Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחי הגדול מתלבט בין שני המכוניות הללו, מה הייתם ממליצים לו?

איזו מכונית יותר טובה מבחינת החזקה, כוח, וצריכת דלק ובכללי איזו מכונית יותר טובה.

תודה לעונים.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אם הינך מתכוון לפולו GTI משנת הדגם 2000, ולקליאו ספורט משנות הדגם 2001-2 שמכונות 'דור ראשון',

מוטב שתעטך חיפוש כאן בפורום, ותלמד את כל הנתונים.

מידע על השניים בהחלט לא חסר (עלויות, אחזקה, סיקורים וכו'). רק אני כתבתי עשרות של שורות על 2 המכוניות הנ"ל.

אם יהיו לך שאלות ספציפיות- אשמח לענות ולעזור.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לפולו מנוע 1600 עם רק 115כ"ס, לקליאו מנוע 2000 עם 172כ"ס - ליגה אחרת! בהחלט ממליץ על קליאו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לפולו מנוע 1600 עם רק 115כ"ס, לקליאו מנוע 2000 עם 172כ"ס - ליגה אחרת! בהחלט ממליץ על קליאו.

לפולו GTI האטמוספרית 125 כוחות-סוס.

בכל אופן, אני עדיין מחכה לשאלות ספציפיות או הערכה של המתעניין במאפייני הרכב שהוא מחפש.

פורסם

תודה לעונים.

מהי הצריכת דלק של הקליאו?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אין לי נתוני יצרן, אבל מה טוב יותר מנתונים מבוססי ניסיון?

הממוצע אצלי עומד על 1:11.

בחודשים הטובים שלי הגעתי אפילו ל-1:12.5 (כן, אני נוסע כמו סבתא אני יודע)

בחודש הראשון עשיתי צריכה מוגזמת לגמרי של 1:8. אבל כאמור, זה חודש ראשון - כלומר ההתלהבות גורמת לך ללחוץ בלי הפסקה.

אז הגענו למצב של 1:8 בלחיצות.

1:11 משולב.

1:12.5 בבין-עירוני + מצב סבתא.

פורסם

צריכת דלק

אם תריכת דלק זה שיקול משמעותי עבורו (מופיע ב-2 הודעות שלך) המלץ לו על קליאו 1.2 או פולו 1.0.

דגמי הספורט לא חסכוניים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חבל שחסמו את פייביש, הוא היה יכול לספר לו על צריכת הדלק של הפולו ממקור ראשון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אם תריכת דלק זה שיקול משמעותי עבורו (מופיע ב-2 הודעות שלך) המלץ לו על קליאו 1.2 או פולו 1.0.

דגמי הספורט לא חסכוניים.

תתפלא, קליאו ספורט חסכונית כמעט כמו 1.4 בשימוש נורמלי. תן לאשתך לנהוג על שתיהן והיא תציג תוצאות דומות מאוד. יותר מזה - קליאו ספורט יותר חסכונית מהרבה סופר-מיניז אוטומטיות בסגנון יונדאי גטס (1.3), פולקסווגן פולו (1.4), סיטרואן C3 (שוב 1.4 וגם 1.6) ופיז'ו 206.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קליאו ספורט בכל מובן אפשרי טובה יותר מהפולו GTI

מבחינה דינאמית וכח מנוע - כן.

מבחינת עיצוב, איכות , ואיבזור - לא.

לא הייתי אומר ששני הרכבים הם מתחרים ישירים מבחינת הקטגוריה.

ובקשר לצריכת הדלק - מצחיק אותי כל אלה ששואלים, כאילו שזה מה שישבור מישהו שמחפש רכב ספורטיבי, או רכב כלשהו.

אף אחד לא קונה רכב ספורטיבי כדי לחסוך דלק/הוצאות.

ולמי שמחזיק קליאו ספורט רק כדי שתהיה תמונה יפה בסמלון ,אבל נוהג בה כמו סבתא - לא חבל ? תעבור לסובארו ג'סטי ותשקיע את ההפרש במשהו אחר.

אייל, שלפי מחשב הרכב - מקבל צריכת דלק אופטימלית ב130... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם בשביל לסוע 140-150 ולזגזג בין מכוניות (אלא אם כן אתה נוסע בשעות הלילה המאוחרות אז הכביש פנוי) עושה לך את זה - אני מבין מדוע קנית גולף GTI.

לי לא עושה את זה לסוע מהר. פשוט לא. בכביש מהיר אני אוהב לקחת את הזמן שלי בשיוט נינוח כשהמוזיקה מנעימה את זמני.

בשבילי כביש מהיר זה "קטע מעבר". בשביל להנות יש לי את הסופ"שים.

ואם בשביל לסוע מהר בכביש קנית גולף GTI - היום כל רכב מגיע בקלות ל-170, והקורולה החדשה אף ל-195. אולי כדאי שתחליף אליה. זולה בהרבה לאחזקה.

פורסם
מבחינה דינאמית וכח מנוע - כן.

מבחינת עיצוב, איכות , ואיבזור - לא.

נתקן אותך, בתור אחד שחווה את שניהן.

על עניין הדינאמיות והכוח אין כלל מה לדבר. חבל לתפוס מקום בשרת של הפורום.

מבחינת עיצוב? עניין של טעם.

איכות? חד משמעית, הפולו איכותית בהרבה.

איבזור? לא בהכרח. הקליאו מאובזרת מעל המצופה ואפילו יותר מהפולו, שגם היא מצוייידת יתר על המידה.

• תוכן חדש...