Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעון שלי, קסיו פרו-טרק, התחרפן וכל הזמן התאורה שלו נדלקת מעצמה. שמתי לב שזה בעיקר בלילה או שפשוט בעיקר בלילה רואים את זה...

בכל מקרה,

ניסיתי להשפריץ עליו ספריי מגעים ולנקות עם אלכוהול מרוכז במיוחד על המפסק, ללא הועיל.

מה עוד ניתן לעשות בלי לפתוח את השעון?

תודה.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ניתן להפסיק ללכת עם שעון של קסיו.

אלא אם אתה תלמיד בטכניון, בן 40 ובתול שנדלק מספרים של בני גורן

או

אם אתה משרת שירות קרבי מאוד בסיירת מאוד יוקרתית שמרוב שהיא סודית אסור לך בכלל לספר על זה

או ששם המשפחה שלך הוא קסיו והמפעל הוא של אבא שלך

אין שום סיבה שלך עם שעון יד של קסיו.

רון.

-וברצינות, למה לנסות לתקן לבד? בטוח קיבלת שובר אחריות עם המתנה של הבר-מיצווה, זה הזמן לממש אותו-

נ.נ.ב. - לי היה קסיו DATA BANK לכמה ימים, בסוף כמה ערסים בשכונה תפסו אותי וכשסיימו לפוצץ אותי במכות הם שברו את השעון הארור :)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

או

אם אתה משרת שירות קרבי מאוד בסיירת מאוד יוקרתית שמרוב שהיא סודית אסור לך בכלל לספר על זה

רון.

-וברצינות, למה לנסות לתקן לבד? בטוח קיבלת שובר אחריות עם המתנה של הבר-מיצווה, זה הזמן לממש אותו-

נ.נ.ב. - לי היה קסיו DATA BANK לכמה ימים, בסוף כמה ערסים בשכונה תפסו אותי וכשסיימו לפוצץ אותי במכות הם שברו את השעון הארור :)

אויש הלודאים האלה...:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תבדוק אם השעון לא במצב של תאורה אוטומטית. במצב הזה בכל פעם שאתה מפנה את השעון כלפיך על מנת לראות מה השעה, אז האור נדלק. היה לי בצבא G SHOCK וגם אני לא הבנתי למה הוא נדלק לי פתאום לפעמים...

172

פורסם

או

:roflmao:

טוב, נראה לי שאפשר להספיק את התחרות "תגובת השנה 2008 בCF" הזוכה הותר. ברכות לכל המתמודדים שניסו את כוחם ובהצלחה בתחרות לשנה הבאה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

רון.

יש לי שעון קסיו, מחוגים, שעלה פחות מ-300 שקלים... פשוט אחלה שעון :)

ואני הולך איתו רוב הזמן... במקום איזה סייקו שעלה אלפייה וקצת..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
תבדוק אם השעון לא במצב של תאורה אוטומטית. במצב הזה בכל פעם שאתה מפנה את השעון כלפיך על מנת לראות מה השעה, אז האור נדלק. היה לי בצבא G SHOCK וגם אני לא הבנתי למה הוא נדלק לי פתאום לפעמים...

לא ידעתי שזה קיים הפונקצייה הזו...

שיחקתי עכשיו עם ההגדרות של השעון ולא מצאתי מאיפה מכבים את זה. בעסה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מי צריך שעון באמת? יש בסלולרי, ברכב ובמחשב. 3 שעונים זה מספיק.

ואם כבר שעונים - בשנות השבעים והשמונים "שעון זמן" היה מצויין ברשימת האבזור בגרסאות ה"מפוארות". :)

וגם רכבים יותר מודרניים הגיעו בלי שעון, כמו דייהטסו אפלאוז בחלק מהגרסאות. (בגרסאות שהגיעו עם שעון - הוא היה מורכב בצורה חאפרית על הדשבורד מול הנוסע).

אחח, היו ימים.

פורסם

אכן יש שעונים של ג'י שוק שיש להם את הפונקציה של תאורה אוטומטית,וזה פועל אך ורק בתנאים של תאורה חיצונית חלשה וסיבוב של השעון.

אם אינני טועה הפעלה וכיבוי של הפונקציה ע"י לחיצה ממושכת על לחצן התאורה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם בקסיו שלי יש את הפונקציה הזו ובקסיו הקודם גם היה ובשניהם הייתי צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על אחד הכפתורים, בשעון הנוכחי שלי אני לוחץ ארוכות על לחצן שלידו רשום "Auto light on/off" זה די מסכם את העניין. ומופעל איקון נוסף על התצוגה שמורה לי שהפונקציה פועלת.

תהנה.

פורסם

או

מה רע בקסיו/G SHOCK ?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...