Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה השיטה החדשה(אם יש חדשה) המקצועית ביותר, לגלות את מקור העישון באגזוז ?.

האם הוא מהרינגים או מגומיות שסתומים ?. בבדיקת קומפרסייה ולחץ הפוך לא הצלחתי לקבוע בוודאות את מקור העשן.

העשן מופיע קבוע ולא רק לאחר הנעה. כמו כן חסר שמן במנוע.

הרכב הוא פורד פיאסטה 1.3 מודל 94.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הסיבה יכולה להיות גם רינגים וגם גומיות שסתומים. כמה ק"מ עבר האוטו (אם הרבה יכול מאוד להיות רינגים)?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין שיטות חדשות ומדובר עדיין במנוע בעירה פנימית ותיק ומוכר.

נסיעת מבחן במצבים שונים וכמות העשן תגלה לך את מקור התצרוכת שמן.

פורסם

במכוניתי הקודמת כאשר אובחן שהרינגים שחוקים ראו שכאשר מפרקים את פילטר האוויר הוא מלא בשמן ושיש זריקת שמן מהמנוע כלפי חוץ.תנסה לבצע את הבדיקה הזו,לא צריך להתאמץ בשביל זה יותר מידי.

אם הרכב שלך ולא שייך לקליינט הייתי מפרק את מכסה השסתומים ונותן מבט על הגומיות האם יבשות /תקינות.

אם של קליינט תבקש ממנו אישור לעבודה הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איך בדיוק תראה את גומיות השסתומים אם הן מתחת לקפיצי השסתומים וכלל לא נגישים? וגם המגע שלהן לא בהכרח מעיד על מצבן.

פורסם

colauti 9, בנוסף לדבריו הנכונים של דניאל, איך תדע לפי השמן בפילטר האוויר?. נניח שלא יהיה שמן בפילטר ורינגי השמן תקולים, יכולה להתבצע חדירת שמן דרך הצילינדר לתא השריפה, ולא דרך הנשם. כבר פתחתי מנועים שרינגי הקומפרסייה היו

טובים (באופן יחסי), ורינגי השמן משופשפים שאיבדו את הקפיציות שלהם, ועם רווח גדול.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...