Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מחירון לפיאט...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער לאכזב אותך, אבל סביר להניח שכלום. לי יש דייהטסו אפלאוז 91' עם 75K ק"מ, ואין לי שום אשליות לגבי העובדה שאם אני אמכור אותה אני לא אקבל אפילו מחירון, שלא לדבר על מעל (אבל אני לא מתכוון למכור אותה, לפחות בינתיים).

כאשר מדובר ברכבים מאוד נפוצים, אם תבקש מעל המחירון, הקונה הפוטנציאלי פשוט יעבור לרכב הבא.

"ai motoare capul doare"

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196738

הנה לכם מישהו ששילם יותר על רכב שמור (אפילו שמדובר על אונו 45). עובדה שזה אפשרי ולא אבסורד.

אם הרכב שלך שמור אתה יכול לבקש מעל המחירון וסביר מאוד שתמצא קונה. כמובן כשאני אומר "מעל המחירון" הכוונה היא לא להגזים. לדעתי אתה יכול לבקש 7.5K.

פורסם
אולי הוא מתכוון למחיר משוקלל לאחר קילומטרז' נמוך.

קודם כל כמו שכבר ציינו אי אפשר לשקלל רכב מיושן זה.

דבר שני לי יש אותו רכב עם 127000 ק"מ ואני מכיר אונו יותר ישנות שלא הגיעו בכלל ל- 100K. לבקש מעל המחירון הוא יכול- אך לא לקבל.

פותח השרשור יכול לבקש מחירון וכנראה לקבל, וגם זה אחרי 50 טלפונים טרוקים בפרצוף.

פורסם

ק"מ נמוך אינו הפקטור היחידי המשפיע על ערך הרכב.

לכלל המצב המכני והחיצוני של הרכב יש השפעה על ערכו. ק"מ נמוך באוטו מחליד הזקוק לפחחות וצבע, לא ממש מעלה את ערכו לדעתי.

שילוב של ק"מ נמוך עם רכב שמור מאוד. יכול להיות שתמצא מישהו שיסכים לשלם מעל המחירון, אך זה יכול לקחת זמן רב

פורסם

את הרכב שלי אני קניתי אומנם קצת יקר.

בהתחלה אמרתי לבחור על מחיר של 4700 שקל.

היה הידברות בנינו לעמוד על מחיר מסוים.

בסופו של דבר אני צעתי את המחיר של 5200 שקל.

מה שבאמת תפס אותי בנקוד של הרכב הזה,זה שהיה די שמור.

אני ראיתי רכבים כאלה חבוטות ושבורו וחלודה ומה לא עבר על רכב,שאפילו יתי קונה

פיאט שמחיר של 3000 אלף שקל,היתי משקיע לפחות עוד 200 ולא היתי מקבל את התוצאה של הרכב שלי.

אומנם יא מאוד שמורה אין כתמים על הפח.

הנפח שלי זה יחסית קטן 903(מנוע סטינג).

חסכונית רק בתוך באר שבע.

יום כבר לא דורשים מחירון.

למעשה אין לפיאט אונו היום מחיר לפי דעתי.

צרייך לתפוס רכב כזה שמור ויש אמון.

לרוב אצל עולים מחבר העמים שאני אישית פגשתי למשל בעבודה

שלי בתחנת הדלק בחור מבוגר שמחזיק אונו משנת 94.

שמורה בצורה מיוחדת ושווה מחירון ויותר..

פורסם
טוב , קודם כל בעסה !!! אבל מצאתי מחירון שוק כזה :

http://www.colbocar.co.il/SearchVehicleResults.aspx

מה דעתכם ? אשמח לקבל איזה קישור למחירון עדכני ...

לפי טעמי, המחירון הזה עדכני, המחירים שראיתי שם משקפים את המחירים בשוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...