Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי משגעת אותי.

אני צריך למצוא לה רכב משפחתי כמה שיותר חדש עם כמה שפחות ק"מ.

התקציב : 80K~, אפשרות ל 90K אם יש משהו ששווה את התוספת.

קריטריונים:

בטיחותית, אמינה ושומרת טוב על הערך.

כמובן שהרכב צריך להיות נוח ואיכותי אבל אני בספק אם אמא שלי מסוגלת להרגיש בהבדלים שבנוחות בין המתמודדות.

המתמודדות?

מאזדה 3 כמובן - עדר או לא עדר, היא מבצעת את העבודה בצורה מעולה.

פורד פוקוס - כמו מאזדה 3.

אופל אסטרה - הטובה ביותר מבין המשפחתיות, עם מחיר נמוך יותר מאשר מאזדה 3 עקב שוק גרוע לאופל בארץ. כביכול הבחירה המושלמת. בעיה: קשה למצוא (לא נרכשו הרבה ולכן אין הרבה בשוק), מחירון עדיין בצניחה ולא הפסיק את הנפילה החופשית.

טויוטה קורולה - המחיר שלה לדעתי לא מצדיק אותה. זה שהמחירון של הרכב נשאר גבוה לא אומר שכולם רצים לשלם אותו (ולראיה: יש לנו קורולה 98' בבית. במחירון שלה ניתן לרכוש לאנטיס\פוקוס שנת 00'. אפילו 01. מי יקנה את הקורולה?!).

רנו מגאן - בטיחותית אבל שמועות על חוסר אמינות (בין אם מוצדקות ובין אם לא) גרמו לאמא שלי לתת וטו כנגדה.

סיטרואן C4 - מדליקה, אבל ניסיון מר עם C5 מפחיד את המשפחה. אפילו הייתי אומר ניסיון מר מאוד. לא אמינה, מקרקשת כמו תולעת - וזה עוד מרכב שהוא מנהלים! מה יהיה עם ה C4 עוד כמה שנים? יש סיבה לפחד?

קיצור, פספסתי משהו?

Back to the original - NC again.

פורסם

ממכוניות שציינת, הכי בטיחותית זה מגאן II עם 5 כוכבים, אמינות - אני מניח שמזדה 3 והיא גם כניראה תהיה אחת משומרות ערך הטובות בקבוצה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה רוצה, יש לי מאזדה 3 שנת 2006, בעוד חודשיים תהיה בת 3.

עשתה 70K ק"מ בלי אף תקלה וללא תאונות.

אם זה מעניין אותך, צור קשר דרך הפורום.

פורסם

תתפלא אבל קורולות משנתון 98-2000 נמכרות בקצב אדיר, 2 חברים שהיה להם רכב כזה, ימים ספורים אחרי שפרסמו את הרכב, מכרו את הרכב במחירון - על איכות משלמים

פורסם

מישהו יודע משהו על ההונדה סיוויק?

המאזדה היא אומנם אופציה מעולה אבל השוק מוצף ברכבי ליסינג עם גרסת האבזור המינימלית ביותר.

הטויוטה מוצלחת מאוד אבל המחיר שלה מופקע לחלוטין יחסית למאזדה 3.

תתפלא אבל קורולות משנתון 98-2000 נמכרות בקצב אדיר, 2 חברים שהיה להם רכב כזה, ימים ספורים אחרי שפרסמו את הרכב, מכרו את הרכב במחירון - על איכות משלמים

אם תצליח למכור את הקורולה שלנו במחירון אני אישית מביא לך 1,000 ש"ח פרמיה.

אנחנו יד 1, 225 אלף קילומטר. מתחייבים להכל.

Back to the original - NC again.

פורסם

מה עם ניסן אלמרה?

אמינה, מרווחת, ביטוחים לא יקרים, מחיר מחירון יותר שפוי משל קורולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מישהו יודע משהו על ההונדה סיוויק?

המאזדה היא אומנם אופציה מעולה אבל השוק מוצף ברכבי ליסינג עם גרסת האבזור המינימלית ביותר.

הטויוטה מוצלחת מאוד אבל המחיר שלה מופקע לחלוטין יחסית למאזדה 3.

אם תצליח למכור את הקורולה שלנו במחירון אני אישית מביא לך 1,000 ש"ח פרמיה.

אנחנו יד 1, 225 אלף קילומטר. מתחייבים להכל.

לא יודע למה אתם לא מצליחים, לי אישית יש קורולה 2001, עם 210,000 קילומטר, הרכב שמור מאוד, נראה חדש בפנים ובחוץ וגם נוסע כמו חדש, לא פעם הייתה לי הזדמנות למכור אותה לאנשים ששאלו "אתה מוכר" במחיר קרוב למחירון למרות הקילומטר הגבוה.

פורסם

בן, הייתי מתמקד דווקא באסטרה - מכונית מעולה שלא מעריכים כראוי :-)

היא גם יחודית (ביחס לכל ה-3, פוקוס, מגאן וסי 4 שיש על הכביש כמו זבל'ה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...