Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטראון Bx שנת 92

בזמן ההתנעה נשמע רעש של פיצוץ כמו פתיחה של פחית קולה יוצא ניצוץ ויש ריסוס קל של שמן

כל זה מגיע מהמפלג, השבוע החלפתי את הגומיה הפנימית לאחר שהייתה נזילה ונכון לעכשיו נראה שהיא נפסקה, כאשר פתחתי את מכסה המפלג ראיתי שהמגעים די משופשפים וכמעט שאין שיניים אך ההנעה היא מיידית (תודות לצביקה) ואין בעיות בזמן הנסיעה, חוטי ההצתה נראים בסדר אך נאמר לי ע"י צביקה שאיכותם אולי נמוכה.

מבקש כיוון להבנת הבעיה

תודה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם יוצא מהמפלג שמן אז יש בעיה באטימה, זה דבר אחד.

מעבר לזה אם יש נבריחת ניצוץ צריך לבדוק שמכסה המפלג לא סדוק, כמו כן שאין בעיה מכאנית במפלג עצמו. ממליץ שבעל מקצוע יעיף מבט.

פורסם

ההתעטשות זו בריחת ניצוץ?

המכסה נראה שלם בלי סדק אבל אני אבדוק שוב, האם המגעים האכולים במכסה יכולים להוות בעיה של בריחת ניצוץ? ואם לא האם המפלג ניתן לשיפוץ? המפלג תוצרת בוש.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מיכאל ידידי שלום רב!

אני חוזר וממליץ לך להחליף את חוטי ההצתה, אשר נתגלו כירודים באיכותם( תוצרת BS= ביתן ספארק), בזמן שטופל אצלי הקרבורטור.

כמו כן אני ממליץ לך להחליף את מכסה המפלג, ואת הרוטור, (עלותם זניחה), ולהקפיד להחליף חוטי הצתה איכותיים, כמו לדוגמא מתוצרת בירו, אם כי אני מודע שקשה להשיגם באזור מגורייך ירושלים.

לגבי בריחת השמן מהמפלג, למרות שהחלפת את הגומיה(O רינג), יש לאתר מהיכן התזת השמן.

לגבי הפיצוץ שנשמע כמו פחית קולה, יש לבדוק אפשרות של בריחת ניצוץ, או בק פייר שנובע מהצתה שלא כוונה בראוי, לאחר פירוק המפלג ממקומו, והחלפת הגומייה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה ידידי , את ההחלפה של הגומייה עשיתי בעקבות הפיצוץ והנזילה כך שאני לא חושב שכיוון זה הבעיה, אין לי בעיה להחליף את החוטים ואת המכסה והרוטור אני רק מפחד להוציא 300 שקל ולא לפתור את הבעיה.

לאחר החלפת הגומייה נראה שהנזילה פסקה, יכול להיות שהרטיבות מהשמן הייתה הסיבה לבעיה ואולי ייבוש טוב של המקום יפתרו את הבעיה?

פורסם

מיכאל ידידי שלום רב!

אני מבין שאת הגומיה החלפת, בעקבות הנזילה, והיא כרגע פסקה?!

אם כך נשארת בעיית הפיצוץ, שנובע לדעתי מבריחת ניצוץ, שזאת קל מאד לאתר, ללא כל הוצאה כספית, אך יש להתיחס תחילה לעובדה שהפיצוץ, החל לאחר החלפת הגומיה, מה שלדעתי, אפשרי שכוון ההצתה, היה מאוחר מדי ויש לקדמו.

ניתן להבחין בנקל בבריחת ניצוץ, ברכב מונע בתנאי חושך,ף או על יגי הצמדת מברג ארוך, שהחילר המתכתי קרוב לחיבור חוטי ההצתה למכסה המפלג, במקרה של בריחת ניצוץ לחלק המתכתי של המברג, איכות הבידוד של חוטי ההצתה לוקה בחסר, ויש להחליפם/ לבודדם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה.

הפיצוץ היה לפני החלפת הגומייה, הפיצוץ קורה רק בהנעה ולא ממשיך, בכל מקרה אני אבדוק אם מברג ונראה מה התוצאה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המשך...

הנזילה ממשיכה אומנם היא נחלשה מאוד אבל יש נזילה מתוך המפלג

פירקתי את המכסה והנזילה באה ממש מתוך המפלג איפה שהרוטור

מה עכשיו, צריך להחליף את המפלג או שאפשר להחליף שם משהו?

המפלג תוצרת בוש ספרד

בקשר לפיצוץ, המוסכניק טוען שהשיניים של מכסה המפלג שבורות והן כנראה מקור הבעיות או לפחות זו בעייה שצריכים לסדר, כרגע אני בחיפוש אחרי מכסה.

פורסם
אם כי אני מודע שקשה להשיגם באזור מגורייך ירושלים.

צביקה

מה כרמי גר בירושלים ?, אם אני לא טועה אמר לי שהוא גר ברש"לצ. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני חושב שאתה מתבלבל.

• תוכן חדש...