקונים ויישור קו. 15K זו הערכה אופטימיסטית.

כמה שאני זוכר רצית אוטו שיודע לקחת סיבובים... אני יכול להגיד לך מניסיון עם השאסי הזה על אלפא 164, שסיבובים היא לוקחת כמו משפחתומטית סטנדרטית. על ישר היא כמו על מסילת ברזל. אחיזה טובה, אבל לא יותר מזה.

ודבר נוסף, תמא טורבו זה רכב סלון ולא ספורט. לא כל דבר שיש לו מנוע בנזין עם טורבו הוא ספורטיבי (לצורך העניין גם מרצדס S600 החדש עם מנוע V12 בי טורבו מפלצתי ו-550 סוסים לא רכב ספורט, או מייבך למשאל).

עם תקציב כזה, אתה צריך מנוע אטמוספרי ורכב בסגנון 205GTI, AX GT, CLIO RSI וכד'.

אם אתה רוצה אלפא עם מנוע בוקסר ורכב מיוחד, קח אלפא סוד, אפשר למצוא אחת שמורה ומטופלת. ראיתי שני אלפאסוד עם מנוע 1.7. מדובר על רכב עם היגוי מבין הטובים ביותר מאלו שאלפא יצרה אי פעם. עם מנוע הזה, היא תאיץ יותר טוב ממשפחתומטית ממוצעת.

פורסם

החלטתי להתמקד ב106 ראלי, ובקליאו RSI.

עכשיו אני צריך קצת יותר פרטים:

מה בנוגע לחלקים ? האם קל\קשה למצא ? ומהם המחירים ?

כמה עולה לבטח כל אחד מהרכבים הנ"ל ?

אילו תקלות נפוצות קיימות בכל אחת מהמכוניות ?

כאשר אני רואה רכב, האם יש משהו שאני צריך לבדוק במיוחד ?

אני מצטער על מבול השאלות, אני פשוט לא רוצה ליפול בפח.

פורסם

אני ימקד את אחד מן הדברים שעלו, תקנה רכב השמור ביותר שתמצא.

אתה מחפש רכב ספורטיבי במעט כסף, לכן הישור קו יכול להעלות כמעט כמו הרכב.

לכן אני ממליץ לך לחפש וולקן מכמה סיבות:

1. מכיוון הוולקן לא רכב יפה במיוחד, ילדים שרק קיבלו רישיון לא מחפשים אותו, כלומר יש יותר וולקנים מטופלים ובמצב טוב מאשר 306 (ויש 306 פי כמה יותר).

2. וולקן ו-306 XSI חולקים אותם רכיבים/מנוע.

3. וולקן עולה פחות משמעותית מ-306.

4. יש לוולקן אחלה כסאות!

כמו שאתה שם לב לפי הסמלון גם אני בעל וולקן, וכמוך גם אני הייתי בדילמה, העדפתי לקנות וולקן ולשפר אותה( מתלים,קוילאו',צמיגים איכותיים..) מאשר לקנות 306 באותו סכום.

זה נכון

פורסם

אם החלטת על ראלי ויש באפשרותך למתוח את התקציב, מפורסמת עכשיו ראלי כחולה דור שני מהמדהימות ביותר שיש בארץ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...